16
virtuális számla
  • SaubyBoy
    #16
    Rengeteg kamu cég van. Ezek az "álomcégek" pláne nem fognak fizetni. Nekem még nem volt balansz limitem. Van vmi összeghatára vagymi?
  • orkenyid
    #15
    ezek az 100-10000 dollarosok hulyesegek. SOHA nem fognak fizetni.
    Ezek a csalo, nem fizeto oldalak: ITT!
    Nézzétek meg itt: http://priz.uw.hu és itt a pénzkeresés+ részt. Amik ott vannak azok 100% fizetnek e-goldra.
    ja és megoldottam, hogy miért nem fizet néha az e-goldra. kuldeni kell nekik egy e-mailt hogy kuldjenek ki egy azonosito levelet postan. ha annak visszakuldod a szamat akkor fizetni fognak.
  • Roll
    #14
    Nem fogják kifizetni, ha eléred a 10000 dollárt, akkor az aznapi részvényeket nézik meg és azután fizetnek parányi százalékot. Nálam 7000 dollárnál ez 15-öt jelentett. Ezért hagytam is a francba.
  • The Garrett
    #13
    az ilyenek 100000% a kamu :)

    de van sg-n ilyen pénzkeresős topik ott kérdezzétek.
  • Ben C
    #12
    :(((((

    Tudományosan bizonyított tény hogy a kutyák nem elég ambíciozusak a kínai nyelvben, valamér nem érdekli őket ..

    túl sok reményt fűztem ehhez...
  • Dynamic
    #11
    Hát persze, csak majd akkor fizeteik ki amikor a kutyám japán nyelven ledoktorál jogból.
  • Ronaldo07
    #10
    Nem!!
  • Ben C
    #9
    Én is most próbálkozok egy ilyen "olvass-emailt-kattints-bannerre-pénzér" cégnél, 10 000 Dollárnál fizetnek, 2 napja csinálom és van 900 dollárom.. ez a 10k dollár nekem irreálisan nagy pénznek tűnik ilyen kattintgatásokból, ezt tényleg kifizetik?
  • orkenyid
    #8
    Miért nem megy nekem most az e-gold? Bárki akar rá pénzt küldeni ezt írja ki:

    something went wrong! please contact webmaster

    error: The account you are trying to pay (1633530) has a Balance Limit imposed that prevents this payment. Spend not allowed.
  • SaubyBoy
    #7
    Szerintem az email szolgáltatóval lehet gond. Próbáltad esetleg vmi más szolgáltatóval? Nekem a freemail aksival simán tolta
  • Roll
    #6
    E-mail olvasásért erre küldik a dollárt.
  • Random_
    #5
    Kérdés:
    Mire jó ez? Mert szerintem semmire! Inkább rendelsz egy netes kártyát és kész!
  • blackgamer
    #4
    esetleg itt kérdezd meg: itt vagy itt (bár kicsit off)
    és a http://www.bankkartya.hu-n hátha írnak róla, bár nem tudom
  • akyyy
    #3
    hanszáld a private goldot :P .........sokkal jobb.........
  • Roll
    #2
    E-Gold

    Az e-gold valójában egy virtuális pénz melyet egyre több internetes cég használ fizetési eszközként. Egy e-gold számla nagyon hasonló a valós bankszámlákhoz, vagyis a háttérben valós pénzek vannak (itt inkább valódi arany, ezüst és platina!), de itt a számlán lévő e-metal nem kamatozik, viszont bármikor áttranszferálható egy másik e-gold számlára vagy kivehető és beváltható valós pénzre (pl. Ft-ra).

    Az e-gold számla nyitása ingyenes. Viszont kétféle költséggel lehet számolni. Az egyik a transzferek díja, ami az átutalni kívánt összeg 1%-a, max. $0.5. A másik pedig havi díj ami attól függ, hogy az előző hónapban mennyi pénzt tartottunk a számlánkon átlagosan - az előző havi napi egyenlegünk átlagának évi 1%-a.

    Ez így elég bonyolultam hangzik, de itt egy példa: ha 1 évig $100-t tartanánk a számlán, akkor ez havonta csak az $1-nak a 12-ed része (~ $0.08).

    Itt nyithatsz magadnak egy e-gold számlát, ha még nincs neked. A regisztrálás értelemszerű, de megemlítek két kifejezést amivel talán még nem találkoztál.

    Passphrase = password (jelszó, ami legalább 6 karakter betűt és számot is kell tartalmaznia)

    Turing number = egy hatjegyű véletlen szám-nak a képe, amely minden tranzakciónál generálódik (ez egy biztonsági szám, csak arra a tranzakcióra érvényes) pl. a regisztrációnál vagy a számládra történő belépésnél, stb.

    A pénz kifizetését egy független cégtől kérheted, melyekből már egyre több létezik, ezek különböző váltási díjakkal dolgoznak. Ha csekken kéred a kifizetést $1-$3 közötti a díjat számolnak fel. A csekket pedig beválthatod egy OTP-ben vagy a K & H-nál vagy egy másik bankban. A bankszámládra is utalhatod, de az általában sokkal többe kerül, mert mindkét oldalon fizetned kell (a te bankod is levesz pénzt, meg a kifezető is!!!) - viszont sokkal gyorsabb. Elég sok cég fizet e-goldon keresztül, úgyhogy éredemes nyitni egy számlát.

  • Roll
    #1
    Sziasztok!
    Valaki használja az e-goldot?
    Kéne egy kis segítség, valamiért regisztrálás után nem küldi el az email címemre az account numbert ami a belépéshez szükséges.