11
  • Tetsuo
    #11
    Javítás opc: mielőtt lenyomod a <mehet> gombot átnézed hogy nyelvtanilag helyes-e a sok baromság amit írni akarsz.. :)
  • HUmanEmber41st
    #10
    Azért jó lenne valami javítás opció...
    álam=állam
  • HUmanEmber41st
    #9
    Azért a leányzó hungarista, ami visszalépés lenne a mostani államrendünkhöz képest, háborúra buzdít a szoszédos országok ellen, hogy visszahódítsuk M.o. elvett részeit. Az irániak nem tudom, miről cikkeztek, de biztosan nem támogatták az Iszlám fundamentalistákat, így ők szintén az álamrendszer
    ellen emelték fel szavukat.A vallási diktatúra speciel nekem sem tetszik.. sőt semmilyen diktatúra nem tetszik.... a proletár se tetszett.
    De itt ha cikized a kormányt, azért még nem csuknak börtönbe, de bármilyen diktatúrában ez szinte halálos vétek
  • Tetsuo
    #8
    Én a Blikk.hu és a RTLK.hu miatt vetném fel a cenzúrát!
  • Piscator
    #7
    Az eletroniku szólásszabadságot támogatom, az ilyen országokban nem is kérdés...de mi van nálunk, a korlárlan szabadságban?
    Mindent lehet? Semmi sem "szent", tabu? Lehet, kell e valahol cenzurázni, fellépni?
    Ezt a matula . hu miatt vetem fel.
  • [HUN]PAStheLoD
    #6
    ne aktívkodjá' itten , mer lecsuknak !!!!!!!444444444

    loál :D
  • fapapi
    #5
    HEHEHEHEHEEEEEE ez a legnagyobb poen a cikkben figyuzd "Az öt újságíró mellett kereken húsz további személyt is letartóztattak, akik túlzottan aktívak voltak a világhálón."
    Tehat NEXUS6 ha iranban elnenk minket mar reg lecsuktak volna TULZOTT AKTIVITAS MIATT

  • NEXUS6
    #4
    Teljesen egyet értek a cikk felháborodott hangvételével. Szerintem se csukjanak senkit börtönbe mert leírja a véleményét!

    Csak éppen ez azért a világ "szabad" felén sem feltétlenül így van. Az Iránban fennáló politikai rendet az uralkodó politikai erők ugyan úgy védik mint nálunk. Ők valamiért azt képzelik, hogy annyira különböznek tőlünk, iszlám államot építenek, mi meg, a politikusaink örülnek ennek, végre egy tiszta ellenségkép, pláne hogy még atomot is akar magának az ország; hát hogy néz már az ki, hogy a "szabad" világ országain kívül is valaki atomot akarjon, nem igaz?

    Na de szóval próbáljon csak nálunk is valaki a fennálló amúgy roppant demokratikus rendtől eltérő álláspontot hangoztatni, és a polgárokat ennek megvalósítására felhívni, pillanatokon belül ott találja magát az előzetesben a lívia, vagy elvira mellet, vagy hogy hívják azt a szálasista egyemista leányzót.

    Szoval a világ már csak ilyen, ilyen volt és ilyen is lesz! De nem csak Kínában és Iránban!
  • LizardX
    #3
    Amúgy egy jó tanács a cikkírónak: lehetőleg ne jelentsd ki egy iráni ember előtt, hogy "Irán arab ország", mert A. nem igaz (elég sok nép lakja, még arabok is, de alapvetően a perzsák leszármazottai) B. meglehetősen morcosak szoktak az ilyenre lenni. Kösz a figyelmet!
  • Darth Sith
    #1
    nah, mostmár itt is kezdődik...