1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
  • _Atti_
    nekem kellene..kár hogy letiltottak :S
  • Csesza
    huhhh nemtom hogy ennek az ujnak mi a neve, de nekem nem kell link ez ami nekem meglesz az hóóót profi és "iz dö beszt" :P
  • Csesza
    Amúgy meg van topicja ennek a programnak, asszem itt a Zene fórumban.
  • Busz
    Én a "REASON 3"-ra tok linket adni..az régi?
  • Csesza
    "adok linket ahonnan ingyen le birod tölteni....neked ugyis gyors a neted:)"

eztmire???

öööö, pár map múlva szólj rám megint mer még egyenlőre nem kaptam meg az újat, a régiről meg nem érdemes... és az különben sincs meg, ha megkapom az ujat ezen a héten akkor dobok pikcsört
    láttam már ezt az uj progit is sztem elég bonyolult de majd megoldom
    ez a progi 2000-ben vagy 2002-ben nemtommá az év szeneszerkesztő programa volt
    rengeteg magyar mc ezzel a programmal csinálja igényesebbnél igényesebb zenéiz (aZa, Sövi...)
  • Busz
    adok linket ahonnan ingyen le birod tölteni....neked ugyis gyors a neted:)

különben meg léci rakj be ide a fórumba screenshot-okat a progiról...érdekel.
    nekem most az FL STUDIO van meg..
  • Csesza
    megvan ha előbb elküldöd a kest akkor szívesen :P
  • Busz
    huhh!

Bassza akkor nem fogom leszedni! nekem 64kb/s -es netem van, a downlodolás max sebessége 10 kb/s....szal érted..

Neked megvan? Elküldöd postán?...:-)
  • Csesza
    1DVD

4CD
  • Busz
    Hány megás program ez a REASON?
  • Busz
    "szidod az undergroundot aztán az oldalon az van hogy underground rapbanda na mindegy ijen szöveggel underground is maracc"

Az underground rappet(ahogy azt már itt kifejtettem) úgy értem hogy nincs lemezszerződésünk! És nem stílusként!

• Busz
    Nemtom itt voltál -e már, ezt is én nyitottam...
  • Busz
    "'OTPOR'-ról meg annyit, h mi a görcsöt jelent?
    és mi ez a nagy rácellenesség, hol lax te?
    amúgy sztem sok benne a szóismétlés (rác, rencer, magyar)
    ja és ez a 'szóltunk egy tanárnak' rész egy kicsit lol nem, ahhoz képest, milyen keménynak van beállítva ez a magyar vs. rác kérdés"

Hmm..úgyláccik nemértetted meg a szöveg lényegét...
    Nem mi vagyunk rácellenesek(habár tény hogy útáljuk a rácokat), hanem a rácok magyarellenesek. A szóismétlés eszköze a nyomatékosításnak, a hangulatfokozásnak.stb... ez nem egy irodalmi fogalmazás, itt különben is a szöveg hangulata a lényeg és maga a szöveg.

És a szöveg nem a rácVSmagyar dologról szól hanem hogy itt ahol én élek a magyar nem nyerhet...a magyart elnyomják...érted hogy "nem nyerhet".
    Senki semmit sem tehet....ez a lényeg...hiába fognánk is össze magyarok..
    Nemértem hogy nem láttál bele a szöveg lényegébe, biztos a kemény gangster "megbaszom az annyukat-szétütöm a fejüket" rappet szereted.....
    El sem tudod képzelni h egy rappben a kilátástalanságról van szó...

És nagyonnagyot hazuttam volna ha azt írtam volna hogy mi milyen faszán megbasztuk a pofájukat az összes rácnak...

remélem ha nem is teccik a szöveg legalább mostmár tod hogy miről szól
  • Busz
    Slobodan Milosevic
  • Busz
    OTPOR
    ELLENÁLLÁS

UGYANAKKOR EGY SZERBIAI SLOODAN MILOSEVIC SZERB RADIKÁLIS ELNÖK ELLENI FORRALOM NEVE IS
  • Iceman MC
    szerintem a PLUSIDE nagyon is jó főleg az új lemezük a Ü-ZENE-T, de ez az én véleményem (ugye páran mellém álltok :D) amúgy saját studiojuk van mint a Fankának, neked meg csak annyi hogy ezen a szövegen láccik hogy 15éves vagy, és szidod az undergroundot aztán az oldalon az van hogy underground rapbanda na mindegy ijen szöveggel underground is maracc
  • mabbak
    te tudod mi az az 'otpor'?
  • Csesza
    megmondom őszintén nekem nem teccik a szöveg, elég odamondós akart lenni vagy nemtom ilyen kezdő szöveg látszik rajta vagy nemtom, majd meglássuk hogy mien lesz a szám
  • mabbak
    te szerencsétlen, minek küldözgetsz nekem priviket, nem mered felvállalni amit mondani akarsz?
    azt kérted, hogy mondjunk véleményeket, én mondtam, negatív volt egy kicsit és (???), csak építő jellegű akart lenni.
    honnan a francból kellene nekem tudnom, mi az az otpor? és képzeld tudom kik a rácok. nagggyon lálé vagy
  • mabbak
    hogyhogy nem érted a szöveget? sztem baromira kihallani, rossz a füled. :)
    'OTPOR'-ról meg annyit, h mi a görcsöt jelent?
    és mi ez a nagy rácellenesség, hol lax te?
    amúgy sztem sok benne a szóismétlés (rác, rencer, magyar)
    ja és ez a 'szóltunk egy tanárnak' rész egy kicsit lol nem, ahhoz képest, milyen keménynak van beállítva ez a magyar vs. rác kérdés
  • Csesza
    sztem nincs lemezszerződésük, esetleg AC stúdióban veszik fel a zenéket

és most alegjobb progi aza Reason
  • Busz
    Léci mondjátok majd el a véleményetek a publikus OTPOR szövegről!
    Ne kíméljetek!
  • Busz
    1ébként épp érdekel ennek a pluide-nek van lemez szerződése?
  • Busz
  • Busz
    Akit érdekel már fel van ujitva a Ra[p]Lace
    oldala...el lehet olvasni 'kit érdekel az OTPOR szövegét.
  • Busz
    Az a baj ezzel a pluside-val hogy egyszerűen nemértem a szöveget..
    Értelmetlen szövege van de a ritmus az jó...nemisaz hogy jó hanem kiváncsi vok milyen progival csinálta...

• Busz
    töltöm...
  • Iceman MC
    na várom má a trekketeket mennyire leszel "igazi" addig hallgassátok meg tök fasza ez a trekk: Pluside & Ludditák: Miszter és Miszisz Hip-Hop
  • mabbak
    keress rá a best of büntipontok topikra
  • Busz
    az hol van..tudom h van ilyen toplista mert nemrég 2-3 usernevem volt benne a top valahányba...egyik usernevem az elsők között..
  • mabbak
    punker nemsoká jön, nézz bele a best of büntipontok tápigba
  • Busz
    wireless em van tehát nemnagyon birom cserélgetni de nefélj megoldanám...:)

van 1 pár honlap ami ezzel foglalkozik..nemtom tudod -e pl.anonym ip bizonyos honlpokon keresztül...van is egy ilyen user-e itt az sg-n de elfelejtettem a kódját...
  • mabbak
    dsl, dinamikus ip?
    jó ötlet mi? :D
  • Busz
    azt is megoldanám..nefélj
  • mabbak
    sztem ha sokáig szidod punkert ip-alapján fogni bannolni
  • Busz
    szar ügy ez a banolás....nemtom minek az ilyen segfejek kezébe mint punker ilyen hatalmat adni...elég gyerekes
  • mabbak
    kössünk fogadásokat, mikor bannolnak
    (sry ez nem volt vicces)
  • Busz
    höhö
  • mabbak
    köszönöm mester :)
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD