51
-
valoszinu a sony nem a jatekgep eldasi adatara hajt, hanem a jatekokera
Maga a masinat valoszinu eloallitasi koltseg alatt arjulja, a jatekokbol jon a bevetel (mint minden mas koznolnal) -
Azé már nem olyan szar a helyzet mint az EU csatlakozás elöt!!!
Azok a vámok már nem kerülnek rá az árra, mint régebben.
38 az nagyon jó! (lenne)
Bár én megfogadtam, hogy nem fogom elkapkodni az új kanzolok megvásárlását. -
Bluetooth nem csak 10 méteres lehet..... -
Elvileg az UMD csak önmagával kompatibilis, meg nerm írható/újraírható.
Fogaggyunk 1 éven belül változni fog a sanyi stratégiája!!!!!
;)))) -
Shadow_THH #6 UMD korong :/ hát ez az új adathordozó nem nagyon fogja megdobni az eladást, ugye értitek -
Shadow_THH #5 boldog n-gage tulajdonos vagyok, tehát nem fikázásból irtam :D mondjuk Mo-n tényleg kb a duplája lehet majd :/ -
Shadow_THH #4 "Egyszerre 16 PSP-t lehet vezeték nélkül összekapcsolni, az IEEE802.11b szabvány szerint a beltéri távolság 30 m 11Mbps-al és 91m 1 Mbps-al, kültéri távolság pedig 120 m 11 Mbps-al és 460 m 1 Mbps-al. "
ezt hogy kell érteni? mert ha ez egy olyasfajta internet hálózat amiben csak meghatározott területen belül lehet kapcsolódni egymással akkor ugye elég értelmetlen. A másik az az, hogy egy ingyenes megoldás mint a bluetooth technológia, ami ha ekkora távokra képes kisugározni infót úgy hogy az aksi nem olvad el, akkor iszonyatosan jó dolog. Csak ugye a bluetooth az 10 m sugaru területen használható, tehát az6 sem lehet. Valak ivilágosítson már fel lécci :) -
kétlem hogy fél éven belül ideérne, az árat Cat már belőtte :) -
Cat #2 hidd el, mire ideér a duplája lesz
ja, és ngageel lehet telefonálni, ezzel nem (plusz ott még a mobilszolgálatók is átvállalnak költségeket) -
Shadow_THH #1 na asszem ez ütni fogja szegény n-gaget.. 38 ezer? lehet kéne egyett venni