Bloodrayne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://bloodrayne2fan.atw.hu/ a veboldalam nézd meg mert megéri!!!!!!!!
És nekem valaki a Adandoned Shopping Plaza ez az a rész amikor két felé is mutat az aurora vision. de nem a kapcsolokhoz kell csapnom a fickókat. Hanem nem tudom segitsen valaki.
KILLER2
Valaki tud nekem segíteni? A diszkós vayg milyen pályán vagyok amikor el kell jutni asszem a toronyórához. Szétcsesztem a 4 hangszórót aztán a késeskezû csaj elmenekült én meg aztán lemészároltam az egész épület lakosságát és most nem vágom mit kéne mûvelni. VALAKI SEGÍTSEN VÉRESEN NAGY SZÜKSÉG LENNE RÁ!A választ elõre is köszönöm! Amúgy kéne egy logó mert a másig Bloodrayne 2 fórumnak van és az jó is!

Töltsük le az internetet!

Konzolon? <#idiota>

Inkább IDE irj...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hi! Segítsen valaki! Az a gondom, hogy telepítés közben az install shield valami -5003-as hibát ír ki. Ezt a hibát hogy lehetne kijavítani?
Aki tud segíteni dobjon meg egy e-mail-lel a [email protected] címre.
Elõre is kösz:

Protunius
Luiprima
Akarom mondani 13

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Luiprima
A 19 már nem aktuális továbbjutottam.

Sephi
Amen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
régi szép idõk

Sephi
En utojara a akrtyazast a FFVIII-ban szerettem 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Luiprima
Fõleg hogy leragadtam a kártyázásnál és nem igazán haladok mert inkább kártyázgatok benne nagyon ott van ez a része is

Sephi
Akkor amen! Az olyan hoszzu bake!!! 😊

Luiprima
Még az elsõvel játszok annak van a 2.-nak még nincs

musha
Xenosagának van angol verziója?

Luiprima
Azt teszem de abban is elakadtam TAK2 ezek az akciok nem nekem valók😊de néha levezetõnek próbálkozok. Amúgy most a Xenosagaba merültem bele.

Sephi
Hya!

Jacca' mast 😊))))

Egyebkent nem tudom de utanezek neked!

Luiprima
Elakadtam egy fõellenségnél egy nagy szárnyas kövér valami a csatornában nem tudok a közelébe kerülni mert szelet csinál a szárnyaival, fennt van egy kapcsoló amivel vizet tudok engedni a csatornába de ez nem használ õ közben dobálja hozzám a szolgáit.
Valami ötlet?

Sephi
Hat na... majd elvalik ha erdekel e vagy sem 😊

musha
ez is hent maximálisan. viszont jó 😊

Sephi
Nekem az elso resze olyan kozepes volt... vegig csak hent 😊

Aze' vegig toltam egyszer. Majd kapom a masodikat is lehet es akkor azt is vegig tolom.

Luiprima
Egyébbként a progi tényleg jó pergõs, kezelhetõsége is ok sok kombó még több vér el lehet vele lenni egy darabig.

rezsofiz
: )

sazl : c

Sephi
Hya... bocs...

mukika
és a #3-at mért nem látjátok??? pfff így kérek legközelebb elnézést.

Sephi
Oaii de unom mar hogy mindig bele kell kotni.

Ez Konzolosoke!
Az Pc-eseke!

Kesz!

akyyy
hagyd békén Mushát, nem csinlst semmi rsszat

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mukika
ja LOÁL sry.... konzolosok fórumában vagyunk...

mukika
musha
Ezt el sem hiszem, hogy ennek még nem volt topikja itt...
Aki játszott az elsõvel és tetszett, annak mindenképp ajánlom, aki nem játszott az elõzõvel, de szereti a mészárolós, gyors akciójátékokat annak is. nagyon szép, nagyon pörgõs, rengeteg kombó, és brutalitás, vér, pusztítás 😊