12
-
#12 FEJLŐDÜNK!!!!!!! -
HUmanEmber41st #11 "Beülhetünk a pilótafülkébe.." ez a mondattöredék megzavart egy kissé... bocsi..
ha meg strategi akkor tényleg nagyok jó lesz.. -
#10 sztem majd kiderül :)
de mondjuk lehet, úgy, hogy mindenki egy flottáért felel... -
#9 úgy értettem, hogy "hihető" a grafika, szóval nem úgy van, mint pl. a Rig 'n' Roll Kamionos játéknál, amelyről a képek mintha a 3DMAX-ból léptek volna elő, de az új képek egyre rondábbak.
A Midway képeken látszik, hogy nagyon részletes és nem túlspirázott, szóval jól optimalizálnak a srácok... -
SniperWolf #8 Na most egy csatanak,csak két oldala van... Hogy a fennébe lesz ez multiplayer játék egy-egy ellen??? Hülyeség,vagy mindenki vezet egy egységet,és azzal "stratégiázik"? -
#7 "A képekre nem mondanám, hogy elhűlök, de mindenképpen dicséretet érdemelnek"
Had kérdezzem már meg, hogy ez a kijelentés komoly?? Asszem még egy stratégiai játékot sem láttam aminek ilyen gyönyörű grafikája lett volna. -
_Vegeta_ #6 Ezt a midwayt mar joregota harangozzak be. :) -
Tiby #5 Jónak igérkezik.Ilyen grafikát még nemnagyon láttam stratégiákban. -
antijedi #4 nem tom feltünt e de ez NEM fps lesz...
tehát ugy nagyából égvilágon semmi köze bf-hez max anyi hogy 2.vh... -
#3 Engem sem mozgat meg a Midway, most éppen elég jókat játszom a Pacific Fighter-el, azt hiszem az épp elég lesz a csendes-óceáni hadszintérből.
A NEXUS viszont már jöhetne... -
HUmanEmber41st #2 hüm hüm... valahol már láttam ilyesmit...
netalán-tán nem a Battlefield 1942 volt??
Ha jól emlékszem ott is megvan az összes jelentős
amerikai-japán csatatér..na jó a víz nem az igazi, viszont 64 fős szerverek is indíthatók a NETen.. több mint 7 ezer fut...persze nem mind 64-es.
Ettől függgetlenül minden tiszteletem az övék, és ha nem vennék tolakodásnak, nekem lenne egy pár ötletem, ami kicsit feldobná ezt a II. VH témájú FPS játékokat... kicsit több taktika, és jobban egymásra lennének utalva a játékosok (csapatmunka rulez!!!)de egyben a magányos farkasok frag-vadászata is fő helyet kapna a játékmenetben
Ha valakik ezt megcsinálnák, biztos sikeresebb játék lenne mint valami BF-klón...ebből mostanában elég sok készül.. -
Wing Rockling #1 Ez nem tetszik, sztem nexus nagyobb dobás lesz.