16
  • Sityi
    "... processzora 88 pixelfutószalagot és..."
    Bődületes sebességekre képes ez a karcsi, ha 88(!!!) pixel pipeline zörög benne.... :)))))))))
  • yas
    "256 bites memóriabuszra 128 MB 800 MHz-es DDR memória került"
    és a képen X800se 256MB :)

És ebben szintén felszabadítható a +4, nagy szerencsével a +8 pip? Ha igen és jó árban adják majd még kis kártya lehet belőle.
  • arty
    minimálisan... a core alig gyorsabb, a mem mondjuk asszem 10%al...

sztem kb. 10-20% lehet a javára, ami megfelelő áron nem lenne rossz :)
  • _Vegeta_
    Ingyen elfogadnam. :D
  • Bucser
    Az a baj, hogy nem tudom, hogy ez a 9800XT-nél mnnyivel lesz gyorsabb...
  • Ombika
    9800 pro 40-45-be mennek ez eri meg ma!!!
  • quentit
    Jó kis low-end, gyorsabb, mint a 9800 XT
  • RpPRO
    Sztem megeri 1x kiadni tobb penzt egy jo karira, mint aprankent rafizetve kicsivel jobb kareszokat venni. En 2003 januarban vettem meg a Sapphire 9700promat, ami azota is szuperul megy (egy voodoo3-at valtott le ) Akkor volt brutto 83 e huf. Ebbol lejott az afa (elkonyveltuk) es a voodoo3-ert kapott 5e ft, szal ossz: 62 ezer nettoban volt a cucc. Ezt szeretnem majd csinalni, mikor az r500as szeria kijon.
  • SinClaiR
    Az a sok teszt 10 játékból 2 :) De akkor is kicsi a hátránya, szóval, 42-48 ért már kapsz (pro-t) 1-2 hónapost használtan.
  • arty
    vegyél használtan... sima 9800ast szvsz kapsz 40 körül ...
  • SinClaiR
    Most nem azért, de egy 9800 pro ma is nagyon jó kártya, sok tesztben még a 6600 gt t is lehagyja. X700 XT nél olyan kis mértékben gyengébb, hogy nem éri meg váltani. Akkor miért vinnék le az árát?
  • Sub
    "Az ATI még májusban jelentette be az új X800 sorozatot, amely a high-end RADEON 9800-as kártyákat szorította vissza a középmezőnybe."

Hát nem azért de igazán csökkenhetne a 9800 Pro ára!!! Azért 50 ezer elég húzós érte...
    Ilyen kártyát kellene venni, csak várom, hogy csökkenjen az ára
  • arty
    45-55 lenne a reális ára... SZVSZ.
  • Akuma
    ja és természetesen dobozosan! szoftverekkel! :)
  • Akuma
    ez nagyon sok pénz... (75ezer forint),ennyiből akkor már egy inno3d 6800-ast vennék... ha lenne pénz rá :p
  • Ombika
    Nalunk olcsobb vmi is hahaha! :)