:: Radio - SG ::

← ElőzőOldal 102 / 102

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remek, én a jazz-ért rajongom, mint pl.: Pat Metheny Group, remélem nem vagyok egyedül

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

JAST
mindennap más lenne szóval mindegyik stílus ugyanakkora esélyt kapna

CoolStuff
Sok hiphop-ot és hungarista számot kérek!😄
Techno csak ritkán!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nemcsakfeel
cool.
és 22 h után mi lenne? nem gondolsz a "ki van fennt legtovább " résztvevõire????

*hihi ** *

JAST
csókólóm! trance ha vkit érdekel vállalom a rádió barát változatának a tálalását, keresettek meg msn-en vagy priviben!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CattiBrie
Nekem teccik! De kíváncsi vagyok, h valóban lenne-e olyan zene, amit én kedvelek/meghallgatok. 😊

[/spam]™

Met
lesz hivatalos engedély vagy kalózba nyomnátok?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

St
jó ötlet! 😊
Punker
nem feltétlen, pl koli rádiót is elég sokan hallgatunk

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jó ötlet, de a FREE mp3 link... topic sem mûködik
pedig ott tényleg megmutathatná mindenki ki milyen zenét hallgat, és mit ajánl másoknak is
az emberek többsége nem kiváncsi mások zenéjére (sajnos), ezért nem hiszem, hogy túl népszerû lenne a rádió
de egy pár heti próbát megérne a dolog

mukika
jó ötlet, de akkor tényleg mindig változatos legyen.

Punker
ez olyan lenne mint a koli.hub rádiója?

Taranov
Mostmár a slágeren is bevezették, hogy felajánlanak 3 dalt és azokból lehet választani, mert minden hülyeséget választottak ezelõtt, olyat is, ami 1 órával elõtte ment le 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Azt nem lehet kérni 😄DD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Sziasztok. Én támogatNÁM, de azt hiszem, hogy sajnos sajnos értelmetlen, mert annyi igazi rádióadó van.

FREAK
vagyis ugyanazt akarjátok egész héten, amit az összes többi rádióadó egész héten nyomat 😊

ez is van annyira értelmes, mint betelefonálni egy kívánságmûsorba és olyan slágert kérni, amit fél órája amúgy is játszottak és fél óra múlva szintén játszani fognak

Riszpekk

letyen house is mek sok peat jr ! 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

szacsi
ikénytelen....

:-O http://www.ashes.hu O-:

traXion
hétfõtõl szoNbatig trance @ techno, vasárnap a többi? 😄

FREAK
"aki a másik fõelme"

Ki az egyik?

Riszpekk

Bandee1987
"Sziasztok én Bandee vagyok, és szeretném kérni tõletek a Dragostea din tei cmíû számot, és küldeném az összes sg-snek aki nem szereti"

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
kúl

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dani20
AhahAHHAHHahahaAHah

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

cSuwwi
"cSuwwi nyilatkozik"

Nem nyilatkozom, köszönöm...

shit happens

cSuwwi
Láger rádió Bukarest, adásban van, beszéljen!

shit happens

Dani20
ez itt a sláger rádio?? 😛

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Hentes Bill
halló-halló, kérem szépen a Royal Gigolos California Dreamin' számát köszönöm

Boldog Karácsonyt!

Dani20
azvan 😄

hen-tes
kirásák 😄DDDDDDDDDDDDD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

rulez 2

PResident Evil
hát köszönöm ezt a magasröptû hozzászólást 😊 egyéb mondanivaló ? 😄

Dani20
rulez! 😊

PResident Evil
Üdvözletem Skacok !!!

Nos eme hajnali idõpontban pattant ki fáradt agyamból, hogy tenni kellene vmit a Zenés fórumozókért,közösségért. Mivel zene, tehát Rádió... arra gondoltam, hogy mi lenne ha mi szerkesztenénk egy saját rádiót, társaink és persze saját magunk szórakoztatására... Elképzelésem: mivel zeneileg szinte minden területet érintünk, ezért napokra osztanám a hetet, minden nap más stílusú zenét játszanánk, és az egyik napon kívánság mûsor is szerepelhet... az adásidõ a 20 órától 22-ig tartana, minden nap más más zenei palettával... a pontos beosztás közölve lenne...
Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy jelezzetek vissza, ha érdekel titeket ez a project! Ugyanis technikai háttere is megvan a dolognak, méghozzá egy izmos szerver... ha lenne elég jelentkezõ, és hallgató is persze akkor állandó lehetne az adás, nem pedig teszt módú!
Tehét írjon mindenki, javaslatokat, ötleteket várok, a technikai kérdésekre cSuwwi nyilatkozik, aki a másik fõelme, az Õ reszortja lesz a megvalósítás... reméljük jól fog elsülni a dolog, remélem a legjobbakat és bízom bennetek !!!

bye all

prezi 😊

← ElőzőOldal 102 / 102