Elkészült a Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
én már megvettem a Steam-en a cuccot, pre-load alatt van.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mat: ebbe az új világba nem kell érettségi!
most még én is izgulok...

és a Lemmings 2 volt 100%
ezeket tudom :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
én magyar gémer újságban eddig 2x láttam már 100%-os gémet... szal nincs lehetetlen ^_^
shit happens
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
már látom' a pecsában a hatalmas tömeget egymás hegyén hátán, hogy megvehessék a "legális" játékot :))
Aki Starcraft/BroodWar fan, annak kötelezõ kipróbálni! (másnak is :))
MOHPA
HL2 lesz mivel játszani:DD

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
(Doom3 dettó - 3 céda)
Nem igazán vili, hogy a kiadók szerint azoknak, akiknek van olyan videokártyájuk, ami ezeknek a stuffoknak a futtatásához kell, miért nincs DVD meghajtó a gépükben.
Szánalmas.
Ja, egyébként rulez hogy végre jön a HL2! :)