38
Desert Law
-
#38 Valószínűleg mindkettő. Erről a játékról aztán tényleg nem írt semmilyen oldal, nem volt körülötte hisztéria keltés. Másrészt ez nem a csili-vili grafikájú trillió poligonos játékok egyike. A blitzkrieg motor is csak a legelvakultabb fanatikusokat kápráztatja el.
Mindenesetre el lehet vele szórakozni. -
#37 na bakker, ez is olyan csöndben jött ki, jelnet meg hogy fel sem tűnt senkinek :D bár ahogy elnézem így 1+ év után nincs nagy érdeklődés a játék iránt. ennyire szar vagy ennyire noname és senki nem ismeri -
Nameny56 #36 Én ezért nem adnék pénzt...De nem baj!Te dolgod!;) -
#35 Megvettem eredetiben.
Ez már végre angol nyelvű, nem pedig német:
-
Nameny56 #34 Nekem is a német van meg...Nagyjából értem,de én is angolszakon vagyok a suliban.A német (egyelőre) nem nagy erősségem!A játék amúgy elég silány,csak az szólhat mentségére,hogy Blitz-motorja van+hogy a témája elég ritka a stratégiák közt!Szerintem!:D -
#33 Egyelőre félre raktam. Nekem a német verzió van meg és ez nagyon zavar. Egy szót sem értek belőle. Remélem sikerül beszereznem az angol verziót. Ha nem sikerülne, akkor meg fogom venni. -
Nameny56 #32 Csá Axon!Régen beszéltünk!Te végig vitted?VAgy meddig jutottál benne?Majd írj!Csáóó!! -
#31 Az érzéseim nekem is furák a játékkal kapcsolatban.
Biztos nem a Desert Law-al van a baj, hanem velem. Azért még is csak jobban szeretek 2. vh-s tankokat terelgetni.
Mindenesetre egy darabig elszórakoztam ezzel is. -
Nameny56 #30 He-he!Elég fura ez a game!Axon barátomnak (ha megengedi,hogy így nevezzem) köszönhetően tudtam letölteni!Már a 8.pályán járok,de nem szeretem!:D Csak azért nyomulok vele,mert elég könnyű!Mittomén...MAjd lecc vmi!Na csáó!:D -
Nameny56 #29 Köszi Axon!Reméltem,hogy rád számíthatok!
Megnézem!Csáá! -
#28 Én több torrent oldalon is láttam.
Itt egy kereső, amelyikkel több oldalon is tudsz keresni:
http://freak.torrentpond.com/ -
Nameny56 #27 Honnan lehet ezt megszerezni?Rápróbálok!;)Melyik torrentoldalon van fent??
-
#26 Próbáld csak egy érdekes próbálkozásként kezelni a játékot.
Egy játékkal akkor játszik az ember ha tetszik neki, így nem kötelező semmi.
Mindenesetre ezt is ki lehetett hozni a Blitzkrieg motorjából, de az más kérdés, hogy erre mekkora igény van. Nem sok embernek lesz a földön ez a kedvenc játéka az biztos :-) -
Nameny56 #25 Hát ez a játék nem vmi meggyőző őszintén szólva...Jó-jó,hogy blitzkrieg-motort használ,mert azt én is favorizálom,de hát a többi...MAga a történet...:S Áhh... -
#24 3. pálya eleje. Egyre nő az armada:
-
#23 Győztem és rögtön kaptam egy kis utánpótlást, élükön egy szép sportos 60-as páncélzatú amerikai országúti cirkálóval:
-
#22 Megjelennek az első ellenfelek:
Az első nem túl erős, de a másodiknak már vastagabb a páncélzata mint a saját járműveimnek, de a tűzereje nagyjából megegyezik. -
#21 Második pálya eleje. -
#20 Készítettem egy képet:
-
#19 Letöltöttem kipróbáltam.
Ez a játék a Blitzkrieg motorját használja. Le sem tagadhatná a nagy elődöt. Aki már játszott a blitzkrieggel annak minden ismerős lesz. Túlságosan is az. Mindenesetre tolom egy kicsit. Sajnos a német verziót töltöttem le, így egy büdös szót sem értek az egészből, viszont szerencsére nálunk is megjelent barátságos 990 Ft-ért. Ha tetszik akkor meg is veszem, az legalább angol nyelvű. -
#18 Jaja...kiváncsi leszek rá énis! -
#17 Nov. 24 a megjelenés valószínűleg...várom már, nem sok ilyesmi témájú játék van! :) -
#16 Mégújabb képek:
-
#15 Igazad van. Inkább legyenek olyanok a nők benne mint az őskorban. :) -
#14 10 új kép -
#13 Kötöszköcc?
Lezúzlak!
Ez isten játék lesz! -
ronhaven #12 Nincs kaja,viz, egy normalis lakas, de meg egy stabil kocsijuk se, a kovetkezo napban se lehetnek biztosak, de kondira, mucsöcsre,meg kozmetikusra, arra telik. -
#11 Pár konszept:
-
#10 Továbbra is azt mondom, hogy istencsászár játék lesz ez karácsonykor!!!
Várom ezerrel! -
#9 Szóltam a moderátoroknak, hogy javíccsák! -
#8 Hehe...lehetséges! -
ronhaven #7 Csak ugy a rend kedveert megemlitem, hogy a jatek cime siman Desert Law, a topicnyito valszeg felreolvasta a hardwiredes cimet. -
#6 pázsáusztá
:) -
#5 Nem a legszebb???
Gyönyörű!!!
Fallout power meg svájn póver!
Imádni fogom! -
#4 Nem a legszebb de ki tudja ha leköt majd akkor tolom vele. -
#3 Gyönyörűséges! -
-
#1 Mad Max filmek hangulatát idézi a nukleáris háború utáni világban játszódó Desert Law, mely az Arise új 3D real-time stratégiája. Benzin az egyetlen fizetőeszköz a játékban. Bármit megkaphatunk, ha van nálunk elég üzemanyag. Bred bőrébe csöppenünk, kinek falucskáját földig rombolják a banditák.
Segítőket gyűjtünk magunk köré és idővel kisebb hadseregre teszünk szert. Az emberiség közben megpróbálja újjáépíteni a civilizációt a romok közül előkotort technológiából. Bűnözők száguldoznak a sivatagban. Meg kell küzdenünk velük, ha élni akarunk. Az életben maradt, őrült tudósok több mint 50 fegyverekkel felszerelt járművet adnak a kezünkbe. Széles a választék, egyszerű autóktól egészen a motorizált erődökig minden páncélozott platformot vezethetünk. Harminc küldetés során elégíthetjük ki Bred – banditák iránt érzett - bosszúvágyát.
Fejlesztő: Arise
Megjelenés: karácsony
HARDWIRED