17
A file nem megnyitható
  • DarkHorSe
    Kulso fajbol beimportalok egy szoveget, van benne egy szam mondjuk 22.333 ebbol hogy tudok normalisan szam formatumot nyerni? A pont miatt sehogy sem tudom megoldani :(
  • pista007
    Üdv!
    Ért vki az excellhez???? Remélem, mert egy olyan algoritmust, vagy függvényt keresek, amivel az általam kiválasztott számokat és annak többszöröseit az egész adthalmazból kitörölhetem. Pl.: 1-10000 be vannak osztva a számok egy 100x100-ba és én ki akarom adni neki, hogy a 23-t és többszöröseit törölje ki az adathalmazból. Létezik ilyen, vagy forduljak orvoshoz?!
    Előre köszönöm a válaszokat
  • sagjoz
    MEgoldást keresek azon problémámra, hogy szeretnék egy táblázatot körlevél varázsló segítségével egy dokumentumba konvertálni...ami megy is és gond sincs vele! A probléma az, hogy a táblázatban szereplő dátum (év, hónap, nap) nem ilyen formátumban jelenik meg a word dokumentumban hanem a köv.képpen (hónap, nap, év) Tudja vki a megoldást???

Előre is köszönöm a segítségeteket!
  • units
    minden további nélkül:)
    1.ablak-> felosztás ( a helyére húzod)->rögzítés
    2. megfogod az egérrrel a jobb alsó sarokban található (oldalra és le nyilak) közt és a kívánt helyre húzod.
  • Styrex
    Excel help!
    Azt szeretném elérni, hogy az A oszlop állandóan látszódjon, még akkor is ha már a sokadik oszloppal dolgozom. Lehetséges ez?
  • tproli
    Üdv mindenkinek!

Érdekelne, hogy hogy kell automatikusan induló makrót csinálni (tehát olyat, ami a file megnyitásakor elkezd futni).

És lenne még egy kérdésem is: hogy lehet egy cellát másodpercenként frissíteni (órához kellene)?

Köszi a segítséget előre is
  • Vlala #11
    Éljen, ezexerint sikerált megmenteni.
  • rolcsi01
    Mint már írtam 0 bájtosak, de képzeld már, megtaláltam őket az egyik Örök Vadászszektorban, csak read-only-k lettek
    Na asszem ennyi.
  • Vlala #9
    1:
    Gratulálj Apukádnak,
    aztán nézd meg, hogy vletlenül nem 0 bájtosak-e a fájlok. (mentésnél ez szokott lenni...) akkor az Örök Vadászszektorokban keresd őket.
    Ha nem, akkor megvannak azok, csak nem szereti őket az excel.
  • batman
    simán indíts el egy keresést a gépen a file-okra, és mindegyiket próbáld megnyitni. Az egyik csak működik...
  • rolcsi01
    Ja, a temp könyvtárban meg vannak valami .tmp fájlok, dehát hogy nyissam meg?
  • rolcsi01
    Most az a helyzet, hogy csináltam egy System Restore-t. Visszaállította a tegnapi állapotba és csinált egy checkdisket is. Közben valami olyat írt ki hogy kitörülte a xy... sérült fileket. Úgyhogy most már az eddig kb. 500kb-os file 0b lett. Lehet még ezzel kezdeni valamit?
  • rolcsi01
    ÉS? Valami probléma?:)
  • akyyy
    csehxp
  • blackgamer
    vagy futtass le egy Scandisk-et
  • batman
    keress rájuk esetleg a Temp könyvtárban is.
  • rolcsi01
    A probléma a következő:
    Apa, tegnap este ki akarta kapcsolni a gépét, tehát kiment az éppen futó excelből, elmentette a kinyitott 3 db fájlt, de közben a windows (vagy az excel) kiírt valami problémát éshát ő nem sokat gondolkozott, nyomott neki egy resetet, mivel gondolta, hogy már úgyis el vannak mentve a dolgok. Ma reggel ahogy próbálta volna kinyiti (azt a hármat), már azt írja ki, hogy a file nem elérhető, meghogy lehet, hogy valami más szerveren van. Pedig ott van a fájl a dokumentumok között. Az utolsó módosítás ideje is stimmel, de nem lehet kinyitni. Total commanderban F3-al is csak azt írja ki, hogy FILE NOT FOUND. Elég fontos lenne. Várom a tanácsokat. (op.rendszer angol professional XP, az office meg cseh XP.)