669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
  • mucsácsó
    namajd eldől a dolog, amint lejött több embernek többet tudunk....
  • mucsácsó
    jah, vagy nem...
  • mucsácsó
    pedig azt kell, alcohollal nem megy, ezt lerizsázza az nfo is...
  • neonlaci
    aha a lényeg akkor az h. ugyanaz legyen a védelme mint a bf 2-nek pl me akkor no prob akkor én pl simán tom majd indítani a dvd lehuzigatós módszer nélkül.
  • mucsácsó
    amúgy persze hogy kiüti a DAEMON 4 az SF-et, az a minimum...minden megy vele, minden amit el tudsz képzelni, SF 3.6-osok is, csak annyi a lényeg hogy ne lásson a windows meghajtókat, ezért le kell húzni, de ezt is orvosolják nemsokára a DAEMON fejlesztői, hogy magától tiltsa az IDE-t, ne kelljen húzgálni...amúgy mondom, minden SF-os megy:
    worms 4, splinter cell 3, trackmania sunrise + eXtreme (kieg), king kong, suffering 2, GTR, world racing 2, CRC2005, panzers 2.....minden, ami SF-es és csak el tudod képzelni, minden!!!! :DDD
    és a securom 7-esek is: crime life, fear (patchekkel is simáán), evil dead regeneration, total overdose...
    és a safedisc 4.60-sok is: quake 4, nfs: most wanted...
    kurva jó dolog a daemon, nagyon isteni program, a meghajtólehúzás meg nem izgat, mert már 1 hónapja lassan lehúzva rohad :D
  • Istencsászár
    nemtom nekem battlefront, fear stb ment acohol+virtual cd hide, de ez nemakar 100% proci azt nemcsinál semmit még nemjöttem rá hogykell, de daemon toolsot nemakarom felrakni
  • mucsácsó
    énis úgytom egyébként hogy securom....nem kell fosizni akkor elvileg, annyit kell tenni hogy van DAEMON tools 4-ed, meghajtók lehúzva, feltelep, minden emuláció be, és enjoy....
  • neonlaci
    na már én is beleszólok mert már elvezstettem a fonalat. ha Securom akkor meg viszont megy ugy ahogy a battlefront 2, vagy a crime life. a regedites modszerrel+kompatibilitás nem? én még csak tippelgetek, nekem cirka 14 perc mulva lessz lennt...
  • davos80
    Annál is ennyir kell szarozni?Vagy ez vmi újabb verzsön?
  • Istencsászár
    NEM SZTÁRFORSZ jobb ha most felfogjátok :))) hanem Securom
  • davos80
    Mármint a D4 kiüri?
  • davos80
    Mér a kiüti a SF-ot?
  • mucsácsó
    egyébként ha SF 3.6 vagy annál kisebb verziójú, akkor no para, ott a DAEMON TOOLS 4, ha viszont 3.7...akkor ma ítéletnap van......
  • mucsácsó
    nahja, csak hányas SF van rajta? :D
  • mila69en
    loál na kezdődik itt is a szokásos szisztéma
  • davos80
    Starforce-ennyi,én le sem töltöm míg nincs crack.
  • mucsácsó
    na most akkor megy vagy nem????
  • CalebJoe
    "Semmi trükkje nem volt! Nfo-ban leírtak szerint csnáltam, daemonba all options on, 1 virtuális meghajtó, all cd primary agressive játék alatt fusson(kis ablak német szöveggel)!Ha így nem megy le kell húzni a kábeleket."

Ezt mind megcsináltam de nem megy csak bejön egy kicsit a homokóra aztán semmi a proci meg 100% van.HELP!!!
  • mucsácsó
    naoké, de mostmá télleg vmit a game-ről, valaki mondjon már hogy összeségében milyen, nekem csomó idő még lejön :(
    sajna ma nemhiszem hogy lenntlesz, csak éjszaka....
  • mucsácsó
    oks, remélem megy... :)
  • McW
    Nemtom, elképzelhető, hogy úgy is megy. Én nem szeretem kihúzogatni a romokat, mert mindig használom, úgyhogy inkább szenvedek egy keveset ezekkel a starfuckokkal. De ezt tényleg nagyon egyszerű elindítani, még reboot se kellett!
  • CalebJoe
    Mi értelme ennek a sok anti starforce-os programnak mint ez a Starfuck amikor úgy is le ki kell húzni a romokat hát inkább kihúzom mint ezekre a a szar programokra bízzam.
  • mucsácsó
    szal akkor úgy jó hogy:
    mert nekem már a DAEMON Tools 4 megjelenése óta le van húzva az íróm, leszarom, úgyis csak nagyon nagyon ritkán használom, mindent a netről szerválok úgyis...
    szal akkor jó lenne úgy, hogy le van ugye húzva, daemon, 1 virtuális meghajtó, all emulation on, és play game?
    mert eddig így jó volt minden SecuROM 7-es, pl most jöttem 1 óra Evil Dead Regenerationből, ami szintúgy secuROM 7tel van ellátva, meg a Crime Life is megy, FEAR is...szal elvileg jónak kell lennie így, hogy levan húzva és csak lazán feltelepítem és megy? szal nem kell az a német izé biszbasz akkor nekem nem?
  • ThugEdge
    na majd próbálom
    köszi
  • ThugEdge
    törölted???mármint a játékot magát a vinyódról vagy csak az instalt?
  • McW
    Semmi trükkje nem volt! Nfo-ban leírtak szerint csnáltam, daemonba all options on, 1 virtuális meghajtó, all cd primary agressive játék alatt fusson(kis ablak német szöveggel)!Ha így nem megy le kell húzni a kábeleket.
  • fitutufi
    mind1 én már töröltem :S
  • ThugEdge
    akkor írd le mindenki kedvéért részletekbe menően mit hogy kő gyártani,hogy elinduljon
    köszi
  • McW
    Na, szerencsére elindult! Viszont sokat ne várjon tőle senki! Konzolos grafika, eddig monoton játékmenet (másfél óra játék után)! Rövid időre tényleg szórakoztató!
  • fitutufi
    nem indul
    pedig nfo-ban leírtak alapján csináltam
    (nem húztam le a kábeleket amugy)

ahogy ráklikkelek az ikonra egy 100%-os proci használat és végig megy ezt csinálja , semmi egyebet nem észleltem :S
  • zsotee
    Ez az új securom védelem még okozhat fejtörést..
  • mucsácsó
    nah, akkor majd egy kis helyzetjelentést az elindulásáról, első benyomásról, stbről...szkrínszátok is jöhetnek! :)
  • fitutufi
    leért
    [telepíti]
  • jAsOn VoOrHeEs
    Torrentet talált már valaki? ( regelős torrent nem érdekel :D )
  • mucsácsó
    hazaértem, szedem is
  • gesa
    A STUBBS.THE.ZOMBIE.CLONE-bC verzió a meghajtók lehúzása után Daemon4-el indítható.
  • Istencsászár
    majd ha leér ja:D uccso cdt kezdte el nemrég
  • Serpa
    most ki is probálod?
  • Istencsászár
    van hozzá 5 progi amivel ellehet inditani:D::D de már látom jön a nép azt ezzel lesz tele " nekem kiirta hogy securyti ....." mitcsináljak?:D
  • Serpa
    nem tünik vészesnek a beindítása.