SG Kreatív-tervezõ pályázat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
errõl eszembe jutott vmi... :O))))

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

VinylToy
Ma vége!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Pyx
favicont, szabad.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

szabad tervezni 32*32es ikont, amit majd st jól berak és majd akkor a kedvencekben ha benne lesz az esgé akkor jól megjelenik mellette ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

joebacsi
köszi srácok :)
amúgy most megint megnezve már nem tökéletes annyira, pl a forumnál kicsit lassitom majd, és még viszonylag optimalizálatlan a mérete (39652byte<#idiota>)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ottto
ügyes, grat <#eljen>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Dynamic
Háát, most mér mutattad meg?Én is csináltam és a koncepcióm tök hasonló.Nem is tudom beküldjem-e mert már az ég sem mossa le rólam, hogy nem loptam:DDD
Amúgy<#eljen>
Láma!
ez tényleg jo!

Pyx
jóa, ügyes! <#eljen>

St
nagyon bejön, nevezz vele, ha nem nyer, akkor is megvesszük tõled
(persze 1-2 átalakítás után, 1-2 képcsere, stb)
joebacsi
nah volt egy kis idõm...
http://joebacsi.uw.hu/SG/banner/sgbanner1.html
vélemény?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

oneal1
szevasztok!
a LOÁL os pólot ha megrendelem akkro már hozzák vagy pedig várni kell még???

!Forza Ferrari!

petesilver
Azért tetszeni tetszhet, kéremszépen?:)<#eljen>

Mission Impossible 2010: PRO Class

tomsolo
hát nem tudom sok lehet az biztos, sima generált fake caustic csak...

petesilver
Gondolkodom, de nem ugrik be az oldal neve, ahol láttam olyan megoldást a menüknél, ami a logodban van!

petesilver
nem is tudom:)asszem 1 klikk a kiválasztás, és utána mégegy a végsõ elhelyezéshez:) kb. Az volt a lényeg, hogy volt egy elképzelésem, és kikapcsolódásképpen akartam csinálni, erõfeszítés nélkül. aztán láttam, hogy az eleje is rossz, ezért rossz ómennek vettem, és hagytam aq mókát, és visszamentem dolgozni.

tomsolo
meddig tart maxban rajzolni egy kör alaku curve-t?:)

tomsolo
htx!:D

petesilver
Ha én azt tudnám!!! Annyira egyszerû dolog, hogy nem hibázhatna. A logo jó, vertex szinten rendben van. A hibás élt pedig nem lehet külön kijelölni törlésre, bár azóta ránéztem, és ilyen zavaros flip normal poligon lehet, aminek viszont felülrõl nem szabadna látszania. szal nagyonnemértem, de mindegy. Az sem lehetetlen, hogy betöltöm cinemába azértis, és megnézem ott mi a helyzet.

Pyx
hm, és miért?

cinemában megcsinálta normálisan

petesilver
elkezdtem csinálni egy háttérképet, de egybõl hibázott a max az importálta ai logoval, és feladtam.Sima bevel után rossz lett az ív:(

petesilver
így:) :

tomsolo
én régen egyszer csináltam egy olyan swf-t amibe volt egy üres 1 órás movie cilp aminek végén ott volt egy url lekérdezés - ha jól emléxem a fing.hu ra :D

Sir Quno Jedi
Ja, mert nem gondolod, hogy nem monitorozzák le hova kapcsolódsz és mit mûvelsz az swf-eddel ! Egy ötéves nyeretlen is lecsekkolja az IP kapcsolatokat, hogy mást ne mondjak, de ha van proxy, vagy jól belõtt tûzfal, az át sem engedi a próbálkozásodat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pyx
dettó, idõhiány kácc :-|

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ottto
Lassan nekem is el kéne kezdenem alkotni <#miaz>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

The Garrett
a franc essen a WoW be .. nem fog elkeszulni a hatter amit be akartam kuldeni :D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Egy kérdésem van: A meglévõ miért nem jó?????<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Vennél nekem egy pirosat?

Kata
OK, megyek fehér botot venni. :) [kata <#lama>]

[/cserf][/fülünyúl]

Pyx
"A nyertesek pályamûveit a beküldési határidõ után közszemlére tesszük, és 14 napig tartó szavazással döntjük el kik a legjobbak"

Kata
"Beküldési határidõ 2004. december 1."

Ez azt jelenti gondolom, hogy akkor lesznek kirakva a pályázatok, és lehet rájuk szavazni.
Ezek szerint csak valamikor januárban lesz meg az eredmény? :o

[/cserf][/fülünyúl]

tomsolo
ez nem olyan nehéz kérdés szerintem mint azt hiszitek... olyan legyen amiért ha más csinálta volna még pénzt is adnál érte...:D

tomsolo
szia! nagyon sok dolgom volt... aztán közbe megszünt a project is közbe :(

hogy néz ez ki különben az autón...?

Dzsini
Katával üzletelek, nem veled.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szacsi
egy gyémánt megteszi? (:

:-O http://www.ashes.hu O-:

Dzsini
a gyémántcsillag értékét meg kell fizetni :D

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kata
Teljesen kiforgatsz a vagyonomból. ;)

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini
hát egy olyan LEGALÁBB 3 túró rudi és 2 lottó szelet - bár ez utóbbi becserélhetõ klasszikus sportszeletre is :)

Kata
#159 <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini
javul a helyzet, még azon is múlik, hogy milyen képet adnál be a nevemben :)

Kata
Igazad van, ne haragudj... <#szomoru1>

Két lottó csoki? <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini
ennyivel akarod kiszúrni a szememet? egy túrórudi méretre még ilyesmire felhasználható lenne de azért ennél többet vártam :o)

Kata
Igen, szabályos! Csináld meg úgy! Lécci. <#vigyor1>

[/cserf][/fülünyúl]

Pyx
Tudom, úgy értettem hogy szabályos-e? <#vigyor>

joebacsi
ok, igazad van én is így gondoltam, csak megemlítettem hogy ilyen lehetõség is van.
de ha nincs a 40 kbyetos korlát, akkor se lesz senkinek se sztem sokkal nagyobb, mert egy preloader egy reklámbannerban sztem kicsit ciki :)

Dynamic
Szerintem teljesen természetes, hogy ne külsõ fájlokat használjunk hanem cuzámmen, minden az swf-be legyen sûrítve.Annak mi értelme van hogy csinálok egy 5 megás flash múvit és belinkelem egy pár kilós swf-be?Attól még az 5 megát ugyanúgy be kell tölteni és a dolog lényege, hogy minél kisebb legyen(értsd minél kevesebbet töltsön.)
szacsi
izé...vannak ilyen progik...

:-O http://www.ashes.hu O-:

joebacsi
te jó isten, grammatikailag túl tökéletes lett ez a hozzászólásom :(