1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
-
Csesza #740 

-
óóóóóó te XD akkor mennyél a majkádhoz :D jobb lesz mkinek ! XD -
Csesza #738 

ezt is megértük -.- -
kül. meg szarok rátok nemtom miér van nekem fav ez a topic mikor nemszeretem ug. rappet na csá -
Csesza #736 Istenem, nem lehetsz ennyire szájbabaszott idióta?!
ez a jó neked, hogy kiforgatod másnak a szavait?! komolyan nem is értem, hogy mi a fasznak vitázok veled, mert más bazmeg nem bosszant fel jobban, mint az emberi butaság és mégis leállok veled...
akkor helyesbítek, hogy nyomoroncok is megértsék:
ez a szó már előtte is létezett; nem véletlenűl aggadták rá ezt a stílusnevet, (mint hogy hip-hop) erre a műfajra -
" kurvára nem
ez a szó már előtte is létezett és nem véletlenűl aggadták rá ezt a stílusnevet"
hogy a szóra a stilusnevet?:D -
Csesza #734 de kurvára össze függ a 2 szó, szted ott ahol kitalálták a nagyokosok, hogy mi legyen eme stílus neve, akkor szültett meg az a szó, hogy hip-hop
el kell keserítselek, kurvára nem
ez a szó már előtte is létezett és nem véletlenűl aggadták rá ezt a stílusnevet -
Csesza #733
-
"mert bazmeg, az a szó, hogy hip-hop nem létezett a magyar nyelvájárásban csak amikor bejött a rEp is magyarországra?"
szarok h létezett e v nem,, kiejtésben nem függ össze a két szó... nyugi.. csak azér mondtam mert ha már a HIP HOP ot oyan bőszen magyarositjátok akkor a RAP os is nyugottan! -
nem hosszu oval de ha azt irom ide h HIP HOP akor ugy olvasom akaratlanul is h HIP HÁP szóval ugy irom h HipHóp akkor gonolok arra h ugy ejteni mint HIP HOP.,,. -
Csesza #730 milyen Hópp bazmeg?? hol hallottad így? hogy hosszú ó-val 2 p-vel?
mert bazmeg, az a szó, hogy hip-hop nem létezett a magyar nyelvájárásban csak amikor bejött a rEp is magyarországra? gratulálok
jah, és én kurvára leszarom, hogy mit vársz el másoktól főleg, hogy-hogy ejtse ki a szavakat, engem csak az zavart, hogy meg akartad magyarázni a saját magad fasságát...
-
yolesz -
angolositani??? lol ez a szó már eredetileg angol te zsírhülye!
nemszeretem mikor magyarositanak szavakat, ez inkább magyarositás ah HipHópp.. :) istenem,, ez angol szó te barom,,:)azt nemkell angolositani cask kiejteni...
najo akor nemvárom el tőle h ugy ejtse ki szarok rá h ejti..jolesz? -
Csesza #727 ennyi -.- -
nálam annyira változo h Hiphop , vagy HipHápp , mikor hogy... de érdekes soha senki nem kötöött még bele, még a Saiid sem :D ugyh nem hiszem h majd te oltassz ki az életemből xD -
Csesza #725 én azt a zenét hallgatom ami tetszik, sőőőt még olyan zenék is vannak amik mára már divat lett de ugyanugy szeretem, tehát ez az előbbi kijelentésed, hogy én csak olyat hallgatok ami nem divatos az kicsit sem igaz;
de a divat az egy elvárás másokkal szemben, miért várod el azt tőle, hogy úgy ejtse ki az adott szavakat, mint azt ahogy te elvárod?!
te ugy szeretnéd hallani, mint ahogy megszoktad?! közben ez is ugyanugy helyes csak nincsen angolosítva ami ugyebár nagy "trendy" lett mostanság minden szájbakurt kifejezésnél
annak ellenére mondom ezt, hogy 80%ban én is ugy ejtem, hogy hip-háp
de rengeteg ilyen szó van, amit te is magadon nem veszel észre még is ugy ejted és nem vitatkoznak a te szókincseden órákat egy kibaszott fórumon :)
ők ugy mondják ahogy nekik jól esik és ez is lehet egyfajta szólás szabadsága...
ők is ugyanugy hétköznapi emberek akiknek ez a természetes -
azt javaslom h azt a zenét hallgasd ami tetszik, nem erőltetni semmit, s ha lehet akkor ugy ejtsd ki a szavakat ahogy kell, mert magadbol csinalsz viccet:P -
váááááááááááááááááááááááááááááá
beeeeeeeeeszzarrokkk!!
üdvözöllek,,
itt fórumozok egy igazi "antidivat"essel!! szia.-.- hogy is működtök??
jah,,
Csakis olyan zenét hallgatoid ami nincs divatvban!?!!beszarás.. hogy birod ki ah megteccik egy MajkaPapa vagy neaggyisten EMINEM vagy 50cent szám??:S
és szerinted az divat h helyesen ejcsünk ki szavakat?? há ez lol... bocsi de pont a te fajtád tud megnevettetni:P
fasza
a divatellenesség egy bizonyos tulzás után már maga is divattá válik..már bocs.. ugyanoyan vagy mint aki csak azt hallgasa ami divatban van mert te meg csak azt ami nincs!
várj iyet énis tudok:
"mert ez a divat??hogy minden pasi csak csajokkal legyen!!!?? áhh én inkább leszopok egy faszt!igen! mert azt nemsok pasi csinalja!!akor én tuti nem fogok divatszerint élni!!"
-

[attól h Wacuumos , még tisztel mkit aki undergroundal foglalkozik] ;) -
Csesza #721 az egész hozzáállásod a fasság! minek kövessék a rEpperek a divatot? nem vetted észre, hogy pont az ellen harcolnak nagyon sok számban? miért ne mondhatják az hogy hip-hop? azért mert nem az a divat?
hát akkor szopd le és hallgas majkát... -
haha jolvan akkor legyen faszság akkor ráppet hallgatok meg hip hóppot:)
-
Csesza #719 fasság -
dehogynem,, nem arrol van szó, enis sűrűn botlok,de már amikor rapzenét csinalja akkor azér meggondolhatja h h mondja,,,
ha a rap et is rep nek ejtem akkor a hip hop ot is hip háp nak fogom:P -
Csesza #717 neked ezzel meg mi a bajod? te életedben nem ejtettél ki úgy egy szót sem, ahogy leírják? minden angolosítani kell?
nem az ilyen dolgokra kéne figyelni, hanem a szám szövegbeli tartalmára -

-
mondjuk a FAnkaékat én is utálom :D! az egész bagázst!
WAcuum & Kriminal Rulz -
jaja de hamár...szóval érted... mind1.. igaz,, legalabb van min röhögni meg mutogatni haweroknak h iyen is van...kösz -
annyira mind1 ...
örüjj h csinálnak zenét -
-
jajj de pöts vagy nemigaz:LOL:

akkor miért nem ejti a RAP et is ugy hogy RAP nem ugy h "REP"?
nkem mind1 h ki mondta mind oyan gáz h 1ik se vette észre...
igy irják h HIP HOP s ő ugy is monta... holott "HIP HÁP" nak ejtik az "á" t röviden.... -
elbasztam nem refrénre gondoltam hanem outro ra...
-
sztem annyira mindegy h mondják! -
Tmac #708 Nah nagy nehezen rájöttem mi neked a refrén... ami valósában ilyen átvezető (skit) lenne és ezt artos csaba mondja. Csak azt nem értem hogy ebben neked mi olyan vicces, kiváncsi lennék te hogy mondod ezt hogy "hip-hop", mert marhára nem lehet észrevenni hogy olyan hosszan mondaná azt hogy "hop". -
Tmac #707 Ez a refrén tuti hogy a sehogy se jó számban van benne? -
nemvok én szakértő csak szeretem a "HIP HÓPP"-ott:D 

-
akkor yo sok béne van az országba, Mr. szakértő! -
"FankaDeli - Sehogy Se Jó" ez most full komoyan van ez a refrénbe h:
"..ki tudjuk ereszteni a fáradt gőzt, gyakorlatilag nekünk ez a hip hopp" s ott a lol h igy megy a kiejtés h "HIP HOPP" mekkora elszívás...béna bagázs -
Tmac #703 Nah ez tetszik :P ezt nem is tudtam :) -
rendelni nem is fogod me ingyenes lesz, napok kérdése és jön -
Tmac #701 Siskának a lemeze pontosan mikor jön ki mert a bloosebroavaz oldalon még nem lehet rendelni de ugye jobb oldal meg kintvan az album borítója.