5
  • gabello
    #5
    nekem épp elég lett volna egy hívás, hogy elnézést, de nem tudunk kiépíteni adót!!főleg azután, hogy aláiratták velem a szerződést... bezzeg, ha én nem jelentkeznék....
  • Cat #4
    ez a mikrohullámu bekötéseknél általában igy van, nem a covysoft az egyetlen (mikrot nagyon olcsó bekötni (kéttucat embernél már megéri), és általában kis cégek csinálják, éppen ezért totál megbizhatatlanok)
  • gabello
    #3
    ez a covysoft nekem a leunszipatikusabb cég volt... nagyon kedves tőlük, hogy most telepitenek ilyen cuccost.. de mondjuk ettől a cégtől akartam netet rendelni kb 2 éve.. beszéltem velük bent is voltam felvettéka rendelést aláiratták a szerződést és mondták, hogy 3 héten belül bekötik a "raionet"et.. namost 1 hónap után hivtam őket, hogy mizu és erre azt mondták, hogy miből vettem azt, hogy bekütik nekeem, mert nálam nincs is lefedettség.. erre én mondtam, hogy aláirtam a szerződést és akkor azt mondták minden rendben.. akkor egyből rendesebben kezdtek beszélni velem.. ne haragudjak stb... 1 honapon belűl lesz lefedettség és bekötik és hogy 100% meg minden.. és hivnak. ezután én leszartam őket és bekötöttem a vonalas dslt.. azóta hívnak a királyok.. még egy elnézést sem mondtak.. és most kb 2 évvel a történtek után felhivtam a COVYSOFT ot és kérdeztem, hogy van e már itt lefedettség.. nem fogjátok kitalálni... még mindig nincs! és azóta hivnak:))
    szóval én azt javaslom a cégnek, hogy jobban odafigyelhetnének az ügyfeleikre!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tetsuo
    #2
    Ezt is havi 3órát lehet használni mint a Győrit??
  • [HUN]PAStheLoD
    #1
    hurrá hurrá .. úgyis gyorskajálás közben ráérek netezni