Celestia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És én irányithatom az ûrrepülõt, mint az Orbiter-ben, vagy csak külsõ szemlélõként lehetek jelen?
köszi,
ádám
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
nekem tetszik😄
Szeressük a zacskós tejet
Amugy nem egy nagy ordongosseg megtalalni ugylatom Punker kolleganak se okozott sok fejtorest. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amugy a legtobb cuccokat csak be kell masolni az extras mappaba. Aztan legtobbnel link is van a helyre ahol talalhato ha nincs akkor meg kell talani, de azse nehezes. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nekem kibaszottul szaggat, es kb 3gigat foglal. 😊
Nasa bluemarblet hasznalom hozza. Nagyon jo mulatsag csak ugy nezelodni. 😊
Ami keszul hozza ilyen kitalalt bolygorendszerek nagyon qlak. 😊
már töltöm a progit
Nekem a különbözõ maszek addonok tetszettek a legjobban, melyek között vannak komolyak, és kevésbé komolyak is.
pl:
nagyobb, jobb minõségû textúrák a naprendszer bolygóinak,
MIR, Nemzetközi, stb. ûrállomások, Ûrrepülõgépek, Holdraszállás, stb.
kevésbé komolyak, viszont annál érdekesebbek (és némelyik meglepõen részletgazdag):
Artur C. Clark féle ûrlift, Monolit, stb.
Halálcsillag, egyéb Star Wars ûrhajók, témák
Babilon 5
Star Trek ûrhajók (Voyager, Enterprise), DS9 ûrállomás stb.
Egy idõben fent volt annyi addon, hogy csigalassúsággal mûködött a program csupán, és sokszor kifagyott.
De ez sem tûnik rossznak a képek alapján.
Orbiter - Topic
Orbiter - Honlap
No szoval, nemszoktam temakat nyitogatni, de szvsz jobb ha minel tobben tudnak errol a progrol.
Tehat ez egy UrSzimulator.
http://www.celestiamotherlode.net/index.html itt megtalalni mindent rola. bocs h nem linkeltem, de sietek.