Sebesség korlátozás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem lófaszt se csinál a netlimiter... 😞
legalábbis én ezt veszem észre...
pl bitcomet valós letöltése ill feltöltése nem egyezik a netlimiterben megjelenõ le és feltöltéssel 😞
legalábbis én ezt veszem észre...
pl bitcomet valós letöltése ill feltöltése nem egyezik a netlimiterben megjelenõ le és feltöltéssel 😞
Városban 50 kBit/sec, Városon kívül 90kBit/sec. De lehet, hogy keverem valamivel... :-)
http://www.homeqos.com/
ez se rossz.
ez se rossz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egyébként itt van leírva.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem fogja megtalálni, megkérdezi, hogy honnan lehet letölteni 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hellosztok
Tudom hogy sok topik van már ami erröl szól de olyat nem találtam amibe rendessen meg van irva hogy Milyen programmal korlátozzam a netet.
Szóval ha tud valaki valamilyen programot amivwel lehet korlátozni akt nagyon megköszönném.
Tudom hogy sok topik van már ami erröl szól de olyat nem találtam amibe rendessen meg van irva hogy Milyen programmal korlátozzam a netet.
Szóval ha tud valaki valamilyen programot amivwel lehet korlátozni akt nagyon megköszönném.