Nero 6.6.0.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Hogyan lehet a Nero-val DVD-re kiírni 2 GB-nál nagyobb fájlt? nekem nem engedi. :-(
Érdemes-e lehet-e a DVD-t túlírni és ha igen megéri?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Minap szedtem le a 6.6.0.0 ultrát de telepítenem nem sikerült.
Mindig ezt az üzit kapom:
Mi lehet a gond?
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
\"Hard to see, the dark side is.\"
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
\"Hard to see, the dark side is.\"
Ott van a languages fülnél de szürke nem lehet kiválasztani!
Van valami 5letetek?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
mindegyik demo amíg nem aktiválod, 1 aktivációs kulcsot pedig nagyon egyszerû beszerezni, persze az illegális
bem béta?
amúgy szerintem semmi külömbség az ee és az ultra között, legalábbis én nem vettem észre semmit
a felét sem használom, ami benne van.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak