Nero 6.6.0.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
PL.:igy!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

nero 6al hogyan lehet dvd9es lemezt írni? ha lehet egyáltalán
computerguru
Miért akarsz túlirni? Hiszen 4,38GB fér rá a lemezre.Egyébként a túlirást nem mindegyik iró támogatja,meg nem is igazán ajánlatos,ha nem akarod hogy tönkre menjen az iród.Neked valami más gond lehet hogy a 2 gb-ot nem engedi,melyik nerot használod?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

ZaJanga
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Sziasztok!

Hogyan lehet a Nero-val DVD-re kiírni 2 GB-nál nagyobb fájlt? nekem nem engedi. :-(
Érdemes-e lehet-e a DVD-t túlírni és ha igen megéri?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

lybrahu
Sziasztok!
Minap szedtem le a 6.6.0.0 ultrát de telepítenem nem sikerült.
Mindig ezt az üzit kapom:

Mi lehet a gond?

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

Akkor régi svcd plugin?? :-)

\"Hard to see, the dark side is.\"

Davidsned:szerintem ha frissitettél akkor nem kell hozzá uj plugin.Legalább is a dobozoshoz nem kellett...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

SVCD plugint hol találhatok hozzá?

\"Hard to see, the dark side is.\"

balintka
Köcce

lck
Valakinek nincs ???

:-))) 1A23-0009-3030-2484-7210-1515
balintka
Valakinek nincs serial száma a 6.6.0.1-hez?

ZaJanga
Leszedtem a Magyarosítást is install és nem megy a hun nyelvi fájl!
Ott van a languages fülnél de szürke nem lehet kiválasztani!
Van valami 5letetek?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

artschiatwork
6.6.0.1 a hivatalos verzió, ez a Nero Reloaded néven fut.

http://www.ahead.de/en/nero-prog.php

balukaa:van már hozzá méghozzá itt

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

threeman
NEM! Van pl a nero 6.3 powerpack, ami 700mega (1cd-s) és van benne minden, és sehol nem szerepel, hogy demo. Serial természtesen ahhoz is kell. Tehát egy powerpackhez hasonlóra várok, remélem csinálnak hozzá, hiszen van benne egy pár újítás...

EOX
Leszedtem. Teccik.

Retteketet

Van már hozzá magyarositás?
EOX
mivel tud ez többet, mint a 6.3?

Retteketet

lck
Valahol olvastam hogy a hivatalos 6.6 csak 18.-a (?) körül jön ki a Nero oldalán. Asszem ez a verzió valami számítástechnikai újságban jelent meg korábban reklám miatt, aztán warezre egybõl felnyomták.
KOXX
demo??
mindegyik demo amíg nem aktiválod, 1 aktivációs kulcsot pedig nagyon egyszerû beszerezni, persze az illegális

threeman
Hát nem béta elvileg, de demo. Azt meg nem szeressük...inkább addig használom a 6.3-at, amíg nem lesz fullos.

Frank99
igen 6.6.0.0

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

KOXX
de most mi ez a 6.6.0.0-ás verzió mert a nero oldalán tényleg nincs róla semmi??
bem béta?
amúgy szerintem semmi külömbség az ee és az ultra között, legalábbis én nem vettem észre semmit

Frank99
az enterprise.

a felét sem használom, ami benne van.

Frank99
pedig egy hete megvan....

threeman
Õk még nem tudnak róla, hogy létezik 😊
http://nero.com/en/631939543802095.php

Frank99
sztem nézd meg az Ahead oldalán, hogy melyikben mi is van, és annak alapján döntsd el, hogy melyiket szeressed...

threeman
Melyiket érdemesebb letölteni? A nero 6.6 Ultra editiont vagy az enterprise editionst? Egyáltalán mi a különbség? THX elõre is a válaszokat...