Új Battlestation: Midway képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
FEJLÕDÜNK!!!!!!!

"Beülhetünk a pilótafülkébe.." ez a mondattöredék megzavart egy kissé... bocsi..
ha meg strategi akkor tényleg nagyok jó lesz..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

M@TriX
sztem majd kiderül :)
de mondjuk lehet, úgy, hogy mindenki egy flottáért felel...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
úgy értettem, hogy "hihetõ" a grafika, szóval nem úgy van, mint pl. a Rig 'n' Roll Kamionos játéknál, amelyrõl a képek mintha a 3DMAX-ból léptek volna elõ, de az új képek egyre rondábbak.

A Midway képeken látszik, hogy nagyon részletes és nem túlspirázott, szóval jól optimalizálnak a srácok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Na most egy csatanak,csak két oldala van... Hogy a fennébe lesz ez multiplayer játék egy-egy ellen??? Hülyeség,vagy mindenki vezet egy egységet,és azzal "stratégiázik"?

„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...

Pluskast
"A képekre nem mondanám, hogy elhûlök, de mindenképpen dicséretet érdemelnek"
Had kérdezzem már meg, hogy ez a kijelentés komoly?? Asszem még egy stratégiai játékot sem láttam aminek ilyen gyönyörû grafikája lett volna.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ezt a midwayt mar joregota harangozzak be. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jónak igérkezik.Ilyen grafikát még nemnagyon láttam stratégiákban.
nem tom feltünt e de ez NEM fps lesz...
tehát ugy nagyából égvilágon semmi köze bf-hez max anyi hogy 2.vh...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[NST]Cifu
Engem sem mozgat meg a Midway, most éppen elég jókat játszom a Pacific Fighter-el, azt hiszem az épp elég lesz a csendes-óceáni hadszintérbõl.
A NEXUS viszont már jöhetne...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hüm hüm... valahol már láttam ilyesmit...
netalán-tán nem a Battlefield 1942 volt??
Ha jól emlékszem ott is megvan az összes jelentõs
amerikai-japán csatatér..na jó a víz nem az igazi, viszont 64 fõs szerverek is indíthatók a NETen.. több mint 7 ezer fut...persze nem mind 64-es.
Ettõl függgetlenül minden tiszteletem az övék, és ha nem vennék tolakodásnak, nekem lenne egy pár ötletem, ami kicsit feldobná ezt a II. VH témájú FPS játékokat... kicsit több taktika, és jobban egymásra lennének utalva a játékosok (csapatmunka rulez!!!)de egyben a magányos farkasok frag-vadászata is fõ helyet kapna a játékmenetben
Ha valakik ezt megcsinálnák, biztos sikeresebb játék lenne mint valami BF-klón...ebbõl mostanában elég sok készül..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Wing Rockling
Ez nem tetszik, sztem nexus nagyobb dobás lesz.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"