1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
-
msgreg #980 Hali!
Remélem valaki tud nekem segíteni!
Van egy szám,amit egyszerűen nemtudok megszerezni sehonnan...
a szám címe:Renee Renee feat. Eddie Raplife and Travis Barker:Tear down the walls (legalábbis szerintem)
ha valaki tudna egy linket adni,vagy elküldeni nekem mp3-ba,a videora több linket is tudok,de nekem a zene kell...
Előre is köszi!
http://youtube.com/watch?v=7ejcH9Bd2Tk&feature=related itt egy link is,hátha valakinek megvan! -
#979 fav topik:D -
#978 hm arra én is kiváncsi lennék -
#977 Üdv. várom valakinek a privát üzenetét, aki Reason zeneszerkesztő progiban tud alapzenét késziteni rap zenéhez.
Raplace : Délvidék Hangjai
MySpace
peace -
#976 Kurva vagyok ! xDD -
#975 14_The Steve_Pervairz
vkinek nincs meg a szövege ? :) -
#974 Őt ismerem ! :D -
cucmalajmc #973 köszönöm szépen!
megoldottam. beállítottam, hogy automatikusan töltsön és mostmár én is tudok letölteni. köszi. -
kilahbwoy #972 parancsolj
sajna nem tudok válaszolni a kérdésedre,mert én ha belépek a myspace-re,akkor egyből "kérdezi" az IDM hogy indulhat e a letöltés
sztem vhogy be lehet állítani az automatikus letöltést(bár én nem állítottam be semmi iesmit..)
de ha ugyanarról a progiról beszélünk,akkor jobbklikkel meg kellene jelennie 3 IDM opciónak is... -
kilahbwoy #971 leszedem neked.mindjárt dobom... -
cucmalajmc #970 Filo-isten hozott délen c. számát szeretném letölteni myspaceről.
melyik linket másoljam a download managerbe? mert nem az mp3-at, hanem a weboldalt menti le. filo myspace -
kilahbwoy #969 ezt a programot szerezd be(lehetőleg ne trial-t) .utána sima ügy a májszpész letöltés -
kilahbwoy #968 biphop
ezis
eznem -
#967 04. BO-BA-KRO-ME (Bolhás Barlangi Kromanyoni Menyét) Kool Kasko mixtape
vki plz töltse fel, 2éve keresem és most jöttem rá melyik szám :D -
Csesza #966 sorry -
#965 ugyanaz a két video :) -
Csesza #964 gondolom ez az -
#963 Steve vs Kp
vkinek nincs meg a másik fele? -
jambuli #962 HELP MINDENKI!
Hi-tek 3 feat. MC Shamrock -- Come on (and dance)
Ez nem létezik az interneten videon!?
Ha valaki RÁTALÁL ,bedigizi a videoklippet vendégem egy SÖRRE! -
#961 scarcity
most megjelent a péntek 13? vagy ez csak két szám az albumrol bemutatoba? -
#960 most találtam , de nem hallgattam bele, nem tom yo e , azért beraktam hátha vkinek megtetszik :)
link -
cucmalajmc #959 csqak akkor lehet letölteni, ha a feltöltő engedélyezte. de ez 95%-ban nem engedett. -
shit15 #958 héj lehet gyök vok de myspacerol hogy kell letölteni me mindig kiirvmit h nemtom de valamit:D
-
cucmalajmc #957 na akkor harmadjára még egyszerűbben.
mil -
cucmalajmc #956 előbbi nem jó link!!
day myspace oldala
-a hozzászólásoknál lent (jelenleg a legfelső hsz). milremixes.hu képre katt és már tölti is. -
cucmalajmc #955 Mil remix albuma
a legjobbak zenéi, csodálatos feldolgozásban.
-
Losmexicana #954 kösz , kösz jah és köcöni spanom .. ma 16 éves nem sokár meg lesznek a többi zene is csak hát még fejlesztés alatt áll az oldal ! peace! -
#953 Látom " 'tárján-ban is hamar felkell nőni" így elnézve titeket hát nemtok mit mondani csak azt h sok sikert...(meg spanodnak ma van szülinapja, boldogot neki XD )
egyedül a 18 év mulva c. szám elérhető, az tetszik így elsőre... -
Losmexicana #952 hy all márciusba jönnek az albumok addig is itt van ez http://twomaster.cwi.hu részlet zenék lesznek rajta majd! -
#951 Koolruningz.. :) -
cucmalajmc #950 Bárcsak orosháza is tudna... -
#949 Szentesen :)!
hát jah de a Hősök az azért komolyabb yoval , de yo érzés ,hogy Szegedről is összetudtak dobni vmi komolyabb dolgot ;) :) -
cucmalajmc #948 szerintem is tetszetős, bár a Hősök-westprém szerintem jobb lett.
off:
melyik szomszédba? -
#947 wacuumon meg kriminalon kívül sosem ismerek el semmit de ez ez nagyon zsír :)
Wemsical
full igaz amit mondanak nagyon yooo ... Szeged rulz :) itt lakom a szomszédba :) -
Csesza #946 nemkicsit besztes -
#945 hiphoppááááá -
Vpter #944 Ha megkérhetnék valakit töltene fel mégegyszer gyilkosfebruár számokat?köszönöm!béke -
cucmalajmc #943 SCARCITYBP -
#942 menekuljon ki merre lat... -
Csesza #941 migecivan? :D