44
FABLE-HEZ:))
-
#44 Aha, a boltban kapható! -
miki10 #43 sziasztok!
nem tudod egy olyan programot amivel xobx 360 as játékot pc-n lehet játszani? -
jani13330 #42 hi én letöltöttem egy emulátort de nem tom mit kell vele csinálni
ki kell írni cd-re vagy mi help plz
előre is thx
-
#41 Hi all!
Engem az érdekelne,hogy milyen játékokat sikerült eddig emulálni pc-re.Főként az érdekelne,hogy a Mortal Kombat: Deception c xbox game-t lehet-e emulálni,ugyanis most szedem és van két xbox emulátorom,névszerint:Cxbx-0.7.8c és Xeon 10 zek egyikével lehet ezt a gamet emulálni?
A választ előre is köszönöm! -
#40 Ezt elfelejtheted :P
Esetleg emulalni lehetseges.Kisebb nagyobb eredmenyekkel... -
#39 Sziasztok! Tud valaki olyan programot mondani amivel a PS2-es vagy X-Box-os játékokat átt lehet formázni PC-re??? előre is köszi! -
#38 es akkor te irnad meg hozza a directxet is meg a vidkarik drivereit meg az egesz oprencert hozza ?:)
aki pcn vagyik ilyenekre annak altalaban ugyis van egy meregdraga vidkartyaja amibol akar kompletten kijott volna egy ps2 vagy box...
igazabol csak a jo tv a draga hozza :)
-
#37 Ugy jo hogy temanal maradunk ugy neha es jaj apam.... -
#36 Na, még idén kijön az XBOX2.. és még sehol egy xbox emulátor? -
mochee #35 icsit utánanéztem ilyen elhagyatott topicokban, és örömmel látom, hogy xboxot és ps2-t is simán lehet irni. Nem tudom akkor miért mondod ezt. Tulajdonképpen most már csak az a kérdésem van, hogy milyen alapanyagra lehet kiírni a cuccost, sima + os vagy - os dvd-re, vagy van valami kritérium?
Azért itt kérdezem ezt, mert a másik topicokba már min egy éve nem ir senki, pls válaszoljon, aki tudja. -
#34 Lehet! Úgy hallottam, már több fejlesztőcégnek sikerült! -
mochee #33 Szevasztok! Lehet xbox játékot írni? -
MrTressy #32 Én azt nem értem hogy miért windows alatt akarnak xboxot emulálni....Mi lenne ha az egész fos wint kikerülnék és úgy irnának hardweres emulációt.Xbox is pc végülis...Persze beszélni könnyü hehe -
#31 Fable miatt nem. Sok más jáék miatt viszont igen. =) -
#30 ok, ebből sokat nem értettem, de kösz :D -
#29 A CXBX elgondolása a simábban járható út SZVSZ, de ez nem lesz soha tökéletes valószínűleg.
Annyiból áll, hogy egy erős GeForce videokártya hasonlóságát kihasználva WinApi és DirectX rutinok hívására map-peli az X-Box játék kódját.
A gond (ami nem kicsi) ott van, hogy az X-ben egy módosított (más vonalon fejlődött) GF3 van integrálva, és az a CPU sem ua., mint a pécés változat (nem PIII és nem Celeron). -
#28 na majd csekkolgatom thx -
#27 Igen de nem csak vegig futok rajta hanem kimaxolom. Nekem ertelmetlennek tunik hogy egy jatekot tobszor az elejetol kezdjem (kiveve FF-ek). A Fable-t tuti hogy nem jaccom megegyszer. -
#26 Kettő projekt megyeget, akik már valami eredményt értek el:
* CXBX: Turokban ért el valami eredményt;
* Xenon: Panzer Dragon Orta ért el ingame pillanatokig (nulla fps-el).
Kompatibilitásról még beszélni sincs értelme. Mind a kettő projektet egy-ember-hadsereg vezeti. Szóval eltart még egy darabig. -
#25 XboX Live játékok is terjednek, bár most hirtelen nem tudom, van-e már működő MMORPG
hát te tudod, a lényeg, hogy EMU nincs (és szerintem jó pár évig nem is lesz) -
#24 Hát, akkor a Fable-t kihagyod (még jó ideig). -
#23 én szinte kizárólag online jáccom, mmorpg-t
semmi esetre sem érné meg x-boxot vennem, mert az egyetlen ami érdekelhet az a fable
ja, video karira sokat költünk
-
#22 mellesleg a "40-et kidobni" tényleg inkább a VGA-ra igaz, mert egy évvel később már 10 ezret sem ér, és az új játékok nem futnak rajta, ezzel szemben egy konzol 10 év múlva is működik, és amíg ki nem jön az utód, majdnem árában adhatod el -
#21 "esetleg nem akarok 40-et sem kidobni azért, mert van 1 játék, amivel jáccanék x-boxon"
Nem csak egy van, hidd el. Igaz, a kínálat sajnos még elmarad a PS2 játéktengerétől, de ha az ember nem kezd el szar warezokat felhalmozni, és minden játékkal hónapokig játszik, bőven elég, ami van. -
#20 De úgy viselkedsz, nem? ;)
BTW nem lettél leugatva. Túlreagáltad.
Megindokoltam, hogy miért nem értem az emulátor keresőket, nem? Jogos, nem? -
#19 A PS1 emulálásához egy 500-as PII kellett egy kb. Gef2MX-el videokártyával, hogy a legtöbb játék ~fix (LOL - nem hiszem el, hogy ezt leírtam ;) 50/60Hz-n fusson.
Egy PS1 33Mhz procival és egy 250Kpoly/sec grafikus egységgel van szerelve. No comment. -
#18 nem vagyok hisztis(legkevésbé picsa)
de attól ki vagyok borulva, amikor fel tesz valaki egy kérdést, a másik meg(lényegtelen milyen formában) de leugatja, hogy miért tette fel... -
#17 1.
Ha vennél nem csak 1 játékot találnál. Ezt nyugodtan elhiheted. ;)
2.
Nyugodtan megnézheted, hogy milyen HW-k emulálásához mekkora túlerőre van szükség. Csak meg kell nézni, hogy egy béna C64, GBA, vagy PS1 emulálásához milyen PC kellett. Ugyan az X ezeknél sokkal közelebb áll a PC-hez, de messze *NEM* ugyanaz.
3.
Hisztis p*csa! -
#16 No igen, de szerintem egy psx-et azért ne hasonlítsuk össze az xbox-al. -
#15 bocs psx emu, nem ps2 -
#14 1.
esetleg nem akarok 40-et sem kidobni azért, mert van 1 játék, amivel jáccanék x-boxon
2.
honnan veszed, hogy nem lenne elég hozzá bármilyen videókártya, ha egyszer nem is létezik ilyen software(ps2-es emulátorra sem kell dual pci expresses kártya/lapka)
3.
miért is ne tehetnék fel bármilyen kérdést, a következő topicom pl az lesz, miért vagy ekkora tirpák, bár erre sejtem a választ, min. a Microsoft egyik fejlesztő mérnöke lehetsz, és ezért nézed le egy ezeddig informálatlan egyén kérdését, lévén te nem szerzed, tapasztalod tudásod, hanem ezzel születsz
fasz -
#13 A pc-s san andreas topic-ban is mostanában a ps2 emu lett a téma... Hogy ha lenne az milyen jó lenne, mert akkor letöltenék a ps2-es verziót és játszanának vele pc-n LOL! De amúgymeg a ps2 szar, nem kell, nem veszek, drága, inkább a legújabb vidkártya 87538235 Ft-ért. És akkor majd emuval... -
#12 BTW 40-ért kapsz már egy X-et.
Ez egy közepes videokártya ára, ami még mindíg közel nem lenne elég az amúgy nem is létező emulátorhoz.
Nem értem, amikor ilyeneket kérdeznek. -
#11 > Mondom egyszer vegig lehet jaccani...
Dehát Te mindent csak egyszer játszol/rohansz végig, nem? -
#10 Nem mondtam hogy nem eri meg! Csak azt mondtam hogy ahoz kepest hogy mindeki meg volt erte orulve meg hogy ez lesz a legjobb jatek meg ilyenek... hat ahoz kepest egy sima kaland rpg lett belole. Igaz hozzafoghato meg egy nincs de akkor sem az a hudeanyam jatek.
Mondom egyszer vegig lehet jaccani... -
#9 szal akkor mégsem éri meg? :D -
#8 En nem reg fejzetem be es szvsz nagyon rivdre sikeredett. Egyaltalan nem volt az a huapam mekkora jatek. Persze ez megint csak maganvelemeny.
Egyszer megeri vegig tolni ... ja es 7 felesegem is volt :))) -
#7 ez is egy vélemény :)
és mi a bajod vele, régóta nyomod? -
#6 Pont az a foshalmaz Fable? Eredjel mar.... ;) -
#5 a Fable talán megérne egy XBOX vásárlást, főleg mivel nincs más választásod :D