X-BOX PCs emulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudod egy olyan programot amivel xobx 360 as játékot pc-n lehet játszani?
ki kell írni cd-re vagy mi help plz
elõre is thx
Engem az érdekelne,hogy milyen játékokat sikerült eddig emulálni pc-re.Fõként az érdekelne,hogy a Mortal Kombat: Deception c xbox game-t lehet-e emulálni,ugyanis most szedem és van két xbox emulátorom,névszerint:Cxbx-0.7.8c és Xeon 10 zek egyikével lehet ezt a gamet emulálni?
A választ elõre is köszönöm!
Esetleg emulalni lehetseges.Kisebb nagyobb eredmenyekkel...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
aki pcn vagyik ilyenekre annak altalaban ugyis van egy meregdraga vidkartyaja amibol akar kompletten kijott volna egy ps2 vagy box...
igazabol csak a jo tv a draga hozza 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azért itt kérdezem ezt, mert a másik topicokba már min egy éve nem ir senki, pls válaszoljon, aki tudja.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Annyiból áll, hogy egy erõs GeForce videokártya hasonlóságát kihasználva WinApi és DirectX rutinok hívására map-peli az X-Box játék kódját.
A gond (ami nem kicsi) ott van, hogy az X-ben egy módosított (más vonalon fejlõdött) GF3 van integrálva, és az a CPU sem ua., mint a pécés változat (nem PIII és nem Celeron).
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
* CXBX: Turokban ért el valami eredményt;
* Xenon: Panzer Dragon Orta ért el ingame pillanatokig (nulla fps-el).
Kompatibilitásról még beszélni sincs értelme. Mind a kettõ projektet egy-ember-hadsereg vezeti. Szóval eltart még egy darabig.
www.youtube.com/aabyssx
hát te tudod, a lényeg, hogy EMU nincs (és szerintem jó pár évig nem is lesz)
Riszpekk
semmi esetre sem érné meg x-boxot vennem, mert az egyetlen ami érdekelhet az a fable
ja, video karira sokat költünk
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Riszpekk
Nem csak egy van, hidd el. Igaz, a kínálat sajnos még elmarad a PS2 játéktengerétõl, de ha az ember nem kezd el szar warezokat felhalmozni, és minden játékkal hónapokig játszik, bõven elég, ami van.
Riszpekk
BTW nem lettél leugatva. Túlreagáltad.
Megindokoltam, hogy miért nem értem az emulátor keresõket, nem? Jogos, nem?
www.youtube.com/aabyssx
Egy PS1 33Mhz procival és egy 250Kpoly/sec grafikus egységgel van szerelve. No comment.
www.youtube.com/aabyssx
de attól ki vagyok borulva, amikor fel tesz valaki egy kérdést, a másik meg(lényegtelen milyen formában) de leugatja, hogy miért tette fel...
Ha vennél nem csak 1 játékot találnál. Ezt nyugodtan elhiheted. 😉
2.
Nyugodtan megnézheted, hogy milyen HW-k emulálásához mekkora túlerõre van szükség. Csak meg kell nézni, hogy egy béna C64, GBA, vagy PS1 emulálásához milyen PC kellett. Ugyan az X ezeknél sokkal közelebb áll a PC-hez, de messze *NEM* ugyanaz.
3.
Hisztis p*csa!
www.youtube.com/aabyssx
esetleg nem akarok 40-et sem kidobni azért, mert van 1 játék, amivel jáccanék x-boxon
2.
honnan veszed, hogy nem lenne elég hozzá bármilyen videókártya, ha egyszer nem is létezik ilyen software(ps2-es emulátorra sem kell dual pci expresses kártya/lapka)
3.
miért is ne tehetnék fel bármilyen kérdést, a következõ topicom pl az lesz, miért vagy ekkora tirpák, bár erre sejtem a választ, min. a Microsoft egyik fejlesztõ mérnöke lehetsz, és ezért nézed le egy ezeddig informálatlan egyén kérdését, lévén te nem szerzed, tapasztalod tudásod, hanem ezzel születsz
fasz
gamertag: kenobita
Ez egy közepes videokártya ára, ami még mindíg közel nem lenne elég az amúgy nem is létezõ emulátorhoz.
Nem értem, amikor ilyeneket kérdeznek.
www.youtube.com/aabyssx
Dehát Te mindent csak egyszer játszol/rohansz végig, nem?
www.youtube.com/aabyssx
Mondom egyszer vegig lehet jaccani...
Egyszer megeri vegig tolni ... ja es 7 felesegem is volt 😊))