:: Radio - SG ::
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
szal marad az hogy felvesszuk most hetvegen es en adom le valamelyik hetkoznap 22-23 ig... jo?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Remelem azert annak a kemeny harom halgatomnak teccet 😄D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ne izeje... en ezt nem tudtam 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szamitasaim szerint 1 vagy 2 percet... tehat ami nalam megy az hozzatok csak 1-2 perc mulva hallacik.
hétvégen nem tudom hogy megy a szerver, ezt beszéld meg lámával inkább...
shit happens
mert az a baj hogy csutorktorok itt meg dolgoznak az emberek mikor otthon ti mar a lefekveshez keszulodve hallgatjatok az adast😞
szal leginkabb szombaton ernenk ra...de ha szombaton is dolgozik a haver akkor csak vasarnap😊 lol.. de szar.. tudom😞
nah mindegy szal a lenyeg hogy megoldhato e majd valamikor a hetvege???
es akkor nyomnank egy live mixet.marmint a haver...persze ha live akkor lehet nem lesz tokeletes a mix.. de majd meglassuk mi leszen...
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Stream is up at 96 kbps with 8 of 20 listeners (8 unique)
Hanyan vannak rakapcsolva?
szerintem prezivel meg lehet beszélnim hogy mondjon le a csütörötök 22-23-as idejérõl.
shit happens
Hogy oldhatom meg hogy ne legyen?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
én is hallgatom, meg az is aki adja a szervert, és legalább 1mp késés van!!
kurva joooooo!!!
haverom szerintem szivesen leadna egy dance fele mixet... non stop szoveg nelkul.. max az elejen meg a vegen..
Figyejetek a szamok kozotti beszolasokat 😄
BULII