Új Battlestation: Midway képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meg strategi akkor tényleg nagyok jó lesz..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
de mondjuk lehet, úgy, hogy mindenki egy flottáért felel...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
A Midway képeken látszik, hogy nagyon részletes és nem túlspirázott, szóval jól optimalizálnak a srácok...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
Had kérdezzem már meg, hogy ez a kijelentés komoly?? Asszem még egy stratégiai játékot sem láttam aminek ilyen gyönyörû grafikája lett volna.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
tehát ugy nagyából égvilágon semmi köze bf-hez max anyi hogy 2.vh...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A NEXUS viszont már jöhetne...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
netalán-tán nem a Battlefield 1942 volt??
Ha jól emlékszem ott is megvan az összes jelentõs
amerikai-japán csatatér..na jó a víz nem az igazi, viszont 64 fõs szerverek is indíthatók a NETen.. több mint 7 ezer fut...persze nem mind 64-es.
Ettõl függgetlenül minden tiszteletem az övék, és ha nem vennék tolakodásnak, nekem lenne egy pár ötletem, ami kicsit feldobná ezt a II. VH témájú FPS játékokat... kicsit több taktika, és jobban egymásra lennének utalva a játékosok (csapatmunka rulez!!!)de egyben a magányos farkasok frag-vadászata is fõ helyet kapna a játékmenetben
Ha valakik ezt megcsinálnák, biztos sikeresebb játék lenne mint valami BF-klón...ebbõl mostanában elég sok készül..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"