Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6 lemezes kiadás
Hangok: magyar(stereo), angol(surrond), lengyel(stereo)
feliratok: magyar, angol, bolgár, görög, héber, lengyel, portugál, török
kb. 990 perc
Intercom szeptemberi és októberi megjelenések
http://gaborszantai.co.uk/
Valaki nem tud egy jó Angel oldaldalt, olyan kéne ahol le lehetne tölteni az összes részt.
A segítséget elõre is kösz
Még csak itt tartanak, vagy ismételni kezdtek?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
köszi..
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Köszi...
Angel csapata (fredi és gam)elmegy las vegasba hogy lássák lornt(a zöld démont)
énekelni furcsa dolgok történek a kaszinóban az elsö hogy lorn nem megy oda hozzájuk a másik hogy az emberek mindha zombik lenének csak játszanak
angel is ilyen lesz kiderül hogy a kaszinó elnyeri a lelkeket egy lélekjáték
nevü ruletasztalon kordélia segit angelen hogy nyerjen a pénznyerö automatán
ép idöben mert a fönök elfogta (fredi és gam és lornt)angelt felhozák (zombi)
miután azt mondja a fönök hogy öljétek meg (Fredit és gamot)felébred angel
valahogy és gyöznek.
Mikor hazaérnek kordi az ajtóban nem emlékezik rájuk.
hát ennyi részel majd holna az angelben.
vissz lát
Hülyére röhögtem magam azon a részen
Amúgy tényleg a Buffy-ból nõtte ki magát, és ahhoz képest, hogy a Buffy 7 szezont ért meg, az Angel-nél az 5 nem is rossz
Amúgy szerintem az Angel egyáltalán nem lett bugyuta a végére, sõt, az utolsó 3-4 rész egyszerûen a legjobb
Ami a buffy-t illeti, nos az a közepétõl kezdett tényleg bedurvulni, és ez pozitív
Szóval ha valaki unja már a lapos-nyálas tinisorozatokat, akkor ezt a kettõt ajánlom neki (tök élvezetes, végre mertek vállalni sötét hangulatú sorozatokat is)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
megkeresi vesztlit hogy segitsen ö egy tárgyat(?) amivel kinyitha a dimenziót
ez a tárgy egy muzeumban van.
közben egy lány aki nagyon hasonlit fészre egy tolvaly ép üzletet köt egy kopasszal ö is ezt a tárgyat akarja megszerezni.A lánymak van egy képesége elektromos töltödése van.
A muzeumnál találkozik angelel egy nagy csata a tárgyért sajna a lány elmenekül
a tárgyal de ismerjük angelt kiszagolja a lányt
ép idöben mert a megbizó nem akar fizetni csak megölni a lányt és persze a gonosz megkapja a büntetését persze a lány megakarja ölni a fönököt de angel meggátolja a lány ezért öt akarja megölni a nagy erötöl angelnek elindul a szive egy nagy smárolás.Angel kap egy sugalatot hogy ahol kordi van jó érzi magát Ennyi az elsöböl.A másodikat akkor iróm le ha ezt elolvastad
Ez a Spike jó gyerek lenne,csak..mégse az.
Egyébként kösz az infot!
Go Jeff Go!!!!
Gilesnak amí volt ereje az csak kölcsön erö volt. miután volt egy kis csetepaté willow elszívta giles erejét amí hatására újra voltak érzelmei meg újra megtalálta az emberi részeit így vissza változott.
ja de elötte willow kiemelt a földböl egy sátániszta templomot és voltt rajta valami sobor és azzal elakarta pusztitani a világot.
Spike meg kiállta a próbát és azzal lett vége hogy a barlangi démon csinált vele valamit.
Sajnos holnap nemlátom,és felsem tudom venni.
Majd valaki írja le mivolt.
Go Jeff Go!!!!
Tiszta Hercules->Xena eset a sorozat létrejötte, csak ferdítve.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Retteketet
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.