4495
  • paradmat
    A cobra 11-ben kitt volt most az előbb XDXD
  • Ryder7
    igen Val KITT hangja.
  • joeperry
    Ha jól tudom, Val Kilmer adja a kocsi hangját (csak a pilot-ot láttam), akkor pedig Kamarás Iván lenne a logikus választás, ő megy legjobban Kilmer-hez szerintem.
  • KnightRider

Én azon gondolkodtam, miért ne lehetne Kitt R. Kárpáti Péter? Spocknak nagyon jó volt a Trek TOSban (mondjuk amikor először néztem magyarul TOSt, behaltam, hogy a Berényi András a Spock :D )
  • Szabi1991
    Torres az RTL-en a Mentalistába.. egész jó a szinkronhangja.. :D
  • KnightRider

Én azt mondom, ne Versényi legyen. Ő számomra mindig is Ki2t, a Háromezres egy teljesen más személyiség, úgy való, hogy más hangja legyen.
  • Szabi1991
    tv2blog:
    "Ki lesz a Knight Riderben KITT hangja?
    - Még nem tudni, de a tervek szerint, ahogy ezt írtuk is , szívesen megszavaztatnánk az olvasókat és a tévénézőket, hogy visszatérjen-e Versényi László vagy ezúttal esetleg más karakterű hangja legyen a felspécizett fekete autónak."
  • Bullitt
    Meg akkor nem volt világválság. Mivel a termelés drága, ezért nem éri meg csinálni több részt. A valóságshowknál meg nem kell fizetni írókat, színészeket, szinte csak operatőrök vannak...
  • ldavid
    akkoriban még sokminden más volt, a viperás szarságból is van 4 évad
  • High end PC #4006
    Azért az ciki, hogy még annyi ideig se húzta a Knight Rider 2008 sorozat, mint a Team Kight Rider sorozat. Pedig mérföldekkel jobb volt nála, még ha nem is volt olyan jó. Egyébként az utolsó pár rész nekem nem is tetszett, az első részek voltak a legjobbak szerintem.
  • Ryder7
    ki az aki most Daviddel törődik? most a figyelem inkább Justinon és az SSC-n van.
  • Narxis
    Legalább David jól van: Link
  • KnightRider

Írtam az NBC sorozatokkal foglalkozó kapcsolattartójának. Leírtam, hogy egy megkértdőjelezhető, forrásokat nélkülöző cikkből tudjuk csak, amit tudunk, és hogy mondjanak valamit, akármit.
  • ldavid
    itt is írták, de csak mint várható, nem bejelentett kasza
  • KnightRider

Ha szekeres (szándékosan kisbetűvel) csak beijesztett, én elküldöm a kurva édes anyjába. Komolyan. Ekkora egy féreg embert, a Blikkben színvonalasabb ürgék vannak...
  • HTS s3rg1nh00
    ték
  • HTS s3rg1nh00
    ez szomorú,de
  • spike0007
    Bullitt elhoztad az utolsó szalmaszálat!:)
    Mindjárt jobb lett a kedvem!
  • KnightRider

Smart lad, to slip betimes away
    From fields where glory does not stay,
    And early though the laurel grows
    It withers quicker than the rose.

(A. E. Houseman)

/basszus, azt hiszem, könnyezem/
  • Bullitt
    De szekeres megint nem jelölt meg semmi hivatalos forrást. Egy darab hivatalos közlemény sincs, hogy kaszát kapott. Május 19ig még lehet reménykedni, ugyanis ez egyenlőre csak a pre-upfronts volt, május 19ig lesz bejelentve, hogy a Chuck, KR, Law&Order (és még pár sori) be lesz-e rendelve. Persze nincs sok esély, de akkor se mondjuk már azt, hogy hivatalos, ha nem tudjuk alátámasztani...éljen a magyar újságírás...
  • Narxis
    na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • spike0007
    Ez van!!:( Az utolsó szalmaszál ha átvenné egy másik csatorna! Mondjuk a sci-fi! Imádkozzunk!
  • 5c0rp330n
    rip.. kár érte.
  • Szabi1991
    R.I.P.
  • Norberto91
    Nem hiszem el:(VÉGE
  • spike0007
    Banyek! KR-ről még mindig nincs semmi hivatalos cucc hogy lesz-e folytatás! Remélem valami csoda folytán marad!
  • Ryder7
    úgy érted 2008 Ford Mustang Shelby GT500 KR.
    Amúgy Mustang Shelby vagy Shelby Mustang?
  • Szabi1991
    Ford Mustang Shelby GT500KR
  • Orionk
    Sziasztok!

Itt köztetek, biztosan van valaki, aki igazi Knight rider fan, és olvassa is ezt a topic-ot.
    Légyszives mondja már meg nekem, hogy a mostani sorozatban, amit egyenlőre nem forgatnak tovább mert nem volt nézettsége, KITT milyen autó volt?

Milyen ford mustang volt? De most a pontos leírását keresem, hogy pontosan milyen tipusú autót alakítottak át a sorozat miatt KITT-é.

köszi
  • Ryder7
    igen, volt turbó ugrás is. de a TOS-ból a turbó rakétákra nagyon kivoltam. de télleg.

Szabi, azért pajti az nem lesz az tuti:D
  • Narxis
    TV-nézőknek készül, ne feledd. A nyelvtudás nálunk nem olyan evidens mint azoknál akik torrentről szedik a sorozatokat amiket előző nap adtak le épp ámerikában. Szerintem a támadó esetleg harci mód jó. Turbo/turbó módnak hívták TOS-ban is amikor KITT átalakult. Meg volt a turbo ugrás ha jól emlékszem.
  • Szabi1991
    héj pajti.. átták mód.. most!!44 xD
  • Ryder7
    nekem megfelelne az attack mode is.
  • DJ Skyline
    attack mode-ra nekem sem jut eszembe jobb, mint támadó üzemmód.
  • Ryder7
    nekem az mostanában a rémálmom, hogy a szinkronban olyanok lesznek, hogy Turbó hajátás meg Támadó üzemmód. én már most félek.
  • ldavid
    szinkron ötletek ide hátha.. :)

egyébként nekem gőzöm nincs ki lenne a jó 'Val Kilmer hang', pedig valami hasonló jó lenne
    mondjuk a többi szereplőre sincs sok ötletem
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Bullitt
    Hát nem fogják. Lekerült a KR név az NBC hivatalos oldalán a "Shows" fülről. Még ha a weboldal még mindig megy is, ez nem jelent semmit, a Bionic Woman oldala is online, mégsincs sorozat. Ennyi, RIP KR2008
  • spike0007
    Mármint mozifilmben!
    A sorozat meg már most hiányzik ugyhogy folytassák és mustsee!:)
  • spike0007
    Két kívánság:
    1. Legyen második évad az új KR-ből.
    2.Josh Holloway/Paul Walker mint Michael Knight a nehéz örökség rebootja tökéletes lenne!