5098
-
na majd prezi vagy csuwwi eldönti én csak egy ajanlaott tettem:) -
néztem 20-21ig elvileg hiphop megy.. arra esetleg a triphop chill levezetésnek passzolna :)) -
Chaos Mad #1405 20-21 meg laza rock menne :)))))) -
Pénteken van chill, de végülis... -
Itt lehet jelentkezni?
Szívesen sokkolnám a népet egy kis extrém metállal -
a hétfö 21-22ig esetleg elvállalhatom triphop, break, chill, esetleg deep minimal zenékkel. van rá(m) igény?? -
banner gány ON :D -
Aspyrin #1400 -
Chaos Mad #1399 helyes!
-
Chaos Mad #1398 jo mind1 offspring jo :) -
Chaos Mad #1397 nem vagyok rocker, sem punk. -
praksi #1396 bazzeg, 112 új üzenet....ehh...
DE VÉGIGOLVASTAM ÁM!!!! -
a trance alatt (vagy akik sajnos csak tuc-tucnak ismerik), NEM a Scooter meg ATB meg ilyen a roxyban naponta 100x leadott számokra kell gondolni, hanem igazi trance kicsit talán prog-osabb zenékre.
Én inkább válogatást csinálok az elmúlt pár év jobb (az év végi szavazások TOP10as listájából). Aki ismeri/szokta hallgatni Armin van Buuren ASOTját (A State of Trance) csütörtökönkét, olyasmire számítson, csak nem mixben.
Jast meg ha jól tudom újabb zenéket játszik, és egybemixeli őket, ezért bár azonos stílus van mindkettőnknél megadva, közel sem ugyanaz fog szólni. (Scooter meg ATB viszont szerintem sosem lesz)... -
Ma este plz legyen Bad Company-Torpedo. de ha nem lesz az se baj csak igenyes legyen. -
Hétfői napra lehet jelentkezni akkor???
Én szívesen beválalnám, egy kis alter stílus és akkor nem lenne sírás mint tegnap este. :C
Egy pár zenekkart felsorolnék, hogy ÉN mit értek ezalatt...
pl.:
- Red Hot chilli peppers ( :) )
- Hatebreed (egyszóval pörgősebb HC zenék)
- Sok-Sok magyar zenekar
- 1-2 rock (pl.Metallica,Guns N',Motorhead,stb..)
- SKA minden mennyiségben
- stb...
na? vélemény? -
nemkéne :D
mellesleg ha kurvára szarakodik akkor egészet jast csinálja... most frissítem a windowst, meg leszedek pár cuccot ! -
re -
kivancsi vok prezi tört zenéire ma este :D -
próbáljuk ki, ha sok lesz a 2óra beszerződök Taranov alá, és akkor szabad 1 óra:) -
Nekem mind1. Ha jónak látjátok.... -
tökugyanaz a 2 mert az retró nap lenne, de ha elég 1, akkor tőlem törlhetitek az én órámat, akkor majd 1ütt szerkesztjük a zenéket Taranovval. -
azért mert nem ilyet hallgatok most ne olcsál!!!
Aki nem mű zenét hallgat orrból szájba az nemveszi észre a nagyobb dobütemeket, meg hogy 1ikbe 2 szóval többet mond a dj vagy ilyesmi... -
há a desc-be még széphogy beírom... -
Ha akarsz, akkor adj neki. Nekem 8.
Beírod a Desc-be, de ha akarod az oldalra is kirakhatom. -
Mondtad még régebben, hogy esetleg megoldható lenne, a szerver nálatok is.
Arra az 1 hétre, nem lehetne megoldani (ha beválik, és nem húzza le a sávot (bár 96kbit*max 20 user = 1920kbit = 240 kbyte valós sáv kéne, egy 100mbites vonalnak ez meg sem kottyanna) -
apocalyptica (:
de ha szimfonius, akkor akár After Crying -
Műsoroknak nem lesz címük? -
na adj tippeket, szerinted milyen zenekarok jók ebben a stílusban! (egyébként nem értek egyet, hogy a kategória legizébbjei lennének, nekem ezek jönnek be, annak ellenére, hogy a nightwish nem a kedvencem. azért azt iűírtam előre, mert azt szokták ismerni az emberek.)
egyébként én melodikus metálra, meg szimfonikusra, neoszimfonikusokra gondoltam, amibe akár még az apocalyptica is beleférne. -
thx -
Theriotn ismerem. Jah, meg a rhapsodyt.A többit leserélhetnéd, mert a kategoria legizébbjei :D
Rhapshody nem is melódikusmetálö -
a többit nem ismered, azért ebbe kötöttél bele? -
nightwisg? :P -
a honlapon, majd adásidőben -
statisztikát hol lehet nézni? -
ha csinálsz, akkor lehet. majd kiderül, van-e rá igény... -
tudom, hogy ezért most kapni fogok a buksimra, de valami melodic metál hangvételű adás nem lesz, ahova nightwish, rhapsody, luca turilli, therion, sonata arctica, blind guardian beleférne? -
természetesen :) -
jöhet ide is, de ne előre, hanem utólag -
tracklistet is ezen az oldalon rögzítjük vagy az megy mindenkinek a saját zenestílusú topicjába? -
látom hogy van ;)