152
Star Wolves
  • DeviloftheHell
    #152
    a második része meg még mindig nincs emberi nyelven remélem hamarosan lesz legalább angolul
  • DeviloftheHell
    #151
    utáltam mindig a befejezésést mikor ki kellett löni a generátorokat
    amugy az idegenek ellen laser és laser vagy baromi sok rakéta
    1100 as pajzsa van ha azt leszedten utána anyni nekik
  • SaGa Jr
    #150
    Hali!

    Az alien hajók közül csak a torpedós dögök a veszélyesek, mert az szétkajolja a páncélzatot. Érdemes lehet aktiválni a kiscsaj szerencse képességét, mikor harcba keveredik velük az ember, mert jelentősen megkönnyíti a helyzetet. De az sem rossz, ha van kimondottan lézerekre kigyúrt hajó, mert az is pillanatok alatt gyilkolja le őket.
    Ha meg megtörtént a baj, akkor vissza kell vinni a zölden világító hajót az anyahajóba. Bedokkolsz, kidokkolsz és minden oké. :)
  • [Jakuza]
    #149
    Sok sok raketat vigyel magaddal amikor alienekkel harcolsz es ha lehet ne az oskovulet tipusokbol.
  • Culram #148
    Űgy látom ide senki nem válaszol. Senkit nem érdekel más problémája mi? Azóta megoldottam, de ezek a szer Alieneket sohasem lehet kinyírni. Meghalok mindig jra töltök, de egyre szarabbul megy. jhbfhxfhjxfrhjreyzjk
  • Culram #147
    Sziasztok. Én elakadtam. Akkor mikor el kell vinnem egy elsösegély szállítmányos(?) hajót valahova az isten hátamögé. Mikor odaérek azt irja questbe hogy completed, elmegyek ugrókapuhoz aszonygya hogy nem mehetek sehova mert incomplete. Semmi más küldi nincs írva a questbe. Körbe jártam ott a mapot kinyirtam pár emberkét, de semmi változás. Mit a teendő? Tud valaki segíteni benne.
  • Agrippa
    #146
    Aha! Itt rontottam el! Már előtte kilőttem a lenti négy generátor közül kettőt.
    Kezdhetem újra a pályát.
    Kösz az infót!
  • SaGa Jr
    #145
    Hali!

    Milyen 8 generátor?? Miután életre hívtad a Star Hammer nevű bazinagy hajót, ami az alsó, 4 db generátor közepén jelenik meg, miután feltöltötted a két nem üzemelő generátort elemmel, után mondja majd a tudós, hogy csak úgy lehet kiszabadítani, ha kiiktatod a 4 generátort, ami fogva tartja.
    Ennek módja, hogy a hajót lövöd, de nem semmisíted meg. Pajzsok le, aztán torpedó neki. Én ezt eddig mindig úgy csináltam, hogy az anyahajóm legyilkolta a pajzsát a star hammernek, majd a kalóz (Corsair) megkínálta két torpedóval, aminél aktiváltam a pusztító rakétaaüzemmódot, amit ez a manus ismer.
    2 találat után felrobban a 4 generátor, megszűnt a sugár, és mehettem onnan.
    Ha azonban a többi generátort, illetve a kaput elpusztítottad a pályán (effektíve már nincsenek is jelen), akkor gáz van, mert ezek nélkül tényleg összeesik a mindenség. Ja és nem szabad egyik fogva tartó generátornak sem megsérülnie semmilyen módon a star hammer gyilkolása közben, mert akkor a sérült generátor előbb robban fel. Ez meg game over. :(
  • Agrippa
    #144
    Üdv!

    Megpróbáltam amit mondtál, de nem jön össze. Ha lövöm a starhammert, és felrobban a "zár", vége van a játéknak, és a 8 generátor (2x4)meg sem sérül.
    Légyszíves írd meg mit csinálok rosszul.
    Kösz!
  • Agrippa
    #143
    Hálás Köszönetem!
  • SaGa Jr
    #142
    Hali!

    A megoldás a következő:
    Le kell lőni a starhammer pajzsát (ez az a sugarak közepén lebegő új hajó), majd ha az már leesett, akkor meg kell kínálni 2-4 rakétávaal, vagy 1-2 torpedóval. Ebben az esetben a robbanások egy láncreakciót indítanak el, ami felrobbantja a 4 generátort és a hajó kiszabadul. Tehát nem a generátorokat kell támadni. Csupán arra kell figyelni, hogy ne lőjük szét teljesen a nagy hajót.
  • Agrippa
    #141
    Üdv!

    Nekem is ugyanaz a gondom, mint alienkiller-nek. Ha valaki tudja a megoldást, legyen kedves megosztani velünk.

    Kösz!
  • alienkiller
    #140
    Sziasztok.

    Én is elvagyok akadva ott ahhol Senas

    Odáig jutottam hogy kiszettem a 2-2 db energia a cellákat
    áthoztam egy hajót a "star hammer" pontnál

    most megkellene semisitenni a generátorokat.
    a pályán már mindent és mindenkit szét illetrve kilőttem de ha a star hammer pontnál kilövök egyetlen egy cellát is akkor game over

    HELP!!!!

  • Senas
    #139
    Naa ne....már vége is van? Hát ez jó volt, csak egy kicsit rövid...
  • Senas
    #138
    Nem hiszem el!!! Csak ennyi volt az egész?! Nem álltam jó helyen? Eh ezt a baromságot...

    Köszi szépen, most már OK. Megy tovább a Quest.
  • ColTuci
    #137
    Senas: Az könnyű csak menj közel az a power sourcehoz ( ne a sugár közepére állítsd a célt, hanem a végpontjaihoz menj közel. Akkor továbbenged.

    Hentes: fogd a Astra yahtját, pakold fel hajtómű gyorsítóval, és amint meglátod az alient futás vissza, le fogja gyorsulni, és mission accompished.
  • Titan
    #136
    SPOILER

    Jó neketek, hogy már ott tartotok...Én már 4!!! napja megragadtam azon a pályán ahol előszőr találkozok idegenekkel! Ez 1 nonprofitos küldi és ott deglek meg mindig mikor egy anomáliát kéne megnéznem. Ode csattogok és ott vár 1 kis fütyi, ami szétszedi a team-et! Egyszer sikerált leszednem persze mindenki megdeglett a vadászok közűl (4 van jelenleg), de jött még 3 kis kuki és széttéptek a f...ba!
    Heeelp!
  • Senas
    #135
    Én a "Star Hammer" pályán vagyok elakadva.

    Rögtön harccal kedődik, prekurzorok támadnak. Klövöm őket könnyen, majd a többit is. A pályán közepén van a prekurzor portál (ezen jöttem be), kettő Energy Source, és a "Star Hammer".

    És itt vagyok elakadva: 'To extract the power supply.'

    Phantom-nak valami 'working space anomaly generator'-val kellene "kicsomagolnia" a power supply-t és ehhez az anyahajó laborjában kell lennie. Nos hát nem tudom, hogy hol van az a labor, de mindenesetre Phantom be van dokkolva az anyahajóra.
    Az Energy Source 1-nél stagnálok, csak tellik az idő és nem történik semmi. Mi a csudát kellene csinálnom, egyíszer már kínomban kilőttem az összes "Star Hammer lock"-ot meg az összes inaktív portált, de semmi. :(

    Valaki segítsen!!! :O

  • Senas
    #134
    A zöld felhőről annyit, hogy legyen a közelben az anyahajó (a fickó dokkol és ott megjavítják). De nekem minden vadászon van egy javítórendszer (gnóm, vagy jobb ha kobold), és a legtöbb karakter gyorsabban javítja a hajóját, mint amilyen gyorsan a felhő sebez.

    Ezt a pályát pik-pakk megcsináltam. Az idegen vezérhajót még a prekurzor-koponya begyűjtése elött kilőttem (szigorúan csak vadásszal). Majd az összes vadásszal azt a portált őríztem, ahol a céges vadászok bejönnek (nem is foglalkoztam velük, mindent kilőttek automatikusan). Begyűjtöttem a koponyát az anyahajóval, vártam míg Phantom megnyitja a kaput, és a vadászokat visszahívtam.
  • ColTuci
    #133
    Hali!
    A kérdésem azokhoz szól, akik végigvitték: hogyan lehet az idegenek "zöldtakonyfelhő" rakétája ellen védekezni? egyszerűen megörjít, hogy ha eltalálja akár csak egy űrhajómat is, annak annyi, reload. Most épp amúgy a nyissuk meg az idegen portált egy idegen aggyal, tartsunk ki míg Fantom szerencsétlenkedik, és ezalatt brutál mennyiségű űrhajó érkezik, egy alien flag shippet is beleértve. Ezt a pályát Ti hogyan csináltátok meg? 2 napja szívok vele, de nem megy :(((
  • SZEG007
    #132
    Embereket, csak a küldetések során kapsz.
    Kereskedni küldetések közt leht csak.
    Hát az elején még elég gagyi vadászaid vannak, de az ellenfelek se tul ütösek, szoval meg lehet csinálni.
  • sárkánylovag
    #131
    sziasztok nem teljesen értem embereket hogy kell itt felvenni ?
    Űrhajót lehet venni de nincs bele ember...
    Kereskedőhajókkal nem lehet kereskedni ???
    Mert hogy a 4 pályán 2 kis űrhajóval hogy lehet megverni 6 kalózt meg egy nagy űrhajót mikor akár 3 kalóz is le tudja bontani a nagy hajóm pajzsát.
  • Zsolo007
    #130
    Hát, mindíg azzal akivel jobban megérte :D, de a végén a navyt választottam :D
  • Thanatos
    #129
    nm, sikerült?
  • Timbo
    #128
    Kösz
  • Thanatos
    #127
    winraral kell kibontani nem totalcommanderel egyesiteni...
  • Timbo
    #126
    Helló! Van egy problémám ,Bithumenről letöltöttem a gammát ,és a letöltött fájlokat eggyesítettem és egy out kiterjesztésű fájlt kapok! ezzel mit tudok kezdeni?? A daemon tools nem olvassa be:(
  • kHares
    #125
    Ja, jó kis gép. De miután csak 1 van belőle kell más is és a gunslinger igen igen jó. Te is a navy-val mentél végig?
  • [Jakuza]
    #124
    Amugy elkeszultem a magyaritassal.
    Na persze a kuldetesekkel nem tudtam zoldagra vergodni a feliratok kodolasa miatt. A fejlesztok meg nem irnak vissza.

    Hamarosan kikerul a http://www.magyaritasok.hu/ oldalra.
  • [Jakuza]
    #123
    Ja mert elirtam, Hereticrol volt szo. :P
  • Zsolo007
    #122
    Na végigvittem, beletelt egy órámba az uccsó pálya megcsinálása, de sikerült végre, egész jó kis gém ez, néhol kicsit hülye az AI, Meg az árak eszméletlenül magasak, de alapvetően jól megcsinálták! Nekem tetszett
  • Zsolo007
    #121
    Közben már megszületett a megoldás, íme:

    Torpedókkal elcsaltam a nagy ahjót a tömegből (mellesleg már annyi jött ki a portálon hogy egymástól robannak fel ), igaz a torpedo szinte semmt sem sebez, de elcsalni jó :)
  • Zsolo007
    #120
    A gunslinger meg a kutyának se kell! a Wyvern az igazi és az ingyé vót
  • Zsolo007
    #119
    csak eladni lehet
  • Zsolo007
    #118
    Na ha végigvitted akkor légyszi adj tippeket mert én most szívok.
    Kis ízelítő:


    Nagyon kéne valami help hogy hogy kéne kicsinálni őket mert én mindent proóbáltam de mindíg elpusztulok, ennek jó példája a fenti kép.
  • Kovász
    #117
    Lenne 2 kérdésem:

    1. a Cargo cuccok jók vmire, vagy csak eladni lehet őket (még a játék elején vok (kb. 5. küldi), de eddig nem tudtam velük mit kezdeni)?

    2. a feketepiacról mikor tudok majd vásárolni?
  • kHares
    #116
    Nekem nem lépett le. Vagy ha a végén a cégekkel vagyok akkor lépne le?
  • kHares
    #115
    Na, végignyomtam. Nem rossz de egy kis finomítás nem ártott volna. Például minek ennyi xp? A végén már szinte minden ki van fejlesztve és nem is raknál más skillre mégis százasával van pontod. És ez az ucssó 7-8 küldetésnél már így van. Meg talán nem kéne ennyire iszonyatos fegyverár, bár ez talán jó volt. Több 100k egy lézerért? Na kérem. Igaz ne adjunk a játékos kezébe túl durva fegyvereket. Meg a pajzs minek van az anyahajón? 2 db. harmadik szintű generátor, mégis jön egy kicsike wing és egyetlen rárepülés alatt leszedik. Bármilyen wing. Kicsit drágálottam még a gunslingert, 420 ezer egy hajóért. Mondjuk pénz is volt dögivel, vettem 3-at. Szabadpiacon gondolom nem árulják, én nem láttam. Ja, fölrakom a mothershippre a legfejlettebb rakétakilövő rendszert, erre jönnek az alienek és szépen lerakétáznak. Ez miért van? Vadászból szépen kilövik.
    Viszont a végső csata kellemesen nehéz volt.
  • Thanatos
    #114
    én ugyan továbbjutottam már azota de még mindig nem tartom könnyűnek..., gagyelláris ai sokat nehezit a témán :)
  • kHares
    #113
    Na, azóta rájöttem mégse olyan könnyű. Ezek az alienek elég durva gyerekek. Meg amikor csak jönnek a portálnál mindig újratermelődve...