11
-
archkoven #11 Én épp tegnap néztem meg és baromira jól szórakoztam rajta. Ezerszer jobb, mint amire számítottam.
Szerintem van olyan jó mint a Shrek második része. Az elsőt talán nem éri el, de másodiknál nekem jobban tetszett. Persze lehet, hogy csak ezért mert ettől szinte semmit nem vártam, míg a Shrektől mindent.
Ritkán csinálok ilyet, de ezt tutira megnézem még egyszer. -
fester225 #10 marmint a film zenere gondoltam mert meg a filmet nem latam (vagyis a meset)nem kell azert bantani a meset mert gondojunk a 10 evel ezelotiekre azok se voltak jobb grafikaval megrajzolva a sztorik se voltak jobbak csak most mar tobb jo-rossz kozott lehet valogatni kinek a papne nem jo anak ott a lanya ha meg az sem............. -
[Walaki]D`Lair #9 Azok a trágya kockafejű 2D-s szarok? herótom van ha csak rájuk kell néznem...HÁT MILYEN EMBERÁBRÁZOLÁS AZ??? -
#8 Nekem hétvégén meglesz a film.
Moziba láttam preimer előtt és szerintem állati volt. -
pemga #7 Nemtom, szerintem tok jó A Shark Story :). Igaz főleg a felsoroltatott szereplőgárda miatt mentem be a moziba :). -
Zedas #6 A polár expressz tréleren elsírtam magam... és nem a meghatottságtól :)
Rettenetes, szerintem tíz éves kor felett halálos dózis.
Ellenben nem tudom láttátok e már Jim Carrey-vel a "Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events" előzetesét? Nagyon Harvy Plotter klón,
de rendkívül mókás.
-
#5 Nem tűnik rossznak, megér egy misét a cikk alapján -
Tiby #4 Homoros lesz ahogy így elnézem a képekből -
#3 valahogy az alap disney rajzfilmek 1000x jobban bejönnek .. -
Nyiri #2 Ezt a filmet is varom/vartam. -
#1 a The Incredibles trailerje humoros, én arra várok naon ...