29
Nero 6.6.0.0 - Ultra vs Enterprise
-
#29 PL.:igy!
-
magzimilian #28 nero 6al hogyan lehet dvd9es lemezt írni? ha lehet egyáltalán -
#27 Miért akarsz túlirni? Hiszen 4,38GB fér rá a lemezre.Egyébként a túlirást nem mindegyik iró támogatja,meg nem is igazán ajánlatos,ha nem akarod hogy tönkre menjen az iród.Neked valami más gond lehet hogy a 2 gb-ot nem engedi,melyik nerot használod? -
#26 -
TomBond #25 Sziasztok!
Hogyan lehet a Nero-val DVD-re kiírni 2 GB-nál nagyobb fájlt? nekem nem engedi. :-(
Érdemes-e lehet-e a DVD-t túlírni és ha igen megéri? -
#24 Sziasztok!
Minap szedtem le a 6.6.0.0 ultrát de telepítenem nem sikerült.
Mindig ezt az üzit kapom:
Mi lehet a gond? -
Davidsned #23 Akkor régi svcd plugin?? :-) -
tudatlanka #22 Davidsned:szerintem ha frissitettél akkor nem kell hozzá uj plugin.Legalább is a dobozoshoz nem kellett... -
Davidsned #21 SVCD plugint hol találhatok hozzá? -
#20 Köcce -
#19 Valakinek nincs ???
:-))) 1A23-0009-3030-2484-7210-1515 -
#18 Valakinek nincs serial száma a 6.6.0.1-hez? -
#17 Leszedtem a Magyarosítást is install és nem megy a hun nyelvi fájl!
Ott van a languages fülnél de szürke nem lehet kiválasztani!
Van valami 5letetek? -
#16 6.6.0.1 a hivatalos verzió, ez a Nero Reloaded néven fut.
http://www.ahead.de/en/nero-prog.php -
tudatlanka #15 balukaa:van már hozzá méghozzá itt -
#14 NEM! Van pl a nero 6.3 powerpack, ami 700mega (1cd-s) és van benne minden, és sehol nem szerepel, hogy demo. Serial természtesen ahhoz is kell. Tehát egy powerpackhez hasonlóra várok, remélem csinálnak hozzá, hiszen van benne egy pár újítás... -
#13 Leszedtem. Teccik. -
balukaa #12 Van már hozzá magyarositás? -
#11 mivel tud ez többet, mint a 6.3? -
#10 Valahol olvastam hogy a hivatalos 6.6 csak 18.-a (?) körül jön ki a Nero oldalán. Asszem ez a verzió valami számítástechnikai újságban jelent meg korábban reklám miatt, aztán warezre egyből felnyomták. -
#9 demo??
mindegyik demo amíg nem aktiválod, 1 aktivációs kulcsot pedig nagyon egyszerű beszerezni, persze az illegális -
#8 Hát nem béta elvileg, de demo. Azt meg nem szeressük...inkább addig használom a 6.3-at, amíg nem lesz fullos. -
#7 igen 6.6.0.0 -
#6 de most mi ez a 6.6.0.0-ás verzió mert a nero oldalán tényleg nincs róla semmi??
bem béta?
amúgy szerintem semmi külömbség az ee és az ultra között, legalábbis én nem vettem észre semmit -
#5 az enterprise.
a felét sem használom, ami benne van.
-
#4 pedig egy hete megvan.... -
#3 Ők még nem tudnak róla, hogy létezik :)
http://nero.com/en/631939543802095.php -
#2 sztem nézd meg az Ahead oldalán, hogy melyikben mi is van, és annak alapján döntsd el, hogy melyiket szeressed... -
#1 Melyiket érdemesebb letölteni? A nero 6.6 Ultra editiont vagy az enterprise editionst? Egyáltalán mi a különbség? THX előre is a válaszokat...