669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
-
#109 namajd eldől a dolog, amint lejött több embernek többet tudunk.... -
#108 jah, vagy nem... -
#107 pedig azt kell, alcohollal nem megy, ezt lerizsázza az nfo is... -
neonlaci #106 aha a lényeg akkor az h. ugyanaz legyen a védelme mint a bf 2-nek pl me akkor no prob akkor én pl simán tom majd indítani a dvd lehuzigatós módszer nélkül. -
#105 amúgy persze hogy kiüti a DAEMON 4 az SF-et, az a minimum...minden megy vele, minden amit el tudsz képzelni, SF 3.6-osok is, csak annyi a lényeg hogy ne lásson a windows meghajtókat, ezért le kell húzni, de ezt is orvosolják nemsokára a DAEMON fejlesztői, hogy magától tiltsa az IDE-t, ne kelljen húzgálni...amúgy mondom, minden SF-os megy:
worms 4, splinter cell 3, trackmania sunrise + eXtreme (kieg), king kong, suffering 2, GTR, world racing 2, CRC2005, panzers 2.....minden, ami SF-es és csak el tudod képzelni, minden!!!! :DDD
és a securom 7-esek is: crime life, fear (patchekkel is simáán), evil dead regeneration, total overdose...
és a safedisc 4.60-sok is: quake 4, nfs: most wanted...
kurva jó dolog a daemon, nagyon isteni program, a meghajtólehúzás meg nem izgat, mert már 1 hónapja lassan lehúzva rohad :D -
#104 nemtom nekem battlefront, fear stb ment acohol+virtual cd hide, de ez nemakar 100% proci azt nemcsinál semmit még nemjöttem rá hogykell, de daemon toolsot nemakarom felrakni -
#103 énis úgytom egyébként hogy securom....nem kell fosizni akkor elvileg, annyit kell tenni hogy van DAEMON tools 4-ed, meghajtók lehúzva, feltelep, minden emuláció be, és enjoy.... -
neonlaci #102 na már én is beleszólok mert már elvezstettem a fonalat. ha Securom akkor meg viszont megy ugy ahogy a battlefront 2, vagy a crime life. a regedites modszerrel+kompatibilitás nem? én még csak tippelgetek, nekem cirka 14 perc mulva lessz lennt... -
davos80 #101 Annál is ennyir kell szarozni?Vagy ez vmi újabb verzsön? -
#100 NEM SZTÁRFORSZ jobb ha most felfogjátok :))) hanem Securom -
davos80 #99 Mármint a D4 kiüri? -
davos80 #98 Mér a kiüti a SF-ot? -
#97 egyébként ha SF 3.6 vagy annál kisebb verziójú, akkor no para, ott a DAEMON TOOLS 4, ha viszont 3.7...akkor ma ítéletnap van...... -
#96 nahja, csak hányas SF van rajta? :D -
#95 loál na kezdődik itt is a szokásos szisztéma -
davos80 #93 Starforce-ennyi,én le sem töltöm míg nincs crack. -
#92 na most akkor megy vagy nem???? -
#91 "Semmi trükkje nem volt! Nfo-ban leírtak szerint csnáltam, daemonba all options on, 1 virtuális meghajtó, all cd primary agressive játék alatt fusson(kis ablak német szöveggel)!Ha így nem megy le kell húzni a kábeleket."
Ezt mind megcsináltam de nem megy csak bejön egy kicsit a homokóra aztán semmi a proci meg 100% van.HELP!!! -
#90 naoké, de mostmá télleg vmit a game-ről, valaki mondjon már hogy összeségében milyen, nekem csomó idő még lejön :(
sajna ma nemhiszem hogy lenntlesz, csak éjszaka.... -
#89 oks, remélem megy... :) -
#88 Nemtom, elképzelhető, hogy úgy is megy. Én nem szeretem kihúzogatni a romokat, mert mindig használom, úgyhogy inkább szenvedek egy keveset ezekkel a starfuckokkal. De ezt tényleg nagyon egyszerű elindítani, még reboot se kellett! -
#87 Mi értelme ennek a sok anti starforce-os programnak mint ez a Starfuck amikor úgy is le ki kell húzni a romokat hát inkább kihúzom mint ezekre a a szar programokra bízzam. -
#86 szal akkor úgy jó hogy:
mert nekem már a DAEMON Tools 4 megjelenése óta le van húzva az íróm, leszarom, úgyis csak nagyon nagyon ritkán használom, mindent a netről szerválok úgyis...
szal akkor jó lenne úgy, hogy le van ugye húzva, daemon, 1 virtuális meghajtó, all emulation on, és play game?
mert eddig így jó volt minden SecuROM 7-es, pl most jöttem 1 óra Evil Dead Regenerationből, ami szintúgy secuROM 7tel van ellátva, meg a Crime Life is megy, FEAR is...szal elvileg jónak kell lennie így, hogy levan húzva és csak lazán feltelepítem és megy? szal nem kell az a német izé biszbasz akkor nekem nem? -
#85 na majd próbálom
köszi -
#84 törölted???mármint a játékot magát a vinyódról vagy csak az instalt? -
#83 Semmi trükkje nem volt! Nfo-ban leírtak szerint csnáltam, daemonba all options on, 1 virtuális meghajtó, all cd primary agressive játék alatt fusson(kis ablak német szöveggel)!Ha így nem megy le kell húzni a kábeleket. -
#82 mind1 én már töröltem :S -
#81 akkor írd le mindenki kedvéért részletekbe menően mit hogy kő gyártani,hogy elinduljon
köszi -
#80 Na, szerencsére elindult! Viszont sokat ne várjon tőle senki! Konzolos grafika, eddig monoton játékmenet (másfél óra játék után)! Rövid időre tényleg szórakoztató! -
#79 nem indul
pedig nfo-ban leírtak alapján csináltam
(nem húztam le a kábeleket amugy)
ahogy ráklikkelek az ikonra egy 100%-os proci használat és végig megy ezt csinálja , semmi egyebet nem észleltem :S -
zsotee #78 Ez az új securom védelem még okozhat fejtörést.. -
#77 nah, akkor majd egy kis helyzetjelentést az elindulásáról, első benyomásról, stbről...szkrínszátok is jöhetnek! :) -
#76 leért
[telepíti] -
#75 Torrentet talált már valaki? ( regelős torrent nem érdekel :D ) -
#74 hazaértem, szedem is -
gesa #73 A STUBBS.THE.ZOMBIE.CLONE-bC verzió a meghajtók lehúzása után Daemon4-el indítható. -
#72 majd ha leér ja:D uccso cdt kezdte el nemrég -
#71 most ki is probálod? -
#70 van hozzá 5 progi amivel ellehet inditani:D::D de már látom jön a nép azt ezzel lesz tele " nekem kiirta hogy securyti ....." mitcsináljak?:D -
#69 nem tünik vészesnek a beindítása.