62
-
Güzüke #22 Én is attól félek, hogy olyan lesz mint az AvP. -
#21 Azt hittem azt mondod, hogy nem a Riddickben volt, hanem a GYU-ban.
Erre írtam, hogy a Riddickben is benne volt. -
tajfun #20 Mer annyira igenytelen lesz mint az AvP film, aztan eleg neki 1 ev osszega'nyolni. -
tajfun #19 "Szerelem, szex, "nem is vagyok az anyád" biztos lesz benne..."
Vagy csak: "az anyád". :DDD -
tajfun #18 Ennyire leadod? Minimum 1 betiltas es egyhazi kiatkozas, az alatt nincs mozijegy. :D -
troc #17 LOL nem tudod hogy így készülnek a mozik odaát? minden előre megtervezett, az időrend adott. ha valaki eltér, vagy hibázik, repül és rögtön a helyére áll valaki a folytatja a munkát, és képes behozni a lemaradást. hollywood GYÁR, és a film úgy készül mint bármi más termék, cipő, fogpaszta, csak nagyobb költséggel, ez az egyetlen különbség. -
Shadow_THH #16 ja de carmak ügyes gyerek, talán lesz annyi beleszólása, hogy a "sikerült megölnöm a szörnyet mert bíztam magamban és így bármit elérhetek" valamint a "jobb adni mint kapni (a sörétből)" részek kimaradjanak belőle. Egyébként így is úgy is kassza siker lesz :) -
Shadow_THH #15 "DOOM" című filmnek 2005. augusztus 5-én lesz az amerikai premierje
lol honnan tudják ilyen biztosra? oO -
winnie #14 azt írta a cikk is. -
derwer #13 Haegemonia Forever! :D -
Wing Rockling #12 Köccsögök, múltkor beszéltem le velük a főszerepet, erre odaadták ennek a kispályásnak... -
#11 A Riddickben is benne volt. -
Wing Rockling #10 Tudom már honnan volt olyan ismerős, ez a faszi az osztálytársam! -
RpPRO #9 A Richard Burns rallyrol nem akarnak filmet forgatni? :))) Vagy a Duke Nukem Foreverrol? -
#8 Én inkább várom a Hitman filmet. -
#7 akkor nagyobbat fog bunki mint a Fájnöl Fentezi (mellesleg sztem azzal sem volt semmi baj) -
#6 ezazzz .. keggyetlen ismerős volt , de nemtudtam honnan :D -
Borg #5 A nyáladzás tuti nem marad ki a DOOM-ból sem. Ez hollywood lételeme. Szerelem, szex, "nem is vagyok az anyád" biztos lesz benne... -
#4 A Half-Life filmről:
HomeLAN: Volt valamiféle előrelépés a Half-Life filmmel kapcsolatban?
Doug Lombardi: Hollywoodban történtek megbeszélések a HL film megvalósításáról, de mikor újra és újra meghallottuk, hogy "És mikor Gordon szerelmes lett ...", rendszerint sikítozva fordultunk vissza Seattle felé. -
rolika #3 ha nem kap 18+ besorolást, meg se nézem
reménykedem, hogy carmack-ék nem hagyják elfajulni a dolgot -
Cat #2 nagyon szigorú tekintete van, jó katona lesz :) -
winnie #1 valamint Karl Urbant is, aki a Chronicles of Riddick-ben szerepelt.
ha már karl urban, akkor gyűrűk ura és éomer, nem?:)