:: Radio - SG ::

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
pontosan.
én csak 5 nappal számoltam (de mint kiderült, szinte majdnem mindegyik hétvégén is lehetne mûsor), abbólis csak 2 jutott az elektronikus zenékre.

El kell fogadni, hogy nemcsak "hínárhajúak" vannak.
Én pl. az elektronikus zenét szeretem (bár ennek ellenére most pl. Rammsteint hallgatok )

shit happens

cSuwwi
desing = design 😊

shit happens

cSuwwi
összehegesztek gyorsan egy mimimaldesing oldalt az egész kezdeményezésnek.

mit, hogyan, beállítások, mûsor, eseteleg egy egyszerûbb cset stb.

shit happens

VinylToy
Egy gáz van, mindig lesznek emberek akiknek semmi sem jó...ne foglalkozatok velük, ezt a "rock vs. diszkó" harcot meg felejtsétek már el, kezd unalmas lenni. Szerdán pénteken a "hinárhajúak" hallgassanak mást!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kit--Kat
majd holnap kipróbálom megy-e nekem 1általán

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

cSuwwi
mûködik végre a cím, csak már nem megy a szerver.

pls írd át a fejlécet erre. az ip cím helyére tedd ezt (kattintható link

<br><a href="http://radiosg.dyn.hu:8000/listen.pls">SG RÁDIÓ</a>

thx.

shit happens

PResident Evil
jah, jó volt...

cSuwwi
látom relative jól sikerült az esti adás...

shit happens

cSuwwi
616 új üzenet

shit happens

Kit--Kat
majd elég lesz szerdán😊
biztos vannak jónóták, de nekem ezek a stílusok1re mennek, kiváve azt a chillet azt nem ismerem

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem azért mondtam, én semmiet mer nem értek hozzá, de nem vettetek figyelembe pár dolgot.

JAST
figy adjak egy 2 perces próbaadást?

Kit--Kat
mi a különbség akkor mond el!

JAST
vártam h reagálsz-e rá.

Dani20
hülyeséget beszélsz ember.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

PResident Evil
és? akkor többet... ezért van...

JAST
látom már ez a topic több hozzászólást fog kapni mint a Milyen zenét hallgatsz topic 😉

PResident Evil
megnézzük te miet csinálnál...

PResident Evil
ugyis csak szövegelés megy...

JAST
miért is? mi a baj a jelenlegi mûsorral?

kiváncsi lennék arra kivámság müsorra, le se adnák amit kérnék. sztem ezt az egészet kicsit elkapkodtátok, felületes a szervezés.

JAST
hja, 20 mp-enként refresh... több refresht nyomok mint entert 😊

........

PResident Evil
óóóó meg még mit nem... ez a rádió topicja... itt történik a társalgás...

PResident Evil
egyenlõre szabad... avgy kívánság mûsor

JAST
dobj össze vmi olyasmi caht-et mint ami má van az sg.hu/forum.php -n, de nincs benne a Hümmögõ gyerek 😊

nemisö

laza ska, punk rock meg rap mehetne hétföre 😊

PResident Evil
miazistent csináljak? :o

JAST
azis igaz, bár több száz hozzászólást nem olvas vissza mindenki.

hen-tes
lusta 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kit--Kat
de akkó meg nemlehetne visszaolvasni😞

de akkor gyorsan kéne olvasni 😊

JAST
jobban járnánk ha chat lenne és nem ezt a fórumot kéne állandóan frissítgetni. Prezi moderátorelvtárs intézkedjen!

miko? jo figy.. mehetne a sex pistols is, meghallgatom azt is 😊

Kit--Kat
hát ja, de mind1😊

nem..

kötöcköttem ugy öszintén?

mind1 😊

Kit--Kat
nahát a smafu vagy a must nem hinném, hogy valamivel is jobb lenne, a pistolsnál, de most errõl ne vitatkozzunk

igen

JAST
teljesen jól van eddig. hétfõre szerváljatok vmi rapet meg punkot 1-1 órára azt kész.

én nem ilyen punkra gondoltam sose, hogy aurora meg sex pistols, azokat rühellem 😄
hanem skate, ska... na ezek már zenék, pl: pennywise, rancid, nofx, offspring, red hot chili peppers, anti-flag, bloodhound gang, brigád, must, smafu, ska-p, millencolin ....stb

Kit--Kat
szerintem meg adják le, én max Sex Pistols-t tudok leadni

Kit--Kat
méé a techno meg a trance sztem tökugyanaz, a chillu is valami olyamsmi, de ha nem akkor keveredjen a 3 szerintem.

ok, nézd meg, 2 trance van, azt hittem ez a rádió egy közösséget fog szolgálni ahol minden egyenlö részben megtalálható, nem pedig ugy hogy egy csomo mindent kihagynak...

Láma!
punk-rock télleg lehetne!!!!

amugy ez nagyon jol megvan oldva ahogy elnézem... alig van vmi, itt van még egy csomo müfaj, amit leirtak a többiek is, hely meg nincs, a rockba meg nem adják le a punkot mer az szerintük nem rock, mit ne mondjak elég kitünö a szervezés... ennyit erröl

Láma!
nálam a hip-hop még nem gépzene!

Dani20
nincs techno nap 😞(

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"