Hardware szervizek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
használhatóbb 5letek?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hol érdemes javíttatni?
Memória javításról, még én sem hallottam, de hátha mégis...
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
amúgy szar alaplap bontásáról se hallottam még...
ha nincs rá gari és korrektül tönkrement, akkor kuka. 😞
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A vígasztalás bajnoka vagy 😊))
És olyan helyet tudnál mondani ahol el lehetne adni bontásba?
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Mert lenne 2 db memóriám és egy alaplapom amit javíttatni kellene, és 1 winyóm.Bár a winyóhoz elég lenne egy kölcsön alaplap is hogy biztosra tudjam az a baja amire gondolok.