568
-
#78 ja meg lenne honna leszedni az is jó lenne. -
#77 Állat csak majd müködjön is.Mert most van pár game ami embereknek nem klappol :( -
#76 nagyon jó nekem azt írja, hogy nincs meg a végfile, a trackerrel van vmi. -
#75 De állat! -
#74 szedjétek gyerekek:
http://torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=200623 -
#73 Ha adsz linket akkor mi is kiprobálnánk mert szerintem cska neked van meg. -
#72 honnan lehet leszedni? -
#71 benyomnád ide az nfo-t?kiváncsiságbó -
syabi #70 én kiprobáltam a 'Second.Sight.Clone-Carbon' verziót, lépésröl-lépésre megcsináltam, amit az nfo mond és el is indult gond nélkül. aztán az elsö töltés után kifagyott mindig. ugyhogy szivesen hallanám, más hogy boldogult-e vele. nemtom nálam van-e a hiba (bár szerintem nem).
csá -
#69 Second.Sight.GERMAN.Alcohol.CLONE.FMC ezt a verziót meg sehol sem találom pedig kiprobálnám hogy müködik-e. -
#68 Nem néztem meg. -
Thanatos #67 ha eddig nem tették szeirntem már nem is nagyon fogják... eddig legalább mini image votl msotmár azse..., feltörni meg sf3as gamek 90%-t nem törik fel szal csak mini image lenne de azt emg ugyen nem hajlandóak kiadni... -
#66 Ja meg az Obscure-ét sem adták ki.
Remélem mihamarabb rágyúrnak a gamekre azt feltörik őket. -
Thanatos #65 de de attól a mini image megy... és nem csak ezt hanem psi opsot és silent hunter 3-at se adják ki... tudnám mi a szarért döglödik emgint a warez :((( -
#64 Nem lehetseges, hogy valami speci vedelemmel van ellatva? -
#63 Nem értem miért nem adtak ki már valami mini images verziót.
-
#62 Nos megnezted, hogy mi van a zipben?
Megvan mar valakinek warezon???
En sem alatam a torrenten kivul semmi linket. :((( -
#61 Nekem tölti. De ki tudja mi lehet a zip-ben.... -
#60 rtw-nekem a Rome Total War ugrik be igy lehet hogy fake nem tudom. -
#59 Pill. Mindjárt nézem. -
#58 egyébként marha lassan jön -
#57 rtw.zip? hmm miért pont ez a neve? -
#56 És jön is onnan?? -
#55 Nem hiszem el mit látok torrent-en!! Second Sight (PC) Games-PC 1.85 GB 1
Itt!!! -
#54 Hát ez így igaz. -
Gabe18 #53 De azért a cd lehuzogatós módszerhez azért mindig adtak ki verziókat,amig nem lett jobb... -
#52 Na éppen ez az nincs 100%-os megoldás még mindig mert nem megy mindenkinél azzal sem.
100% csak egy van de az nem nagyon praktikus lehuzod a kébeleket a cd/dvd romról. -
#51 Valóban SF3-as Game! Csak azt nem értem, hogy mit szaroznak a kiadásával elvileg már mindenki tud SF3-as gameket müködtetni!!! (StarNightmar) -
#50 Én hónapokkal ezelőtt játszottam vele ps2-őn és azt kell mondanom, hogy nem váltja meg a világot (de nem rossz). Nem tudom pontosan, hogy pc-n megjelent-e már a Psi-Ops. Ps2-őn agyonverte a Second Sight-ot. Ha van pc-s Psi Ops, inkább azzal nyomuljatok. -
#49 Cáfoljatok meg de ha jól olvastam SF3-as a game. -
GrimReaper78 #48 VAlszeg azért nincs még fent warezon, mert mint írtad, német verzióról van szó, és ezt nem szokták feltenni. Hacsak nem vmi dajcs oldalon. -
#47 Hmm -
#46 Ehe itt vannak számszerű adatok:
02-17-2005 IGN 7.5/10
02-28-2005 GameDaily 4/5
02-23-2005 Eurogamer 6/10
02-23-2005 Games First! 4/5
02-23-2005 Loaded Inc 7/10
02-15-2005 Boomtown 5/10
02-28-2005 Gamer Feed 4/5
02-27-2005 Altgaming 8/10
-
#45 Bezzeg végigjátszás az már van de game még nincs :( -
#44 Gamespot: 7.3
Egyebet nem találtam :( -
#43 Amúgy meg tudja valaki mondani, hogy hány %-ra értékelték a különböző online és nyomtatott orgánumok itthon, s a nagyvilágban? -
Thanatos #42 angol nincs? :/ -
#41 Second.Sight.GERMAN.Alcohol.CLONE.FMC. ehhez tudna valaki bármilyen linket adni mert én nem találom sehol?? -
Thanatos #40 hm, jöhetne már... :P -
#39 De bárcsak jönne már..