18
Free real-time space simulation
-
Lambo fan #18 Esetleg azt is megkérdezhetem, hogy hogyan? Sajna nagyon nehezen boldogulok a progival :(
És én irányithatom az űrrepülőt, mint az Orbiter-ben, vagy csak külső szemlélőként lehetek jelen?
köszi,
ádám -
_Vegeta_ #17 Tud. -
Lambo fan #16 tetszetős szimuláció, de űrrepülést is tud szimulálni??? -
_Vegeta_ #15 jo sok cucc van hozza :) -
Dave John #14 Hmm kipróbáltam a progit fel is raktam pár addont. Például ez a fekete lyuk körüli bolygó igen feelinges lett:D A gravitáció kicsit eldeformálta és elég gyorsan száguld az űrben
nekem tetszik:D -
_Vegeta_ #13 Van valami, de fejbol megnem mondom most neked feltenni meg ezert nemfogom. :)
Amugy nem egy nagy ordongosseg megtalalni ugylatom Punker kolleganak se okozott sok fejtorest. :) -
ihobpgf #12 És nincs ezen valami gyorskereső, mivel a felsorolásokban nem láttam ezt a rendszert... -
_Vegeta_ #11 Az epszilon eridani rendszert kerest. :) -
#10 B5 cuccokat bemásoltam, de hogy hívom elő? -
_Vegeta_ #9 Asszem a legtobb zipbe van leiras. :)
Amugy a legtobb cuccokat csak be kell masolni az extras mappaba. Aztan legtobbnel link is van a helyre ahol talalhato ha nincs akkor meg kell talani, de azse nehezes. :) -
#8 hogy lehet a scifi cuccokat bele rakni? csak simán bemásolom? -
_Vegeta_ #7 Ha vki rajon mondja mar majd meg nekem h megis mi a fenere jok a specular ill normal mapok. ?! :( -
_Vegeta_ #6 Bocsi ott meg nem fordultam elo, lehet hiba. :)
Nekem kibaszottul szaggat, es kb 3gigat foglal. :)
Nasa bluemarblet hasznalom hozza. Nagyon jo mulatsag csak ugy nezelodni. :)
Ami keszul hozza ilyen kitalalt bolygorendszerek nagyon qlak. :) -
_Vegeta_ #5 Kiralynak tunik, de ugylatom ebbe nincsennek melyur objektumok. -
OPM #4 hm, ez érdekel engem is
már töltöm a progit -
#3 A KOZMOSZ topikban már többször szó volt a Celestiáról.
Nekem a különböző maszek addonok tetszettek a legjobban, melyek között vannak komolyak, és kevésbé komolyak is.
pl:
nagyobb, jobb minőségű textúrák a naprendszer bolygóinak,
MIR, Nemzetközi, stb. űrállomások, Űrrepülőgépek, Holdraszállás, stb.
kevésbé komolyak, viszont annál érdekesebbek (és némelyik meglepően részletgazdag):
Artur C. Clark féle űrlift, Monolit, stb.
Halálcsillag, egyéb Star Wars űrhajók, témák
Babilon 5
Star Trek űrhajók (Voyager, Enterprise), DS9 űrállomás stb.
Egy időben fent volt annyi addon, hogy csigalassúsággal működött a program csupán, és sokszor kifagyott. -
HoTDoG #2 Hm... Van már 1 elég reális ürrepülőszimulátor.
De ez sem tűnik rossznak a képek alapján.
Orbiter - Topic
Orbiter - Honlap -
_Vegeta_ #1 Tsotsi.
No szoval, nemszoktam temakat nyitogatni, de szvsz jobb ha minel tobben tudnak errol a progrol.
Tehat ez egy UrSzimulator.
http://www.celestiamotherlode.net/index.html itt megtalalni mindent rola. bocs h nem linkeltem, de sietek.