534
Eredményhirdetés Az első helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 8000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - 1 év VIP regisztráció A második helyezettek jutalmai: - A kész pályaművet 4000 forintért megvásároljuk - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció A harmadik helyezettek jutalmai: - 1 db SG póló - fél év VIP regisztráció Az első helyezett mindkét kategóriában a VIP csillagjai mellé (amennyiben be van kapcsolva) 1 db gyémánt csillagot kap, amely jelöli a versenyen való remek részvételt. |
-
#374 hát érdemes lenne egyáltalán?
okt. 20-tól azért volt rá idő, aki akarta az már elkészítette (szvsz) -
#373 gondolom az enyémet :PPP -
#372 Nem a tiédet :) -
#371 Bannerpályázatot lehet, hogy meghosszabbítjuk -
#370 htx :) -
#369 :/ -
#368 Akkor bannerek nem lesznek?:/ -
#367 Jók lettek sztem, most ez lényegesen erősebb mezőny mint a pólótervező pályázat. Egyet közülük már most kiraktam a desktopomra :) -
#366 Mindjárt indul, épp most tesztelem -
#365 De a hátteres szavazás induljon el plíz plíz! Addíg nem fekszek le úgysem, amíg nem látom őket. -
#364 Nem baj. Csak jó legyen a sztori. :D -
#363 Sebaj, úgyis a hátterekre vágytam :D -
#362 Ójee.
[Elteszi emlékbe, aztán a haveroknak már egészen máshogy meséli a puszi történetét] -
#361 Az 5 tényleg kevés. Ez az enyémekkel együtt, vagy anélkül 5? :) Egyébként szerintem simán elindíthatod banneres szavazást is. -
#360 Hát gondolkozom rajta, hogy nem indul el a banner szavazás. Most megszámoltam, bannerből mindössze 5 van, míg desktop háttérből 22. -
#359 [csak viccel] -
#358 Hát így kell véget érnie? -
#357 Jóvan, ezért is kaphatsz bannt. [mer rendes] :D -
#356 Nemnemnemnemnem :P Azése! :) Sőt! Éjjen Kata!
[Bebiztosította magát] -
#355 Na, szójjá csak be. Legalább valami indok is lesz a bann mellé. :P :D -
#354 Namámegmé'? :) Én nem merek beszólni neked :P Pedig... :))) -
#353 Te leszel az első. :P -
#352 az nem én voltam spam -
#351 Hinnye! Szaladj is gyorsan :) Megint kitiltják a nép felét a fórumról és bezárnak minden 2005-ben nyitott topikot :PP -
#350 derék magasságig talán felérsz...........
sálálá
[elfut]:D -
#349 De a te szépséged mellett senki nem rúg labdába. :DDD -
#348 ST!!!!!HAHHÓÓ ITTVAAAGYYYy??
#346 PLS!
THX ;) -
#347 hárr.. majd beállhatsz mellém egy két fotó erejéig :P -
#346 Köszönöm a kedves bókot, de szerintem ez nem olyan biztos. Sőt, inkább biztos, hogy nem. :) Amennyiben mégis lesz rá igény, azt majd St jelzi felém, és szívesen csináltatok egyet-kettőt. :) -
#345 Pedig abszolút első lehettél volna vele. Minden SG-s szívesen látna szerintem a háttereként -
#344 Nem.
Majd, majd. :) -
#343 legalább te vagy a hátteren? :D
mikó?mikó? :D -
#342 :( -
#341 Majd felrakom a galériámba versenyen kívül. [mer kérték] -
#340 Én is küldtem 2-2 alkotást. De aztán mikor láttam, hogy hosszabbítás van, kiszálltam. -
#339 hagyd dolgozni, így sosem lesz kész :)) -
#338 21:45 irtam... ;) -
#337 enyim a legcsúnyább :D
megbántam hogy azt elküldtem egy jobbat kellet volna :D
nah mindegy kiwi vok hány embernek tetszik a rondaságom :DDD -
#336 Sok érkezett?
Jók? -
#335 áááááááá :((
eltünt a chat felett a szöveg