22
Szal...
-
#22 Hát... Azt kiírja gyönyörűen az elején, bootoláskor. Egyébként pedig Everest. -
#21 Üdv mindenkinek!
Nekem egy olyan memóritesztelő progi kellene, amelyben megtudnám nézni, hogy a ramjaim mennek é duálban!
Előre is köszönöm a segítőknek! -
#20 Micro Technologies vagy mi. Nem szerette az alaplapom. Bar igaz hogy a CPU FSB/DRAM az 3/2 re aszem alitva es most atraktam az uj rammal 5/6 -ra :)
A Timingot is atraktam By SPD -re... most jaccotam es kopogjam le minden megy mint a guzu :) -
#19 mi az, hogy "MT" ? -
#18 Na kiderult hogy MT-es a ramom de mar ki is csereltem ket vadiuj SAMSUNG-ra es most mar 400-ast ir ki az elejen. Igaz jateknal meg nem probaltam de eddig minden okenak tunik :) -
#17 BIOS reset lesz a vege ha igy folytatodik. Ha meg nem megyen akkor kicserelem oszt kisz. -
#16 alapból utálom, akik így garoztatják a gépeket. Atomlámák.
Az Aida sem írja ki a RAM típusát?
Amúgy egy BIOS resetet nem próbáltál?
Mert lehet valami beállítás ragadt be... -
#15 Memtest 2.5 -
#14 Egyforma de sajna nem tudom kivenni megint oket mert le van zarva a torony :((( -
#13 Nem árt ha teljesen egyforma a két ramod, de legalább egy gyártótól legyen mert lehet nem szeretik egymást. Nekem a 2 Samsung ram csak 1 betüvel tér el egymástól de így még megy rendesen. Vedd ki a gépből és nézd meg mindkettőt, ha nem akarod kiszedni akkor meg mindenképp futtass le egy memtest progit és ha hibázik akkor vidd vissza:) -
Borg #12 A ram chipeken van egy hosszú sorozatszám. Na azt ird fel magadnak, aztán pötyögd be googlebe. És máris megtudod milyen ramjaid vannak. Legalább egyforma a két modul? -
#11 helyedben nagyon gyorsan eladnám azt a ram-ot, és valami beazonosíthatót vennék helyette :) -
#10 De van az egyiken az hogy 256 DDR meg hogy 400-as.
De mas dolog tortent! Amiota birizgaltam a BIOS-t azota nem alt le a jatek! Sot egy orat jaccotam gond nelkul. A baj megint az volt hogy amikor kileptem a jatekbol akkor spontan ujraindult a gep!
Ezt en mar nem ertem :( -
Kockásfülűnyúl #9 A chipekre sincs semmi írva? -
#8 Nem is semmilyen markat ra :(
De butykoltem picit a BIOS-t... meg nem volt idom kiprobalni hogy jo lett e... -
#7 nem írja? nem láttam még olyan ramot amin ne lenne ráírva -
Chaos Mad #6 -
Chaos Mad #5 hát :)
most had linkeljek má én is egy másik topigot :) -
#4 Nem tudom...lehet Samsung... nem irja rajta :( -
#3 Fogalmam nincs milyen ram :(
De megnezem! -
#2 milyen ram? nekünk volt olyan hogy az abit a samsung ram-okkal folyton fagyott :( -
#1 Na akkor mondom mi a guzu ...
Nekem Abit NF7-es alaplapom van. Erdetileg 2X256 ddram-al kaptam amik 133Mhz-en mukodek.
Par napja kicsereltem oket 2x256ddram 400-on de a gep mar inditasnal is csak 333 mhz-et jelenit meg. Ez nem gond... de minden egyes jatek kilep ugy 5-10 perc mulva elinditas utan a Windowsba.
Tobb jatekkal is probaltam es mindnel ezt csinalta.
Amit megprobaltam az az volt hogy BIOS-van beraktam a Timiget By SPD es akkor is kilep. Ha Optimal-ra rakom akkor mar egyenesen ujraindul a gep. Azt meg tudni kell hogy az egyik az normal masik a Dual Channel cuccban van benne...
Mi a fenet csinajak!?