1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
-
#60 [email protected] -
Csesza #59 aakor majd én felveszlek!!!
emilt mondjál!!!!! -
#58 nem tudtalak felvenni msnbe nemtom mié -
#57 nem ez Epy bácsi Mc Mary Hopa-Itt Van a still drere -
Csesza #56 engem is érdekel!!!!!
[email protected]
várjá az nem ludditák?????? ha az akkor nemkell!!!! ha nem akkor küld!!! -
#55 tarjáni vagy?add meg az e-mail címed és msnbe átküldöm ok? -
#54 epy bácsi:Dhaha,nagyon maszek vazze. -
Andrewg2 #53 Engem érdekel! -
#52 Kell valakinek tarjáni rapp A Dr Dre-Still Dre zenéjére reppelnek. -
Csesza #51
Microphon próba, Szekszárd
2005.június 11. 20:00 - Szekszárd - Rolling Rock Café
Fellépők:
Connections
Mc Gőz
SixTwelve
Zűrös Kelet
20i
Dj Zefil
Fanatixxx(b-boyok)
Freestyle verseny is lesz! -
Csesza #50 jah igen meghallgattam!!!!
amikor elkezdődött akkor azthittem valami szar lesz, de tovább halgattam és kurva nagy!!! kurva jól lehet rá freestyleozni!!!! nagyon kira!!!!!!!!!!! nah a kiejtést azt én is igy mondtam!!!!! dré -
zsilike #49 HI!dr dré-nek kell ejteni.di ar i.ennyi! dri-nek ne mondjuk már,ez tiszta vicc,ez még az angol kiejtés angolositása!!!gáz!!!Nyelvtan!!!!dru,az talán a Ghanai ikertestvére lehet.CSESZA-letöltötted a városi koszt gimmieshot tól(mango-Hogy tetszik????????????? -
#48 na hát akkor én má nemtudom hallod:Dejtjük vagy nyolcféleképpen:D -
Csesza #47 nah szóval nálunk, mi így ejtjük!!!!! -
Csesza #46 sztem legalábbis mi mindenki így ejti!!!! dáktör dré -
#45 figyuzzatok!nagyot vitáztunk haweokkal.ne röhögjetek,de azon veszekedtünk hogy dr.dre-t dr.dru-nak vagy dr.dri-nek kell ejteni.sztem dru-nak söt biztos vok benne.nem tudja valaki hogykell ejteni?:d
-
Csesza #44 megfogadom a tanácsod!!!! majd beszélek a haverral azt lehet főlmegyünk!!! miaz hogy lehet biztos hogy megyünk!!!!! Respect!!!!!!!!! -
zsilike #43 HI!csesza,megéri bp-re jönni kultiplexbe bármelyik csütörtökön!!!!gimmeshot-ra!!!vagy download-www.tilos.hu-mango(ö a dj)+busáék meg még sok mc)mango-városi kosz 3 részes-hallani kell.vagy vedd meg a SENA LP-t/ez vokálos cucc egy szuper szinesbőrü hölgytöl hip-hop alapokra!!!bless2u -
Csesza #42 jah
asszem jun 11. Rolling Rock 20.00-tól 800HUF fellépők: Connections, Mc Gőz, SixTwelwe, Zűrös Kelet--------------- szekszárdon -
Csesza #41 bp????
tolnai vok!!!!!
-
Andrewg2 #40 www.ghettoboyz.tk
Ismeritek őket?Nagyon királyak! -
#39 lesz a ,,THE X CODEC" -
#38 nem tudjátok dmx-nek lesz e még albuma és hogy mivan vele? -
zsilike #37 HI!CSESZA.nemtudod h mi az ábra?kultiplex minden csüt!!!!!gimmeshot a best IN BP!!!!!!menj el a buliba,ingyenes+tetszeni fog!!!mindenképp -
Csesza #36 ????????????? -
zsilike #35 gimmeshot!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#34 infók Dr Dre rőlhttp://www.drdre.com/ -
neuro #33 Steel City Underground (Miskolc) mix itt:
http://breakdown.agria.hu -
Csesza #32 Elindult a www.bascat.hu!
Végre elindult a www.bascat.hu, a Magyar Bascat Magazin hivatalos honlapja
-
Csesza #31 Rap Party, Dunaújváros
2004.11.19. Péntek - Dunaújváros - Galéria Jazz Klub (Dózsa Mozi)
Fellép: Akkezdet Phiai, Raptorz, Mc Python Az est hangulatmestere DJ. I.Q. (Kriminal Beats)
-
Csesza #30 Megjelent a Dynasztija 3.
letölthető: Rapnet
-
Csesza #29 nekem adsl em van és tök zsír occsó, tok rendesen letölteni zenét meg néha meek hiphop bulikba -
#28 Hát mer én pl nem tudok ilyen zenéket hallgatni csak betárcsázós modemem van.. bulikba nem járok (mostanában).. -
Csesza #27 de kihalt
ez
a
fórum he!
-
Csesza #26 Jó van kenem!
Ez mongyuk igaz sajna elég sok gagyi rappos van itt ungárisébe ,de hála istennek vannak páran akik jól nyomsák a vakert!!
pl:Deego , Rhyme P. ...stb -
#25 én se értem b.
Arra válaszoltam h a Partiarc jött volna gondolom a house underground-dal meg kituggya még mivel, mivel sokan csak 'underground'ot írtak..
Persze nincs olyan hogy tiszta szubkultúra hiszen minden keveredik vmilyen szinten.. de itt most a szövegelt énekről, a hip-hop földalatti -nem pop- szubkultúráról van szó, a gangsta rap pedig egy ettől eltérő fogalom az egy szűk stílusírányzat a hip-hop műfajon bellül ami elég erősen van jelen a popban (tehát ez a része nem underground enyhén szólva).
Mo-n is vannak földalatti rapcsapatok csak nem ütik meg a kellő mércét bár én keveset hallottam inkább nem nyilatkozom. -
Csesza #24 bocs csak ekattintottam magam nem neked nem hanem tetsuo- nak löktem! -
RadeoN #23 mi nem?? -
Csesza #22 ugyé ugyé
tudod mit töltsé le! deego - pro és kontra (nagyon odab**z) -
blackgamer #21 meghallgattam, Meny és pokol zongora dallama tökre tetszett
Addamz-ban pedig jó a csaj hangja