56
Electronic Empire
  • JAST
    tárhely van? ilyesmi zenéket tudok felpakolni esetleg heti 2-3 -at!
  • Dani20
    hát irj egy privatot h ha van msn-ed vagy használsz esetleg dc-t .
  • Maksi
    Szívesen veszünk minden segítő kezet! Tartsunk össze, hogy az elektronikus zene a méltó helyére emelkedhessen, és örökké ott is maradjon! Lehet, hogy ez demagóg, de így kell lennie!

Lenne egy szám, aminek nem tudom az előadóját és a címét. El tudnám küldeni Neked valahogyan? Azt hiszem Yves deRuyter mixelte egyszer egy Bonzaimix-ben, de nem biztos...
  • Dani20
    ja most vettem észre h még nem indult el.. amugy szivesen segitek az oldalban mer biztos lennének tippjeim :)
  • Dani20
    persze én is csak viccelödtem.. amugy 4en csináljuk elvileg a whitelabelt csak az alapito emberkénk eltünt a nagy homalyba és nem tudjuk mi van vele:(

sok sikert az oldalatokhoz, most pedig megnézem mit is tartalmaz :)
  • Maksi
    Örülök, hogy itt vagyok! Ebből is látszik, hogy vannak akik szeretik a jó zenét!
    ALIEN a Whitelabel!!! Sok ilyen oldal kellene, mint a Tiéd, és a Miénk!
    Nem tudom, hogy melyik jobb, de nem is versenyezni készülünk... Csak egy jó oldalt csinálunk azoknak, akik fanatikusok.
  • Dani20
    de a mienk az jobb :D
  • cSuwwi
    hát egy portál csöppet más, mint a vájtlabel szvsz...
  • Dani20
    hasonlo portál tele zenékkel:

whitelabel.fw.hu

classic techno,house music 4ever :)
  • Maksi
    Egészen konkrétan arra gondoltunk, ha valakinek van egy régi vagy új kedvence, amit szeretne megtalálni, és magáévá tenni, no, ebben leszünk a segítségére... De, gondolom, Neked nincs szükséged ilyesmire...
  • akyyy
  • akyyy
    Jóóóóóól van
  • akyyy
    és még tejösz nekem
  • FREAK
    "Igyekszünk minden kívánságnak eleget tenni"

Konkrétan? Mit tudtok tenni?
  • Maksi
    Üdvözlet Mindenkinek!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy 2004. november 1-én 00:00-tól, megkezdi működését az ELECTRONIC EMPIRE zenei portál a www.electronicempire.atw.hu címen.
    Az oldal, az elektronikus zene szerelmeseinek kánaánja lesz. Igyekszünk minden kívánságnak eleget tenni, legyen az album, DJ mix, vagy konkrét számok, de ehhez a TI segítségetek is kell… Kívánjatok!
    Az ELECTRONIC EMPIRE jellemzően két részre osztható, úgymint NEW, illetve RETRO. Előbbiben a legújabb, legfrissebb muzsikákat találhatjátok, míg az utóbbi a TECHNO, TRANCE, HOUSE zene régi klasszikusait hivatott bemutatni a 90-es évektől, vagyis a felvirágzás korától, a XXI. század hajnaláig.

„Az elektronikus zene új életre kel a halottak napján!”

Donor & Maksi
  • Taranov
    #1 htx