4495
-
#130 lehet valahonnan letölteni szinkronosan? ezer éve keresek már de nem találtam csak németül:( -
#129 hát igen, de ez csak hozzáad egy keveset a sorozat varázsához :)
Én ezen a sorozaton nőttem fel :) -
#128 KITT szálj ki a kocsiból!!! -
#127 Fura volt látni ennyi idő után :), az elején a versenyen amikor KITT 2 kerékre állt tisztán kivehető volt egy dagadt kaszkadőr göndör hajú parókában a volánnál :D -
#126 ne bazz.. ezt nem hiszem el..
KITT gyere a kapuhoz!!! -
#125 Akko asztat nézzük :D, rohadt rég nem láttam már :) -
#124 holnap az első rész folytatása a tv2-n, 12:20-kor!!! -
#123 mét? -
#122 áramszünetet -
#121 EMBEREK, MA KEZDŐDIK A TV2-N A KNIGHT RIDER ELSŐ RÉSZE 12:25-KOR!!! -
#120 láttam kurva jó volt benne mondta hogy sájsze idiot! -
#119 Hasselhoffot a Dodgeballban nézzétek meg! Saját magát alázza benne. :)
-
#118 hát a szabvány dolgok... de amúgy inkább azt csználom majd hogy európában veszek olyat ami már forgalomba van állitva. -
#117 Miért ne lehetne? :D -
winnie #116 én csak arra emlékszem, hogy amikor kicsi voltam, akkor mindig néztem. nekem ennyi elég. ma biztos unnám. -
#115 Sammo Hung Kam Bao ha ő rendezi szép lesz:) karate meg kung-fu meg minden:D -
#114 Mi bajod vele? Inkább nézel brazil sorozatokat? -
#113 ISTEN ÓVJA az emberi fajt attól, hogy ez az izé visszaköszönjön a képernyőn vagy a vásznon bármikor, bárhol! -
winnie #112 az azt jelenti, hogy megtették az első lépést. sok film fulladt le ennél későbbi szakaszban is.
ha sammo hung rendezné, az vad lenne, viszont:) -
#111 A preproduction azt jelenti, hogy elkezdték szervezni. -
#110 ez má biztos hogy lesz?
mert ha igen akkor az iszonyu király lesz! -
#109 Igaz én néztem el:) Sry egyébként meg ezt találtam:)
Knight Rider (2005) (preproduction) -
#108 Hát nemtom videóbn azt mondta a tulaj és a Bazso is hogy Pontiac Trans Am -
#107 Jó, hogy ez egy Chevy Camaro nem baj:D
Csak megcsináták a karosszériát mintha trans Am lenne:) -
Chaos Mad #106 nah azé 150e-ért má lehet használtam venni roncstelepröl, de mire azt felujitod :))))))
meg az mennyi zseton :))) -
#105 okok -
Chaos Mad #104 nagyon azé ne offoljuk szét a topigot :) -
#103 parancsolj :) -
Chaos Mad #102 kira :))) -
Chaos Mad #101 100 :))) -
Chaos Mad #100 ilyenröl beszéltem :)))) -
#99 68-ast találtam
itt
ilyet a Fraiser és a Farkas sorozatban láttam. -
Chaos Mad #98 nekem egy 69-es ford mustang kéne -
#97 Mert hogy öszinte legyek ha nem is egy KITT-et vagy egy KARR-t de egy sima pontiac trans am et nagyon szeretnék. tuti ez lesz az elsö autom. (feltéve ha ezt az amerikai autó európában dolgot meg lehet oldani) -
#96 Amúgy mot levelezek vele. Kérdezem az árakról, beszérzésröl, üzembehelyezésröl -
#95 Ezt a riportot láttam. -
#94 amúgy ez a pontiac egész szépen néz ki és kívül és belül is és nem is drága, csak hát a szállítás meg nemtom hogy mennyi gond lenne abból hogy megfeleljen az európai követelményeknek. -
#93 dc++ ról letöltöttem egy videót amiben a Totalcar nevü műsorban szerepel egy magyar aki K.I.T.T -et csinált
és itt van a csávó weblapja is -
#92 meg még van egy knight rider team sorozat de szvsz nem annyira jó -
#91 It's unbelievable :)