Biciklilánc :)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem próbáltad h kiszeded a hátsó kereket és leszeded a láncot? De a lényeg a lényeg hogy a csaphoz hozzá ne nyúljál! Akkor se ha szomjas vagy, mert különben baszhatod.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

jimySz
Biciklivel, kerékpározással kapcsolatos lapok:
bicikli.uhh.hu

bauer15
csappal.

Mirk
"mittomén
de azzal a botba se tudsz elmenni😄"

majd megtanulok 2 kerekûn se tudtam menni elsõre
és pesten hol ehetne venni?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Elusive
csappal, vagy anélkül?

mittomén
de azzal a botba se tudsz elmenni😄
PíszLávJuniti
egy ezresért.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bauer15
egy egykerkû bicikli mennyibe kerül?
kb?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Ch_Slater
LOL.LOL

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Pistike 007
A topikban leggyakrabban használt szavak: baszhatod, ne told ki, csap, már lehet kapni egy ezresért. <#idiota>

hen-tes
biztos hogy van rajta egy szétszedhetõ!!4!! ja de ne told ki teljesen mert akkor baszhatod!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Aquir
hülye vagy? a roller az bénaság. legyen egykerekû 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Laffite
add fel barátom! cseréld be rollerre!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

hazudik mind!!! ha nem szeded ki a csapot akkor nem tudsz vele mit kezdeni!! szedd ki a csapot és akkor egybõl jó lesz!!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Aquir
ugye tudod meik a csap? Na ahhoz ne nyúlj !

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Shaman
El ne felejtsd a csap közelébe se menj!!444

htx!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

fifi
De a csapot ki ne told teljesen... 😊))))

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kösz a tanácsokat! Holnap nekiesek...

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

I.C.ram
Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy nehogy kitolja a csapot teljesen a láncból, mert akkor baszhatja!!!!!!!!!!!6
Lacc
Na figyu. Elmész egy bicikliboltba, és veszel láncsatut. Kb. egy ezresbe kerül. De nehogy kitold a csapot teljesen a láncból, mert akkor baszhatod az egészet!
iko
elmehetsz a kerékpárboltba és leszedik neked, vagy szerzel egy láncsatot, és megbütykölöd. A csapot ne told ki teljesen a láncszembõl mert baszhatod

spam. sry

Kb szóról-szóra ezt írtam le egy nappal korábban... :-D

[HUN]PAStheLoD
miért kell leszedni , ha leesik gyakran akkor állítsál a keréken , váltón .. vagy ha annyira laza, akkor túl sok szem van a láncban , ez esetben biciklisbót ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

fifi
Van hozzá spec. csapkitoló szerszám! sztem egy ezresért már adnak. De nehogy kitold a szembõl teljesen a csapot, mert akkor buktad...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Vagy elmész a bicikliboltba, ahol leszedik neked, vagy veszel egy láncsatut, és megcsinálod magad. A csapot nem szabad teljesen kitolni a láncszembõl, különben az életben nem rakod vissza.

Dzsini
a sport fórumban van biciklis topic, én a helyedben ott próbálkoznék.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Balkezes vagyok, szal jól jönne még egy második.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Wing Rockling
Megfogod mind a két bal kezeddel, és jól megrántod...

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

repro
de van

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hogyan lehet leszedni a láncot (úgy, hogy vissza is lehessen rakni, mert t'om, fûrész, kalapács, stb.)? Nincs rajta patentszem...