15
  • Tetsuo
    pl halálos beteg vagy, esetleg a dédunokáddal le akarsz feküdni vagy ilyenek..
  • b2nary
    tettessem el magam jövőre? minek ebbe akorba születtem akkor??? s akkor mitől lesz jobb nekem, hogy egy teljesen új világban ébredek fel??? mire jó már a hibernáció? űrutazáson kívül ofkorz
  • Tetsuo
    Az jó volt amikor egy amcsi cég rakás hullát hibernált 25-100k$-ért sztán csődbement s kiolvadt minden hűtő..LOL (Veledis+történhet)
  • Flashy
    adjunk el a Birodalomnak elemes kínai fénykardot. akit megütnek vele, már eleve meghal, ezt a kínai érintésvédelmi szabványok gyárilag tartalmazzák.
  • Sephi
    Jo de hat azok ertenek ehez mi meg nem. NASA-nak fel kene venni a kapcsolatot a Birodalom-mal hatha meg tudnak egyezni valami kis technikai cserebe :))))))))))
  • tajfun
    Solo kapitanynak mar sikerult, a fagyasztokamra ujra keszen all... :)
  • [HUN]PAStheLoD
    "Ez olyan, mintha egy otthoni PC-ről egy szuperszámítógépre váltanánk"

akkor nem is olyan nagy cucc ^.^
  • comet
    Ez megint egy tök felesleges dolog. Az internetben az a csoda hogy elvileg össze lehetne hangolni két kutatást hogy ne egymás lábujjaira lépkedjenek...mert ugye most jelentették be a washingtoni egyetemről hogy hamarosan prototípus fázisba kerül az a magnetikus(?) meghajtási rendszer ami 3 évről 6 hétre rövidít egy mars missziót asszem... lehet hogy mások az adatok mindjárt megkeresem a cikket...
  • moran
    Olvasta valaki a "101 mini sci-fi" című kis könyvecskét? Ennek egyik történetében a magyar gazdasági helyzet orvoslására a teljes magyar lakosság 1 évre hibernálódik. Persze a vége az, hogy 1 év alatt minden amortizálódik, lehet felújítani -> nem nyernek semmit.
    Gondolom az emberek fele a te utadat választaná, ezzel azonban lelassulna az élet és így a megtapasztalható dolgok sebessége. Vagyis szerintem valószínű, hogy nagyjából ugyanannyi dolgot tapasztalnál.
  • galocza
    én kipróbálnám, sőt alkalmaznám ha hozzáférhető lenne. nem csak a következő 30 (optimistán 50) évre vagyok kíváncsi, és ha lehetőségem lenne mondjuk évente csak 1 hónapot 'ébren' tölteni és így meg12xezni a megtapasztalható jövőt, élnék vele 8).
  • hungi
    Érdekes lenne lemérni, hogy egy medve amelyik mindíg ébren van, rövidebb ideig él-e, mint az amelyik téli álmot alszik :)
  • Keldor
    Wow!!!
    Király!! De sztem ez még korai a 21.század elején
  • midge
    Mint a szonda, amit elindítottak a MARS felé.
    Csak 10 év az út... Kicsit optimisták csak :).
  • Zedas
    Ezt Te is megteheted: Írj végrendeletet...
  • rolika
    besz.rás, hogy a nasa-nál 40-50 évre előre terveznek...