57
Rossz BIOS frissités:-(HELP!!!
-
Logitech #17 Be kell tenni egy PCI-os videókártyát az AGP-s helyett, és elindul a gép, mehet rá a jó BIOS. -
#16 loal nem lehet mindenki olyan zseni mint te... -
#15 Loál :))))
A bios reset csak a cmos adatokat felejti el, az eprom programot nem :DDD
szép is lenne. lemerül az elem, és meghal a biosod. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az újabb biosok tényleg SMD, felületszerelt alkatrészek, azt kibányászni.. égetni sem olyan egyszerű.. meg persze ha nincs meg binárisan a beletöltendő bios :DDD -
#14 eeezaz az oldal, csak nem jutott eszembe :) -
Baszq #13 Köszi mindenkinek a tippeket -
#12 Nem kell kidobnod.
Mint mar CSuwwi irta, eeprom egetovel a BIOS chipjet ujra lehet irni.
Szepen meglatogatod a http://www.biosiras.hu/ oldalt ha nincs olyan ismerosod aki ilyennel rendelkezne, es konzultalsz a sraccal. -
#11 Így van!
Bár szvsz nyomhatnák már valami más médiáról is az ilyen alapdolgokat.
USB pendrive, vagy CF/MMC/ stb kártyáról. -
#10 Azt nem tudom miért kell szenvedi az őskori flopis biosz frissítéssel mikor az abitnak van egy progija ami automatice letölti a legfrissebb biost és fel is pakolja. -
#9 Vegyél inkább duál (safety) BIOS-os gépet, azt nehezebb elcsűrni.
Honnan töltötted le az upgrade-t? Nem volt egyértelműen elmagyarázva, hogy melyiket kell letölteni? Pereld be a céget! -
#8 nézd a jó oldalát NF7 nem drága, 50+k-s alaplapot ilyen pancser módon kinyírni bosszantóbb lenne :) -
#7 kuka -
tudatlanka #6 van egy szép faliképed ez is egy tipp:D
mert ha jól tudom a mostani alaplapokra a bios ic-t már forrasztják és nem tokban van mint régen.esetleg régebben volt egy olyan oldal ahol a srác vállalta hogy cserél bios ic (extra.hu/bios) igy próbálj keregélni hátha szerencséd lesz. -
#5 ha elkezdte átírni a biost, akkor hiába resetel már.
ilyenkor csak a bios csip csere segít (vagy még az sem) -
#4 szerencsere asushoz van netes biosupdate.. igy maga valasztja ki a megfelelot.. -
#3 reseteld a bios-t.. az nemjo???
az alaplapon van egy pocok atdugod vagy kihuzod es mittom en:) lesd meg az alaplapod leirasat vagy szedj le a netrol errol infot -
#2 Azt kukának hívják :P
Némi hozzáértés azért kell a bios frissítéshez, legfőképp, hogy az ahhoz való biost kell rátenni
A múltkor láttam egy magyar oldalt, ami pont ilyen dolgokkal foglalkozik. A csókától lehet venni másik bios chipet, x forintért.
Vagy ha elviszed hozzá az alaplapodat, akkor helyben megnézni, hogy jó az új bios chip.
Majd rákeresek a látogatott oldalak között.
És legközelebb inkább bízd szagemberre!
-
Baszq #1 Hali a következő lenne a problémám.
Bios frissitést akartam csinálni a gépemen ami + is történt csak nem a hozzávaló bios-sal:-(
És azota sekép-sehang.
Az alaplap Abit NF7 v.2.0
A Bios phonix
Valaki valami tipp hogy mit lehet vele csinálni azonkivül hogy kidobhatom???
Nagyon +köszönnék valami jó ötletet amivel talán még helyre lehetne hozni