CD/DVDk történelme,kialakuálsa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz ,amugy azóta minden meglett, megleltem az internet rejtett cuccait,amik tele vannak cd/dvd leirásokkal ábrákkal..😛
ahhh
beírom google-ba és annyi anyagot találok hogy még elolvasni is sok azonnal elsõ oldalon több hasznos link

pl. Tanulmány a DVD technológiáról.doc

azért jobban kiaknázhatnád a google rejtette lehetõségeket speciális keresés, stb.
mások bankkártya és password adatokat találnak google-val
kicsit talpraesettebben kéne a netet használni

tankönyvek vannak a témáról

Bandee1987
Anno inf elmen mi is vettünk vmit, de az nem volt sok. Ha tényleg sok szöveg kell, akkor ztem neten nem fogsz találni nagyon, inkább próbáld meg könyvtárban

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nos már néztem Googlet,cd/dvd.lap.hu -t ,googlen szinte semmise volt ,lap.hu-n voltak,dolgok,de ha vki tud vmit ami ezeken nincs fennt,azt szivesen veszem,ha megosztja velem
Jah vmi olyasmi sajnos
Met
Mit kell azon tanulni? Berakod az üres lemezt és a burn gombra kattintasz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narancs
házi doga?
mi fizikából vettük a CD -t, meg cd olvasó/író mûködési elvét, de már k*va rég és uncsi volt, szal nem sokra emléxem...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Bandee1987
Google-t ismered?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Keresek oldalakat ahol, CD/DVD-k kialakulásáról,történelméról,fajtáikról,tulajdonságaikról vannak bõvebb irások.
Elõre is kösz
Punker
ennek mi értelme?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"