2005 õszén jönnek az Intel kétmagos processzorai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, de már kezd uncsi lenni.

Aha, mert nem árt a Win-ben is engedélyezni (lehet, hogy driver is kell hozzá, nem tudom - ez csak a ki/bekapcsoláshoz kell, a Win "energiagazdálkodásához" alkalmazkodva), nem elég a BIOS-ban bekapcsolni... (Ehhez meg nem árt néha olvasni egy kicsit a tesztelõknek.)

az én emberi modon megfogalmazott postjaim nem szoktak törlödni...

[HUN]PAStheLoD
vajon hány vip sms-t kéne küldeni SG-nek hogy a szólásszabadságot is aktiválják ?

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

arty
igazad van, de deszktopra az AMD hozta el, talán az egyik legjobb "ujitása" az a64-nek!

viszont a lopás talán egy kicsit erõs ide ...

Forza.

Miért téged érdekel, hogy õk mennyit keresnek?
Dzsini
olyan kevés alaplap van amin mûködik rendesen a CnQ :( hiába a technológia.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

arty
navégre, a másik gyárto is végre feilsmerte az automatikus leszabályzodás fontosságát! (speedstep vs cool n quit)

sokba lesz ez (is) nekünk .. :(

Forza.

Punkerwork
õket nem igazán érdekli az hogy mi mennyit keresünk :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kicsit értelmetlenül foglamaztam, tehát mégegyszer:

Ez mind nagyon szép és jó, de annyira gyors a fejlõdés, hogy mire a procik ára a "fogyasztható" szintre (vagy az alá) csökken, addigra már elavultnak számítanak.
<$800...ne már. Még mit nem. Még dollárban is sok, nem hogy forintban:D

Ez mind nagyon szép és jó, de annyira gyors a fejlõdés, hogy a régebbi procik ára csak akkor csökken a "fogyasztható" szintre (vagy az alá), hogy addigra rég elavultnak számítanak.
<$800...ne már. Még mit nem. Még dollárban is sok, nem hogy forinban:D