5098
-
#4656 akkor dani helyett nyomok egy pöttyet, hogy mástól ne foglaljak időt, hm? -
#4655 nem! -
#4654 csak vicceltünk, persze hogy lehet :) -
#4653 non-profit adóknál? főleg hogy amikor törésponton játszom, itt nincs is adás. na mind1 -
#4652 pontosan... -
#4651 konkurencia.... -
#4650 valamikor én is szívesen nyomnék egy keveset, így legalább jobban el tudnám választani a töréspontos chill-t a progtól. vélemény? -
#4649 Narkó, este tólsz zajt? -
#4648 robo kész az új logód !
[nem csinál újat] -
#4647 naná h megmondom mert ott olyan zene megy amit megismerek :) -
#4646 nem írta :P bezzeg az asotban az első félhangról megmondod mi megy, így meg nem ismered meg :P
igen, plugin kódol, neked meg kell dekóder, de akkor tényleg jól szól. egy 200kb-os plugint feltenni nem nagy cucc, és magától indul, ha mp3prot észlel... -
#4645 a fene se tudja mi ment, nem írta :)
szal ez olyan h a plugin betömöríti átküldi és kitömöríti nálam ha nálam is van plugin igaz? remek. használjátok ezerrel. -
#4644 mit hallottál amúgy? milyen szám ment? :) -
#4643 mivel senki sem használ mp3pro plugint, szarul szól
(aki használ, azt látom a logfájlban) -
#4642 kicsit olyan mintha folyna a magas... :/ -
#4641 lusta vaok elolvasni h mi a téma. de IGAZATOK van! -
#4640 Legjobban a magas hangoknál lehet érezni a különbséget. -
#4639 indítottam egy mp3pros adást, bele lehet hallgani, milyen encoder nélkül, és encoderrel. érdemes :) -
#4638 vótbeszóni? -
#4637 -
#4636 sztem meg használjatok hi-fi tornyot! -
#4635 -
#4634 a túrót, szvsz csak az 5ösért érdemes a 2est lecserélni. a 3as nagyon tré, de az 5ösben benne van minden amit a 2es tud, plusz még sok jó cucc. -
#4633 2.91-es Winampom van, ez a legjobb, keveset eszik, jól szól, és minden plugin megy vele.
nekem nem kell csicsa a kinézetre, többnyire felül van összezárva laposra.
a hármas winamp egy selejt, az ötös meg nekem nem tetszik/sokat eszik... -
#4632 Melyik winampot használod? Nekem 5-ös van. Sokan mondják, hogy ennél a verziónál már csak a 3-as a rosszabb, de nekem eddig bevált. -
#4631 ezek tök jól hangzanak csak én nem tóm megvalósítani....
mindenesetre én teszek a rádióért, upload start now :) -
#4630 nem rosz ötlet ezt még megemésztem és értelmezem :c) kicsit lassulok a viszkitől :D -
#4629 Én végső megoldásként úgy gondoltam, hogy maradna az ftp-s feltöltés, csak mindenki a saját accal, az a 8-10 feltöltő valóban 8-10 is legyen, ne 80-100 letöltő, mert mindenki odaadja az elérését másnak. Aki kiadja, ban és csók. Keményen kéne fogni a gyeplőt :)
Lenne egy webes felülete is a dolognak, de a cucc nem lenne elérhető direkt http-s alapról, csak ftp-ről.
A webes felületen azonosítás, majd egy textarea hova a számcímeket (könyvtárnévvel) be kéne írni/másolni, abból a progi megcsinálná a playlistet, és egy másik gombbal indítani/leállítani/visszavenni a kézi vezérlést (vagyis az otthoni feltöltésre váltani), persze csak annak, aki indította (ill. az adminnak). stb. -
#4628 na erre mondtm hogy a jövő zenéje :c))) -
#4627 ez elég jól hangzik... mikor valósul meg? :) zenei adatbázis feltöltését vállalom! /igaz csak a kedvenc stílusomon belül/ -
#4626 vagy épp a playlistet tudod módosítani -
#4625 jó de ez még csak manuál startup lesz. ssh val
Az iagzi az lesz ha feltöltöd ftp re a cuccpt és egy php s oldalon beűálíthatod hogy mikor játsza le és melyik számot percre pontossan -
#4624 nem mindenki fogja szvsz feltölteni 2-3 órával előbb a műsorát, csak hogy hallgassa jóesetben az az 1-2 hallgató. (persze akinek bejáratott műsora van, azoknak mind1)
-
#4623 jah, a thomson dekóder. nekem mindig megy, nem vettem észre, hogy lassított volna. -
#4622 dehogy a jövő zenéje! szombaton így lesz ahogy írtad! :) -
#4621 Ez az a Thomson MP3pro decoder? Nekem is ez van, és egész jó. Mondjuk ha sima MP3-at használsz érdemes kikapcsolni, mert eszi a procit és pl. ha beletekersz egy számba, akkor kis késéssel ugrik oda. -
#4620 nem rosz ötlet ezt használni. de sokkal jobb lenne vaklahogyan a feltőltéseket megoldani és jobb lenne ha mindenki otthon összeraknőá az anyagot amit le akar játszani és úgy fweltőltené a szerverre. és a szerver játszaná le a saját könyvtárából.
De ez a jövő zenéje addig jó ez a segéd plugin -
#4619 Próbálkozom egy mp3pro-s adással is. Erről annyit kell tudni (aki nem ismeri), hogy az mp3-akat mégjobban betömörítik, így fele akkora méretűek lehetnek mint egy szimpla mp3, majdnem ugyanolyan minőséggel.
Találtam egy olyan DSP Plugint, ami tud mp3PRO-ba kódolni, és úgy küldeni a szerver felé. A legnagyobb beállítható érték a 96kbit/ 44.1KHz / Dual Mono
Simán kapcsolódva egy izmos Sokol rádiós műsornak néz ki, mivel az alap Winampok nem tudják dekódolni rendesen a streamet, de azért szól, mert végsősoron ez is mp3. Kell hozzá egy 230Kb-os plugin. Ezzel majdnem úgy szól, mint ahogy én is hallgatom (192Kbit).
A plugin leszedhető innen. Kettes sorozatú Winamppal megy, elvileg az ötössel is, a hármassal viszont nem.
Érdemes feltenni, mert a rádiósoknak nagy segítség (aki otthonról tolja), mert feleannyi sávszélességet eszik. Nem kell 96kbiten adni, elég az 56 is, az egy 128-as műsornak felel meg pluginnel.
A műsor nevében benne van, ha mp3PRO-s az adás. A plugint kilinkelem majd a rádió oldalára is. Szerintem érdemes lenne kipróbálni ezt a lehetőséget is :) (de kurva hosszú lett, sry.) :P -
#4618 szintén buké :) -
#4617 hi cSuwwiak meg mindenki!
poldog ujak évet!!