Emanuelle
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
*hihi ** *
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Meg votl egy olyan, is, ahol valami rockzenekarhoz ment egy szobába, ahol mindenki kamatyolt mindenkivel 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a film maga egyébként uncsi, az erotikus jelenetek viszont jól kidolgozottak, arra van kihegyezve.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
vhol találok tõle videót? 😊
amúgy ez a nickem teljesen tiszta. a többi még bannolva van 😞
*hihi ** *
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nekem megvan a fájl, de eléggé hervadt, pedig locsoltam.
Ebbõl gondolom, hogy nem valós személy, de azt írták a révai nagylexikonban, hogy az ungandai köztársaságban termesztették!!!!