4495
-
paradmat #4015 A cobra 11-ben kitt volt most az előbb XDXD -
#4014 igen Val KITT hangja. -
#4013 Ha jól tudom, Val Kilmer adja a kocsi hangját (csak a pilot-ot láttam), akkor pedig Kamarás Iván lenne a logikus választás, ő megy legjobban Kilmer-hez szerintem. -
KnightRider #4012
Én azon gondolkodtam, miért ne lehetne Kitt R. Kárpáti Péter? Spocknak nagyon jó volt a Trek TOSban (mondjuk amikor először néztem magyarul TOSt, behaltam, hogy a Berényi András a Spock :D ) -
Szabi1991 #4011 Torres az RTL-en a Mentalistába.. egész jó a szinkronhangja.. :D -
KnightRider #4010
Én azt mondom, ne Versényi legyen. Ő számomra mindig is Ki2t, a Háromezres egy teljesen más személyiség, úgy való, hogy más hangja legyen. -
Szabi1991 #4009 tv2blog:
"Ki lesz a Knight Riderben KITT hangja?
- Még nem tudni, de a tervek szerint, ahogy ezt írtuk is , szívesen megszavaztatnánk az olvasókat és a tévénézőket, hogy visszatérjen-e Versényi László vagy ezúttal esetleg más karakterű hangja legyen a felspécizett fekete autónak." -
Bullitt #4008 Meg akkor nem volt világválság. Mivel a termelés drága, ezért nem éri meg csinálni több részt. A valóságshowknál meg nem kell fizetni írókat, színészeket, szinte csak operatőrök vannak... -
ldavid #4007 akkoriban még sokminden más volt, a viperás szarságból is van 4 évad -
High end PC #4006 Azért az ciki, hogy még annyi ideig se húzta a Knight Rider 2008 sorozat, mint a Team Kight Rider sorozat. Pedig mérföldekkel jobb volt nála, még ha nem is volt olyan jó. Egyébként az utolsó pár rész nekem nem is tetszett, az első részek voltak a legjobbak szerintem. -
#4005 ki az aki most Daviddel törődik? most a figyelem inkább Justinon és az SSC-n van. -
#4004 Legalább David jól van: Link -
KnightRider #4003
Írtam az NBC sorozatokkal foglalkozó kapcsolattartójának. Leírtam, hogy egy megkértdőjelezhető, forrásokat nélkülöző cikkből tudjuk csak, amit tudunk, és hogy mondjanak valamit, akármit. -
ldavid #4002 itt is írták, de csak mint várható, nem bejelentett kasza -
KnightRider #4001
Ha szekeres (szándékosan kisbetűvel) csak beijesztett, én elküldöm a kurva édes anyjába. Komolyan. Ekkora egy féreg embert, a Blikkben színvonalasabb ürgék vannak... -
#4000 ték -
#3999 ez szomorú,de -
spike0007 #3998 Bullitt elhoztad az utolsó szalmaszálat!:)
Mindjárt jobb lett a kedvem! -
KnightRider #3997
Smart lad, to slip betimes away
From fields where glory does not stay,
And early though the laurel grows
It withers quicker than the rose.
(A. E. Houseman)
/basszus, azt hiszem, könnyezem/ -
Bullitt #3996 De szekeres megint nem jelölt meg semmi hivatalos forrást. Egy darab hivatalos közlemény sincs, hogy kaszát kapott. Május 19ig még lehet reménykedni, ugyanis ez egyenlőre csak a pre-upfronts volt, május 19ig lesz bejelentve, hogy a Chuck, KR, Law&Order (és még pár sori) be lesz-e rendelve. Persze nincs sok esély, de akkor se mondjuk már azt, hogy hivatalos, ha nem tudjuk alátámasztani...éljen a magyar újságírás... -
#3995 na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
spike0007 #3994 Ez van!!:( Az utolsó szalmaszál ha átvenné egy másik csatorna! Mondjuk a sci-fi! Imádkozzunk! -
#3993 rip.. kár érte. -
Szabi1991 #3992 R.I.P. -
Norberto91 #3991 Nem hiszem el:(VÉGE -
spike0007 #3990 Banyek! KR-ről még mindig nincs semmi hivatalos cucc hogy lesz-e folytatás! Remélem valami csoda folytán marad! -
#3989 úgy érted 2008 Ford Mustang Shelby GT500 KR.
Amúgy Mustang Shelby vagy Shelby Mustang? -
Szabi1991 #3988 Ford Mustang Shelby GT500KR -
Orionk #3987 Sziasztok!
Itt köztetek, biztosan van valaki, aki igazi Knight rider fan, és olvassa is ezt a topic-ot.
Légyszives mondja már meg nekem, hogy a mostani sorozatban, amit egyenlőre nem forgatnak tovább mert nem volt nézettsége, KITT milyen autó volt?
Milyen ford mustang volt? De most a pontos leírását keresem, hogy pontosan milyen tipusú autót alakítottak át a sorozat miatt KITT-é.
köszi -
#3986 igen, volt turbó ugrás is. de a TOS-ból a turbó rakétákra nagyon kivoltam. de télleg.
Szabi, azért pajti az nem lesz az tuti:D -
#3985 TV-nézőknek készül, ne feledd. A nyelvtudás nálunk nem olyan evidens mint azoknál akik torrentről szedik a sorozatokat amiket előző nap adtak le épp ámerikában. Szerintem a támadó esetleg harci mód jó. Turbo/turbó módnak hívták TOS-ban is amikor KITT átalakult. Meg volt a turbo ugrás ha jól emlékszem. -
Szabi1991 #3984 héj pajti.. átták mód.. most!!44 xD -
#3983 nekem megfelelne az attack mode is. -
#3982 attack mode-ra nekem sem jut eszembe jobb, mint támadó üzemmód. -
#3981 nekem az mostanában a rémálmom, hogy a szinkronban olyanok lesznek, hogy Turbó hajátás meg Támadó üzemmód. én már most félek. -
ldavid #3980 szinkron ötletek ide hátha.. :)
egyébként nekem gőzöm nincs ki lenne a jó 'Val Kilmer hang', pedig valami hasonló jó lenne
mondjuk a többi szereplőre sincs sok ötletem -
#3979 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Bullitt #3978 Hát nem fogják. Lekerült a KR név az NBC hivatalos oldalán a "Shows" fülről. Még ha a weboldal még mindig megy is, ez nem jelent semmit, a Bionic Woman oldala is online, mégsincs sorozat. Ennyi, RIP KR2008 -
spike0007 #3977 Mármint mozifilmben!
A sorozat meg már most hiányzik ugyhogy folytassák és mustsee!:) -
spike0007 #3976 Két kívánság:
1. Legyen második évad az új KR-ből.
2.Josh Holloway/Paul Walker mint Michael Knight a nehéz örökség rebootja tökéletes lenne!