Elkészült a Half-Life 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
sims 1 kapott annó 10/10-et valami okos újságban .. én arra kb 3-t adtam volna :d

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

csak a kezemben lenne mar bakker.. elörendeles eseten is 16a kapom kézhez vagy késöbb mivel postazzak?:D

Frank99
hát, és szerettem egy darabig a Doom3-at, de asszem a képek alapján, más lesz a véleményem rövidesen.
én már megvettem a Steam-en a cuccot, pre-load alatt van.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Benedekco
leszeden clone-al és virtual drive :)

Mé há nem?

Loxa
November 16.-án új korszak kezdõdik!

Mat: ebbe az új világba nem kell érettségi!

most még én is izgulok...

Az már egyszer biztos! Hálistennek! :) Már csak az a kérdés, hogy hogy a halálba fogok én így leérettségizni idén ha ilyen játékok vannak kint??!
Dzsini
Last Ninja 3 volt 101-103% (C64 illetve Amiga változat)
és a Lemmings 2 volt 100%
ezeket tudom :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nemsokara jelentosen megugrik a p2p rendszerek adatforgalma, mint aug. elejen egy bizonyos doom3 eseten volt tapasztalhato.
M@TriX
jah még emléxem, az 576-ban volt a Fifa 96 vagy valami ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Sheltem
Jópár évnek kellett eltelnie hogy egy single player játék is tartósan(!) le tudja kötni az embert. De asszem megérte várni ez biztos k*rvajó lesz. A Cs:Sourceval játszva kívánni sem lehetne szebbet jelenleg mint a hl2 engine. Már csak 28 nap ;)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

cSuwwi
a 98% már csodának számít :)

én magyar gémer újságban eddig 2x láttam már 100%-os gémet... szal nincs lehetetlen ^_^

shit happens

[HUN]PAStheLoD
há NFOrce-on még nincs .. szal igazából akár kamu is lehet a hír ^_^

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

"A sokszorosítás már meg is kezdõdött."
már látom' a pecsában a hatalmas tömeget egymás hegyén hátán, hogy megvehessék a "legális" játékot :))

Asszem Exigozás lesz a dologból fõleg :)
Aki Starcraft/BroodWar fan, annak kötelezõ kipróbálni! (másnak is :))

Underground 2
MOHPA
HL2 lesz mivel játszani:DD

bld
hehehehe:))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

The Hedgehog
na! elkezdtem spórolni! :D

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

M@TriX
majd szedünk no CD cracket a boltba vett gémünkhöz :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

HunChris
Vagy már van??
HunChris
"A boltokba 2004 november 16-án érkezik ". Mibe, hogy hamarabb "megjelenik".
Kérdés, hogy nálunk lesz e collectors edition, mert pl. amikor kézhez kaptam a FarCry-t infarktust kaptam az 5 CD-tõl...
(Doom3 dettó - 3 céda)
Nem igazán vili, hogy a kiadók szerint azoknak, akiknek van olyan videokártyájuk, ami ezeknek a stuffoknak a futtatásához kell, miért nincs DVD meghajtó a gépükben.

Szánalmas.

Ja, egyébként rulez hogy végre jön a HL2! :)

Yessssssssssss!!!!!!!!!!!!!
← ElőzőOldal 2 / 2