Stubbs The Zombie

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Humble oldalán most havi előfizetéssel €10.07

A bejelentő trailer alapján kb ugyanaz lesz mint a régi

Voltan
Nem tudod, ez remaster lesz, vagy simán csak kikúrják újra? Az előbbi érdekelne, az utóbbi nem igazán...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

"Az eredeti Xbox kultklasszikusa március 16-án csoszog be PC-re, Xbox One-ra, Series X/S-re, PlayStation 4-re, PS5-re és Nintendo Switchre."

Heló! Nekem a Gamestar féle verzió van meg de sajna engem már kidob mielõtt a fõmenühöz elérkeznék. Valami ötlet? Ati kártyám van a játék NVidiás (lehet hogy ez is közrejátszik?) valamint Xp-t használok.
Hali!
Nekem orosz verzió van meg.Azt szeretném kérdezni hogy vki tud-e küldeni nekem magyarítást v. angolosítást.
elõre is kössz!
üdv
nekem csak egy fekete képjön be mint amikor nagy a Hrz v. a felbontás hang van kép nincs
hol tudnám esetleg átírni? a peccseket sem rakja fel (GS változat)
Helló.
Én a GameStar-os Stubbs The Zombie-val játszok és a dance-nél a round 2-nél nekem is lefagy, hasonlóan az elõttem szólókhoz. Netán, ha valaki megoldotta kérem írjon, hogyan sikerült. Köszönöm
léci segitsetek
gameplusz
Ehavi GameStar-hoz jár, mint teljes játék 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

segitsetek amikor a játékot elinditanám fehér va képernyõ aztán kidob exe hibával
Ez mien hosszu game?😄

grebber
Decemberi gamestar mellé ez lesz a teljes game!

Next PC upgrade: 2022

Nekem van mentésem ha kell.Privátban kérd el a msn cimem és el küldöm.

De ha visszamegyek stubbs-hoz akor újra rendes a kép.
Nekem is lefagy a round 2-õnél sõt nekem még(ATI HD 3400)amikor a kezet eldobom 1mp re rendes utána összemegy a kép és ugyan úgy az élet ott van ahol kell lennie viszont a kamera nézet összemegy ilyen kicsire és oldalra teszi.Ezekre van megoldás?<#pardon1>
balee4
Nincs vkinek mentése a táncos rész utánról?, a 2. körnél folyamatosan lefagy, felpatcheltem de így is, ahhh😞(

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jah bocs XD!Azmár régen voltXDXDXD
NEm néztem<#falbav><#falbav><#falbav>
Hello Azgoth és Többiek!
Ha még mindíg ott tartasz akkor megmondom hogyan csináld végig azta fárasztó de jóó pályát.
Elõszöris kapcsold ki azokat a kapcsolókat amik ott vannak annál a nagy izénél középen.Ha kész és nem jóó akkor csináld meg megint.Akkormár jóó lesz.Bedob 1 videot és kész a pálya<#vigyor2><#vigyor3>
Fido4life
nálam is szaggat, ezapc :S

Laky
Radeon 9600 (7.10 + Omega Drivers) alatt miért szaggat?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

gameplusz
torrent+emule+stb.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Helótok, lenne egy kérdésem felétek!
Tud valaki olyan oldalt érvényes oldalt ahol le tudnám tölteni a Stubbs the Zombie zenéét?
Lécci segítsetek!!

Most csak azért írok, hogy ne süllyedjen el a többi fórum között ez a topic<#wave>

Blood & Honour. No Mercy!

Látom elég régi ez a fórum, de hátha észreveszi valaki... Elakadtam annál a résznél, amikor egy gömbben lebegõ professzort kell kicsinálni és közbe kapcsolókat bizgerélni. Nem igazán tudom, hogy mi a taktika itt. Valaki esetleg tudna segíteni?

Blood & Honour. No Mercy!

WTF OMG
Nem értem mér van a menüben úgy leírva hogy "One player" ha csak egyedül lehet tolni<#help>
gameplusz
GeForce 7300GT-t szerezz be, ha nem sok pénzed van rá. Abból is a DDR3-as változatot.

vagy az h. elmész a boltba és veszel egy jobbaz az patvh-nek számít??<#idiota><#idiota>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nincs

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

TheBerzerker
Olvastam, hogy Ati Radeon 9200-al alaphelyzetben nem fut a játék de nincs hozzá valami patch vagy valami, hogy lehessen futtatni?

adios
Hali!
Most töltöttem le a game-t és a telepítés elõtt kikéne csomagolnom a fájlokat,csak egyszerûen azt írja ki,hogy hibás a csomagolt fájl.MI lehet a probléma?
Mert szerintem nem hibás csak valamiért ezt írja ki<#help>

gameplusz
Detto.

reménytelen
Na, én a táncban semeddig se jutottam el, úgyhogy grat 😊
Sikerült, köszönöm!

A tánc iszonyú király benne! Még Bonus Roundot is kaptam 😄 Beszarás milyen zenéket játszanak benne 😛

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

reménytelen
Bélgránátokkal meg az elgurított fejed robbanásával szépen, fokozatosan le lehet bomlasztani az erõteret, utána meg kinyírod.
Megosztaná velem valaki, hogy kell a gyermekemet megölni, amit egy erõfal véd? Azt hiszem, ez már egész a vége... miután megettem a csaj agyát, akitõl született a srác...

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

reménytelen
Távolabb menj a zombiktól, fordulj feléjük, és mikor megjelenik a felirat, nyomj 'E'-t, hogy fütyülj nekik, és magadhoz hívd õket!
kispimasz
hali mindenki!
Most kezdtem játszani a játékkal és eddig nagyon király 😊
Viszont még a legeslegelején vagyok ahol a robot csaj áll és bambul én meg a lezért részek között szerzem az agyakat. Van már vagy 10-15 zombim amikhez ha közel megyek kiírja, hogy nyomjak "E"-t. Ez meg is van és ilyenkor lökdösi. Most itt mi a lényeg? A robot nem mond semmit és más jel sincs arra, hogy merre és hogyan tovább. Tudja esetleg valaki?

reménytelen
www.gamecopyworld.com - nagyon hasznos oldal, jegyezd meg, máskor is jól jöhet!
Törölt felhasználó
Cracket nem tudod honnan lehetne letölteni?
Nekem a 3 cd-s verzió van meg.
gordonmail
mi a fuxk, feltettem a gammát, megpöccsöltem az 1.1essel és Crackeltem, nade ahogy belépek a gammába felbontás hiba, és ha visszaakarok állítani ne áll vissza, mi lehet a baja? :@@@@@@

(O_o)

ja, tényleg, sorry...elnéztem egy kicsit <#idiota> de most így, hogy nincs elõttem, nemtom, hogy hol van az az opció
reménytelen
Pont hogy ki akarom kapcsolni, csak nem találok olyan opciót! <#ravasz1>
fú, már nincs fent a gépen, de egyébként nálam be lehetett kapcsolni. a gépeden pedig mennie kéne annak az opciónak
reménytelen
Jó játék, csak kár, hogy azt a régies film effektet nem tudom hogyan kell kikapcsolni. Valószínûleg nem is lehet. Valami ötlet?
Törölt felhasználó
Szia.
Nekem a 3 cd-s verzió van meg.Remélem jó lesz hozzá,és elõre is köszi.

Oldal 1 / 14Következő →