5098
  • cSuwwi
    egyenlőre ráérne csicsázni, csak egy alap oldal kéne, hogy menjen.
    nekem is lenne még pár ötletem, de amíg nem megy az alap oldal sem, minek?
  • Free
    vettem a célzást már tervezem a dolgokat mert egyre jobb ötleteim vannak :D
  • cSuwwi
    ezért kéne mielőbb megcsinálni, hogy lehessen a feltöltött zenéket lejátszani...
  • JAST
    ezen változtatni kéne. mindennap kéne műsor, mint ahogy az szombaton már van!
  • petroow
    Dévényi Tibi bácsi - A lemzlovas Dala !
  • Narcotic Syntax
    Jelenleg nincs aktív rádiós!
  • Narcotic Syntax
    sunday night.. to the club!!!!!
  • cSuwwi
    nekem sem akad, nem itt van a hiba...
  • JAST
  • Free
    akkor Tényleg a szerver a szar...... hm....
  • VinylToy #4726
    denemááám :D
  • Free
    és akad ?
  • JAST
    zaj ON
  • cSuwwi
    Akkor felterjesztek egy rádiónévmódosítást, mivel az összes "hínárhajú" eltávozott [csakpojén]
  • cSuwwi
    nem kell kétszer mondanod...
  • szacsi
    de figy, ha szar afeltöltésem, akkor másik szerverről mér tudják normálisan hallgatni? biztos allergiás rám Free szervere (((:

szal kérném a delt
  • JAST
    ehh nem tóm mi lehet akkor a baj... megkéne próbálnod más napokon is h akad-e. mert ha másnak nem akad de nálad igen akkor nálad lesz a baj.. vagy nyomjak én most 1-2 számot és megnézzük akad-e?
  • szacsi
    géprestart? megvótmá...
  • JAST
    hmmm sztem try 1 restart után mégeccer aztán ha nem megy akkor nincs más ötletem :/
  • szacsi
    nincs, mondom, hogy másik szerveren simán ment...
  • JAST
    tuti nincs semmi beállítási gond?
  • szacsi
    ühm...akkor mind1. lécci vegyél le a táblázatról...
  • JAST
    jó ez a szerver nincs vele gond :)
    már megvan a hétvégi guest mix :))))

várható szombatra prog határán fekvő trance kb este 5 től 11ig
  • cSuwwi
    a dyn.hu-s címet csak én tudom módosítani, mivel én regisztráltam, de kell neki kb. egy fél óra, mire a másik helyre fog mutatni, ezért nem szoktam piszkálni...
  • Free
    akkor beszéld meg a többiekkel hogy a te szervereden legyen mindig a rádió ha az is 100 Mbiten van.
  • szacsi
    legtöbbször nem kaptam ip-t, passt, vagy "áramszünet" volt, most van először ilyen probléma, és most is megyik másik szerverről...
  • szacsi
    nem értek hozzá, különösebben nem is érdekel, csak azt nem értem, hogy a másik szerveren miért ment ennél sokkal jobb minőségben, és hogy itt akkor miért szaggat fele akkorában?
    én már régebben kérdeztem, hogy a dyn.hu cím ip-jét hol lehet módosítani, mert akkor a saját adásaimat nyomnám saját szerverről (mivel általában én nemkaptam itt szervert), a tietek meg mehetne onnan, ahonnan akarjátok, de senki sem válaszolt...
  • Free
    csak tudnám hogy miért mindig nálad van gond
  • Free
    Jelenleg a szerveren ami fut:

- Radi SG
    - Teamspeak szerver átlag 100 felhasználóval
    - 4 weblap php fórummal
    maga a gép egy intelP3 550Mhz, 512MB Ram, 1db Maxtor 40 gb rendszer vinyó, 2db 120GB maxtor Háttértár, 100Mbit es közvetlen netkapcsolattal. Fix ip vel

mi lehet akkor a gond a szerverrel ??
    De ha tényleg szaggat akkor van rá megoldás egyszerűen kersni kell másik szervert és akkor ezt lekapcsolom. ennyi
  • szacsi
    ne megy semmi (najó, mosmá igen, mer lekapcsoltam), nem kell ennyire hülyének nézni
  • szacsi
    ráadásul ne mondd, hogy szar a feltöltésem, mert akkor más szerveren se menne, pedig megy! szal hagyás...inkább nem műsorozok itt...lehet átnevezni electric sg-re a radiot ((:
  • VinylToy #4705
    Illetve ha mellette ezer letöltés megy, az is gáz lehet :D
  • szacsi
    pont ez az, hogy a megkérdezettek közül (3) 2nek bufferelt és akkor ledobta őket...
  • Free
    na most az az érdekes ebben hogyha a szerverrel lenne a gond akkor a winamp újrapufferelné az adást de ezt nem teszi. és a szerver javár dönt az is, hogy amikor a szerveren lévő Jast mix megy akkor sem akad. le van tesztelve. úgyhogy ott valami feltőltési probléma lesz. próbáljon meg mindenki egy pinget nyomni valamerre ha lehet folymatosat ami mutatja vagy 15 percen keresztűl az elveszett csomagokat.
  • VinylToy #4702
    Ez tényleg akad :C
  • szacsi
    hát pedig most akad
    még a régi netemmel isment 96kbps, ez meg 2szer olyan gyors...ráadásul ha máshol megy a 192?
  • JAST
    habár tegnap akadt másnak is...
  • JAST
    nekünk nem szokott akadni
  • szacsi
    hm. szar a szerver, vagy mi a fene?
    96kbps minőségben is akad, nem hogy 128ban, pedig ma is ment haver szerverén akadás nélkül 192kbps minőségben a zene tőlem....itt most miért nem megy? :o
  • Narcotic Syntax
    most játszol? belehallgatok akkor hogy milyen.