Készül a DOOM mozifilm
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köccsögök, múltkor beszéltem le velük a fõszerepet, erre odaadták ennek a kispályásnak...

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Tudom már honnan volt olyan ismerõs, ez a faszi az osztálytársam! 

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
A Richard Burns rallyrol nem akarnak filmet forgatni? :))) Vagy a Duke Nukem Foreverrol? 

Én inkább várom a Hitman filmet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
akkor nagyobbat fog bunki mint a Fájnöl Fentezi (mellesleg sztem azzal sem volt semmi baj)
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
ezazzz .. keggyetlen ismerõs volt , de nemtudtam honnan :D
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A nyáladzás tuti nem marad ki a DOOM-ból sem. Ez hollywood lételeme. Szerelem, szex, "nem is vagyok az anyád" biztos lesz benne...
A Half-Life filmrõl:
HomeLAN: Volt valamiféle elõrelépés a Half-Life filmmel kapcsolatban?
Doug Lombardi: Hollywoodban történtek megbeszélések a HL film megvalósításáról, de mikor újra és újra meghallottuk, hogy "És mikor Gordon szerelmes lett ...", rendszerint sikítozva fordultunk vissza Seattle felé.
HomeLAN: Volt valamiféle elõrelépés a Half-Life filmmel kapcsolatban?
Doug Lombardi: Hollywoodban történtek megbeszélések a HL film megvalósításáról, de mikor újra és újra meghallottuk, hogy "És mikor Gordon szerelmes lett ...", rendszerint sikítozva fordultunk vissza Seattle felé.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ha nem kap 18+ besorolást, meg se nézem
reménykedem, hogy carmack-ék nem hagyják elfajulni a dolgot
reménykedem, hogy carmack-ék nem hagyják elfajulni a dolgot
nagyon szigorú tekintete van, jó katona lesz :)
valamint Karl Urbant is, aki a Chronicles of Riddick-ben szerepelt.
ha már karl urban, akkor gyûrûk ura és éomer, nem?:)
ha már karl urban, akkor gyûrûk ura és éomer, nem?:)
← ElőzőOldal 2 / 2