48
Heroes 3 - Wake of Gods
-
JonasSandor #48 Ezt hogy kell telepíteni?,mert ha bemásolom a kért dll fileket nem indul el. -
Carmageddon #47 Ki nyomul vele? -
Carmageddon #46 Heroes of Gaia ez a játék hogy működik? mert nem tudok a várból kijönni olyan faszkalap. 2-őt foglaltam el de az angyalosból baszik kijönni, mindig az alapvárat veszi és a többit leszarja. -
Carmageddon #45 igen van már ilyen kurva nehéz játék, jó volna valaki rakna fel róla vidiket a youtubra. -
Jazz18 #44 [email protected] aki játszana a (SIMA) heroes 3 mal a neten vegyen fel. -
Jazz18 #43 WTF?!
VAN ILYEN KIEGÉSZÍTŐ?! OMG!!!!
-
Klub #42 Nekem már pár hónapja megvan, tök jó játék. -
Norikás #41 nekem is megvan -
#40 nem tuti, csak úgy rémlik, hogy van -
Anyádpasija #39 karavánok?van a Wogban?én most tolom, naon tetszik, bár még mindenre nem jöttem rá. -
#38 Armageddon's Blade-ben jelent meg a Coflux, meg új, elég nehézre sikeredett (szerintem nehéz) kampányokat is tartalmaz, valamint lényeket, mint pl Azure dragon, Sharshooter..
A Shadows of Death -ben újabb kampányok, újabb varázstárgyak jelentek meg..ha jól rémlik ebben jött be a lehetőség, hogy ha adott varázstárgy-settet összeszedsz, akkor azokat kiadnak egy elég brutális tulajdonságokkal rendelkező varázstárgyat (+elvileg az összetevő tárgyak hatásai is érvényesülnek)..összességében még ez is hozott újdonságokat..
úgy rémlik, hogy utána még kidobtak valami kieget, aminek nem tom mi volt a neve, de elvileg az semmi újdonsággal nem tudott előrukkolni, csak volt benne pár kampány, ami azért is szegényes, mert valamely korábbi kiegben megjelent a kampány-editor, s addigra a net tele volt kampányokkal
A Wake of Gods totál nem hivatalos kieg, viszont baromisok újdonságot, módosítást rejt magában..és nem csak a 8. szintre fejleszthető lények és a commander miatt, hanem úgy rémlik, hogy beletették a heroes 4-ben megjelent karavánokat (amit az 5-be is beletettek), sok képzettséget erősítettek, melyről úgy ítélték meg, hogy hasztalan (pl a scoutinggal nem csak messzebbre lehet látni, de bizonyos távon bellül úgy müxik, mint a vision varázs)..és sok más ezernyi apróságot... ha az ember nem tud angolul, érdemes is hozzá leszedni magyarítást, olyan sokmindent belezsúfoltak.. elvileg a http://heroes.hardwired.hu/ -n van a WoG-hoz is magyarítás, de nem tom hanyas verzióhoz -
#37 én pontosan nem tom
az armageddon blade aszem új campaningot varázstárgyakat térképet stb...
a shadow of death is kb ugyanezt teszi egy új kastéllyal a confluxal
és a WOG ez nem hivatalos kieg ellenben az elözökkel ellentétben
PL:lehet a hösödnek kapitánya ami exp.kap mint a hösöd fejlödik képességeket kap...stb
7-es sintü lények arch evil,blackdragon...továbbfejleszthetö 8-as szintü lényekké PL:archevil-hellbaron
Blackdragon-darkdragon
ghostdragon-blooddradon
khaoshidra-hellhidra
arkangyal-supremearkangyal
és sok más dolog olvass utánna ha érdekel... -
#36 Szia!:)
Hamachi LAN-t teremt 2 gép között, tisztában vagyok ezen dolgokkal.:)
Én Interneten szerettem volna, hogy csatlakozok a főserverhez v. játékosok által nyitotthoz, de akkor csak így lehet.. nem baj, majd akkor édesapámmal meg oszt.társammal játszom így.
Köszi akkor!:)
Még annyit, ennek hány kiegje van, s ha volnál olyan kedves leírnád a kiegészítő(k) milyen "változást" hoztak az "alap" Heroes 3-ba?
Köszi.:) -
#35 Szeva!
Tudtommal az interneten keresztul csak hamachival osszehozott virtualis lanon lehet vele multit jatszani!
Egyebkent mukodik a hamachin keresztul, probaltuk haverral!
http://hamachi.workforyou.hu/news.php
Sok sikert -
#34 Sziasztok. Ha megveszem a játékot eredetibe akkor interneten, tehát nem LAN-on router mögül tudnék játszani?(ha kell, beportforwardolom a portot, de szervert nem nyitnék)
Vagy meg kell vegyem az összes kieget és úgy találnék csak szerókat?
Mert INTERNETEN szeretnék játszani e csodálatos játékkal.
Ha leírná valaki, támogatja-e Xfiret, v. csak Gamespy-vel v. hogy annak megköszönném.
Köszönöm szépen. -
#33 valszeg valami nem kompatibilis.. lehet rossz magyarítást tettél fel -
alex báró #32 sziasztok van egy problémám a heroses 3 magarosításával felteszem magyarosítás és amikor elakarom indítani akkor azt írja ki hogy initilation failed és nem indul el a játék de ha nincs fent magyrosítás akkor meg elindul szóval nem tudja valaki hogy ezt hogyan lehetne orovosolni???????????????? -
#31 hamachi-val lehet elvileg
(gugli segít, hogy mi az, de topikja is van itt az sg-n) -
#30 Hello Sziasztok!
Erdeklodnek hogy interneten keresztul hogy lehet hírózozni router mogul(kell-e port forwarding?) Mivel a jatek csak a lan ip cimet latja jelenleg!
Elore is koszike a segitseget -
#29 akkor huzzál fifázni, ne gyere fikázni -
romi8 #28 Szerintem nem jó játék! F.E.A.R.,FIFA -
#27 vmit benéztél sztem..
"heroes4 messze nem jobb mint a 3. rész"
"vártam még anno a 4. részt de elég nagy csalódás volt számomra"
-
#26 Barátom Tévedsz .. Heros 3 mesze jób mint a 4!! Amikor még nemnagyon volt elterjedt az internet csak az ISD en meg a betártyázos akkor nekünk még azvolt csak hogy összeültünk kb 3 man és regel betároltunk Cigi Kaja Pia Nö és 1-2 napig nyomtuk a random mapokat Heros3 ba. És sajnos soha nemlesz semmi olyan filinges mint az anno! akármilyen updatek , játékok stb stb jön ki .D -
#25 hát jah..amennyire pörög a topic :P -
#24 Jövőre kiderül . -
csaba8000 #23 Én tudom, ha játszol velem elmondom! :D
-
lszajmi #22 Csí!
Nem tuggyátok hogy lehet elindítani a "map szerkesztő"-ben készített pályát??? -
#21 jah, chello-s netünk van, ha az számít a dologba.. -
#20 Hali!
tört H3-mam van wog-gal..
hogy tok (ha tudok) neten keresztül jáccani a barátnőmmel vele ?
tcp/ip elvileg helyi hálóhoz van (meg nem is láttuk 1mást, az uccsóval (vmi netes ikon) meg nem csinál semmit :( -
#19 Naon vicces....
Asszem az alapra szoktam pakolni, mért, baj?
-
#18 Rámész az exére?
Bizonyosodj meg hogy nem az alap heroes 3-ra pakolod hanem külön helyre. -
#17 Bocs, tényleg a Chroniclesre gondoltam. :D:)
Rohadtrégen játszottam vele. Nemtod véletlenül, hogy kell elindítani?
-
#16 Egyet értek, de nem a Chroniclesre gondoltam, hanem, v.milyen
Áááááááá!!!! Nem találom a CD-t. Hát, így fejbőlm már nemtom mi a címe, de 10 küldetést tartalmazott, a másik 2 kiegészítő. Talán, v.milyen Wizard, vagy mi lehetett a neve..... -
#15 Ha a heroes chroniclesre gondolsz azok nem kiegek, hanem "standalone". Nekem nagyon bejöttek, habár tudom hogy csak a pénz miatt csinálták őket szegény 3do-ék :(
Nekem a wog sokkal jobban bejön mint a heroes 5, bár annak csak egy korai bétáját láttam, még tavaly nyáron talán. Szerintem már ott elcseszték hogy megint új sztorit kezdtek, az Armageddons Blades sztori meg ami azelőtt volt tökéletes volt szerintem. -
#14 Szerintem semmi hasznosat....
Leszedtem pár éve már, de nem v.mi nagy szám.
Ad 6 új értelmetlen küldetést, 1 új pályát, talán 8 új szörnyet [4 golemfélét(föld, tűz, szél, víz), meg 4 Istent(2000Hp, 0Attack :D)], meg 4 termelőt (a 4 "Istenét").
A legjobb szerintem a Heroes 3(abban is a Shadow of Death), aztán a Heroes 4 és a 2. A Heroes 5-re kiváncsi vok, a BRTA egész jó volt(, azon kívül, hogy lassú). Amúgy tudtátok, hogy 5 kiegészítője van a Heroes 3-nak? (Legalábbis én 5-röl tok) -
Andrejka #13 mert töltöm le és nagyon lassú
addig valki elmondaná mit ad hozzá ez a kieg. cd? -
Andrejka #12 ír ide még valaki? -
ulrik #11 köszi tomo a linket, nem is tudtam az oldalról, de tök jó meg vannak versenyek is, amit már régóta hiányoltam:) -
#10 nekemis szimpi volt a 4. teccett a harcrendszer újitása, meg a történetek is jók voltak benne. szal nekem rulez volt :) -
#9 nekem bejött a 4 is