56
Electronic Empire
-
#16 tárhely van? ilyesmi zenéket tudok felpakolni esetleg heti 2-3 -at! -
#15 hát irj egy privatot h ha van msn-ed vagy használsz esetleg dc-t . -
Maksi #14 Szívesen veszünk minden segítő kezet! Tartsunk össze, hogy az elektronikus zene a méltó helyére emelkedhessen, és örökké ott is maradjon! Lehet, hogy ez demagóg, de így kell lennie!
Lenne egy szám, aminek nem tudom az előadóját és a címét. El tudnám küldeni Neked valahogyan? Azt hiszem Yves deRuyter mixelte egyszer egy Bonzaimix-ben, de nem biztos... -
#13 ja most vettem észre h még nem indult el.. amugy szivesen segitek az oldalban mer biztos lennének tippjeim :) -
#12 persze én is csak viccelödtem.. amugy 4en csináljuk elvileg a whitelabelt csak az alapito emberkénk eltünt a nagy homalyba és nem tudjuk mi van vele:(
sok sikert az oldalatokhoz, most pedig megnézem mit is tartalmaz :) -
Maksi #11 Örülök, hogy itt vagyok! Ebből is látszik, hogy vannak akik szeretik a jó zenét!
ALIEN a Whitelabel!!! Sok ilyen oldal kellene, mint a Tiéd, és a Miénk!
Nem tudom, hogy melyik jobb, de nem is versenyezni készülünk... Csak egy jó oldalt csinálunk azoknak, akik fanatikusok. -
#10 de a mienk az jobb :D -
#9 hát egy portál csöppet más, mint a vájtlabel szvsz... -
#8 hasonlo portál tele zenékkel:
whitelabel.fw.hu
classic techno,house music 4ever :) -
Maksi #7 Egészen konkrétan arra gondoltunk, ha valakinek van egy régi vagy új kedvence, amit szeretne megtalálni, és magáévá tenni, no, ebben leszünk a segítségére... De, gondolom, Neked nincs szükséged ilyesmire... -
#6 -
#5 Jóóóóóól van -
#4 és még tejösz nekem -
#3 "Igyekszünk minden kívánságnak eleget tenni"
Konkrétan? Mit tudtok tenni? -
Maksi #2 Üdvözlet Mindenkinek!
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy 2004. november 1-én 00:00-tól, megkezdi működését az ELECTRONIC EMPIRE zenei portál a www.electronicempire.atw.hu címen.
Az oldal, az elektronikus zene szerelmeseinek kánaánja lesz. Igyekszünk minden kívánságnak eleget tenni, legyen az album, DJ mix, vagy konkrét számok, de ehhez a TI segítségetek is kell… Kívánjatok!
Az ELECTRONIC EMPIRE jellemzően két részre osztható, úgymint NEW, illetve RETRO. Előbbiben a legújabb, legfrissebb muzsikákat találhatjátok, míg az utóbbi a TECHNO, TRANCE, HOUSE zene régi klasszikusait hivatott bemutatni a 90-es évektől, vagyis a felvirágzás korától, a XXI. század hajnaláig.
„Az elektronikus zene új életre kel a halottak napján!”
Donor & Maksi
-
#1 #1 htx