669
Stubbs The Zombie in Rebel Without a Pulse
-
hunbalee #669 Humble oldalán most havi előfizetéssel €10.07 -
hunbalee #668 Welcome back!
Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse steam -
hunbalee #667 -
hunbalee #666 A bejelentő trailer alapján kb ugyanaz lesz mint a régi
-
#665 Nem tudod, ez remaster lesz, vagy simán csak kikúrják újra? Az előbbi érdekelne, az utóbbi nem igazán... -
hunbalee #664 "Az eredeti Xbox kultklasszikusa március 16-án csoszog be PC-re, Xbox One-ra, Series X/S-re, PlayStation 4-re, PS5-re és Nintendo Switchre." -
hunbalee #663 Stubbs the Zombie comes back from the dead in March, achievements revealed -
paragar #662 Heló! Nekem a Gamestar féle verzió van meg de sajna engem már kidob mielőtt a főmenühöz elérkeznék. Valami ötlet? Ati kártyám van a játék NVidiás (lehet hogy ez is közrejátszik?) valamint Xp-t használok. -
bmark12 #661 Hali!
Nekem orosz verzió van meg.Azt szeretném kérdezni hogy vki tud-e küldeni nekem magyarítást v. angolosítást.
előre is kössz! -
ricsa008 #660 üdv
nekem csak egy fekete képjön be mint amikor nagy a Hrz v. a felbontás hang van kép nincs
hol tudnám esetleg átírni? a peccseket sem rakja fel (GS változat) -
Lázár Dávid #659 Helló.
Én a GameStar-os Stubbs The Zombie-val játszok és a dance-nél a round 2-nél nekem is lefagy, hasonlóan az előttem szólókhoz. Netán, ha valaki megoldotta kérem írjon, hogyan sikerült. Köszönöm -
peppino3 #658 léci segitsetek -
#657 Ehavi GameStar-hoz jár, mint teljes játék :P -
peppino3 #656 segitsetek amikor a játékot elinditanám fehér va képernyő aztán kidob exe hibával -
perchno #655 Ez mien hosszu game?:D -
#654 Decemberi gamestar mellé ez lesz a teljes game! -
perchno #653 Nekem van mentésem ha kell.Privátban kérd el a msn cimem és el küldöm. -
disp #652 De ha visszamegyek stubbs-hoz akor újra rendes a kép. -
disp #651 Nekem is lefagy a round 2-őnél sőt nekem még(ATI HD 3400)amikor a kezet eldobom 1mp re rendes utána összemegy a kép és ugyan úgy az élet ott van ahol kell lennie viszont a kamera nézet összemegy ilyen kicsire és oldalra teszi.Ezekre van megoldás? -
#650 Nincs vkinek mentése a táncos rész utánról?, a 2. körnél folyamatosan lefagy, felpatcheltem de így is, ahhh:(( -
Darth Vader 500 #649 Jah bocs XD!Azmár régen voltXDXDXD
NEm néztem -
Darth Vader 500 #648 Hello Azgoth és Többiek!
Ha még mindíg ott tartasz akkor megmondom hogyan csináld végig azta fárasztó de jóó pályát.
Előszöris kapcsold ki azokat a kapcsolókat amik ott vannak annál a nagy izénél középen.Ha kész és nem jóó akkor csináld meg megint.Akkormár jóó lesz.Bedob 1 videot és kész a pálya -
#647 nálam is szaggat, ezapc :S -
#646 Radeon 9600 (7.10 + Omega Drivers) alatt miért szaggat?
-
#645 torrent+emule+stb. -
gothfairy18 #644 Helótok, lenne egy kérdésem felétek!
Tud valaki olyan oldalt érvényes oldalt ahol le tudnám tölteni a Stubbs the Zombie zenéét?
Lécci segítsetek!! -
Azagtoth #643 Most csak azért írok, hogy ne süllyedjen el a többi fórum között ez a topic -
Azagtoth #642 Látom elég régi ez a fórum, de hátha észreveszi valaki... Elakadtam annál a résznél, amikor egy gömbben lebegő professzort kell kicsinálni és közbe kapcsolókat bizgerélni. Nem igazán tudom, hogy mi a taktika itt. Valaki esetleg tudna segíteni? -
kozitomee #641 WTF OMG -
kozitomee #640 Nem értem mér van a menüben úgy leírva hogy "One player" ha csak egyedül lehet tolni -
#639 GeForce 7300GT-t szerezz be, ha nem sok pénzed van rá. Abból is a DDR3-as változatot. -
Code92 #638 vagy az h. elmész a boltba és veszel egy jobbaz az patvh-nek számít?? -
Code92 #637 nincs -
#636 Olvastam, hogy Ati Radeon 9200-al alaphelyzetben nem fut a játék de nincs hozzá valami patch vagy valami, hogy lehessen futtatni? -
#635 Hali!
Most töltöttem le a game-t és a telepítés előtt kikéne csomagolnom a fájlokat,csak egyszerűen azt írja ki,hogy hibás a csomagolt fájl.MI lehet a probléma?
Mert szerintem nem hibás csak valamiért ezt írja ki -
#634 Detto. -
#633 Na, én a táncban semeddig se jutottam el, úgyhogy grat :) -
Maksi #632 Sikerült, köszönöm!
A tánc iszonyú király benne! Még Bonus Roundot is kaptam :D Beszarás milyen zenéket játszanak benne :P -
#631 Bélgránátokkal meg az elgurított fejed robbanásával szépen, fokozatosan le lehet bomlasztani az erőteret, utána meg kinyírod. -
Maksi #630 Megosztaná velem valaki, hogy kell a gyermekemet megölni, amit egy erőfal véd? Azt hiszem, ez már egész a vége... miután megettem a csaj agyát, akitől született a srác...