Számítógép a Filmeken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fluga
ami viszont tényleg jóra sikerült, (hegyekben gyilkolós, keresztényes, kolostoros, szerintem.) az a Bíbor folyók 2ben lévõ dns adatbank, na az tényleg úgy nézett ki ahogy kinézhetne.
amin viszont mindig megfexem, ha félig a monitor mögül mutatják az géppel éppen ügyködõ szereplõket, és az arcukon szinte olvashatóan megjelenik minden betü

robotnyk
ehh, kár hogy a Helyszínelõkbõl pont egy ilyen részletet láttál (és ez maradt meg), mert szvsz ezen kívül autentikus a sorozat, és az ilyen dolgok viszonylag ritkák.
Match
Az UNIX volt 😄
huzogatott a kiccsaj pár mappát és megfejtette a jövõt 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Z

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Never send boys to do a man's job!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

RelakS
"Ez Linux, ezt ismerem"

"Nem mondtad ki a varázsszót, ha-ha-haaa!!!"

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CSOCSO
Mess with the best, dye like the rest
CSOCSO
mortal kombat filmben volt meg benne😊
CSOCSO
zeneileg nagyon jol elvolt latva a film!
pont ma neztem a mean girls filmet..annak a vegen van a halcyon.. odabaszott rendesen😊
Tetsuo
Orbital - Halcyon and one and one (1ik kedvencem)
meg Prodigy meg még mások is..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Jurassic Park asszem nem kell kommentár

Taranov
Jaja, az tényleg gáz mf1

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FREAK
jaja, Kardhal hekkelés ebben is rulez volt, zõd kockákat kellett a pasinak összeilleszteni (gépelve), kemény védelem 😄DDD

Riszpekk

Alien!
de ugye a legkomolyabb,hogy mindegyiken csilli-villi oprendszer fut,meghát ugye a net mindenhol alkalmas videótelefonálásra is...😊 A vírusok mindíg vmi animációval indulnak...általában halálfejjel...és ha vki adatot lop,rögtön kiismeri magát akár egy idegen gép elõtt is....

mondjuk az ultargáz kategóriába tartozik az amikor Bad Boys 2-ben az iratmegsemmísítõbõl kikapnak egy kupacot és azt a szgépes kollega beszkennelve összerakja az eredeti dokumentumot....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ne, csak ma már mindenkinél van otthon számítógép, és az emberek többsége tudja hogy ez nem lehetséges, akkor miért ilyen gagyi módszerekkel akarják kiküszöbölni a forgatókönyvek hibáit?

Rafaelo
most mé legyen az hogy 4 orát ül a faszi a gép elött és a végén fölál és azt mondja bazmeg kávé után megint megprobálom!!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Z
Inkább nem mondok semmit erre....

Z
No.1 poén! 😄DD

CSOCSO
😊 azert mert talan tud gepelni.. en is tudok odanezes nelkul gepelni..
CSOCSO
hackers azaz az adatrablok.. nem mami film.. regen szerintem kurvajo volt, foleg a zenek
ZsZso
Honnét lehet leszedni a lentebb említett Pixel Wizardot ? 😊 Kéne egy kis segítség, mert van egy képem a galaxisról, és rá kéne közelítenem a házamra, hogy nem -e vett fel esetleg vmi olyat, amit más aztán kihasználhatna 😊 ... fõ a biztonság 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ezt én is láttam 😊

Mike
legtöbb film ezen a tzéren elég béna, fõleg amikor letöltik, meg küldik az adfataokat, és erre vadul gépelni kezdenek, meg mennek a csíkok, de láttam már olyan filmet, ahol mint maga a számítógép abszolut normális, hétköznapi volt, pl. Olivetti vagy Compaq (hát igen, volt idõ, amikor a seggükrõl tudtam ki a gyártó)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Laalee
röhögnifogsz, de ilyen van!!

nekem is otthon 2 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Glpetyus

FREAK
azért a mindent elemzõ hamutartó se szar szerkezet 😄

ha kell, nyálminta alapján 3D-s DNS térképet nyomtat, ha kell, beleteszel egy CD-t és kikódolja a szupertitkos megafontos katonai terveket 😊

Riszpekk

Glpetyus
málkûl = májkûl
idéjén = idején

Glpetyus
"biztos a Knight Rider "akárhol repülõ" kamerájából fejlesztették tovább 😄"

Azt én annak idéjén is furcsálottam 😛
-Devon,hol van Málkûl?
-Nézzük meg!

És meg nézték egy "éppen ottlévõ" útmeletti kamerával
(és persze pont ott haladt el)

Z
Ez kurv@ naaaagy! Pont errõl jutott eszembe. Nézem, itt valami rendõrségi ügy megy, számítógép, kíváncsi is lettem. Megnéztem, mondom: EZ KELL NEKEM IS! 😊

FREAK
azért a Közellenség 3D-s bolti kamerája nálam a csúcs 😊

abban már alap fícsör a "enhanced pixel wizard", de emellett bármit bármilyen irányból meg tud mutatni (utólag felvételrõl), csak egy jó kis szoftver kell hozzá 😊

biztos a Knight Rider "akárhol repülõ" kamerájából fejlesztették tovább 😄

még azt is szeretem, amikor valaki leül egy laptoppal a Mekiben és 100 évre visszamenõleg a világ összes képi/hang/írott dokumentációját fél perc alatt megtalálja (biztos õk már Internet 2.0-t használnak), de persze az jelszóval van védve.... sebaj, van három próbálkozás, harmadikra úgyis sikerül, mert MEGÉRZI mi a jelszó!!

Riszpekk

BaLeeX
LOL 😄

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Laalee
elötte közlik hogy nem tudod élesebbre venni?
-de csak lefuttatok egy programot 😄

tegnap volt a miami helyszinelõkben pont ilyen rész.
kinagyitják a képet kockás, jön szakértõ, magyaráz, majd jön egy ilyen mondat a scannelésnél a gép 256FELBONTÁSban digitalizál, az emberi szem meg 30-40es felbontásra képes. lefuttatok egy szûrõt. és utána a fényképen fél centis ablakban tükrözõdõ alak kb 2 pixeles kezén meglátták hogy vágás nyom van 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

FREAK
red planet, nem?

Riszpekk

Z
De! Volt egy film, amiben a hajótest, lakórész forgott az ûrhajó tengelye körül, abban egyszer elromlott.

RelakS
A fotontorpedó az egy embernél nagyobb rakéta, valószinûleg a robbanótöltetnek van a fotonokhoz köze 😄

FREAK
hálistennek, különben az O'Connor család meghalt vóna T2-ben 😄

Riszpekk

Glpetyus
😄
Tényleg....mindig akad valahol egy kis tartalék enerdzsí 😄

FREAK
jaja, kívül becsapódik a FOTONTORPEDÓ (ami foton létére tiszteletteljes melankóliával közlekedik az ûrben), és belül felrobbannak a kezelõszervek, mûszerfalak, színes kijelzõk 😊

persze a mesterséges gravitációs berendezés AZ SOHA NEM SÉRÜL!!!!

Riszpekk

RelakS
Ja, meg a zenterprájsz ûrhajjó... Szarrá lövik a cuccot, minden szikrázik meg összetörik, de ha a gombok alatt csak kicsit is hunyorognak a fények, tudod kezelni a gépet. És ha átirányítod az energiát, meg van oldva a dolog (tuning? )

RelakS
Én ettõl a betáplálom az adatokat dologtól mászok mindig a falra 😄

FREAK
"csek betáplálom az ALAPKOORDINÁTÁKAT, installálom az INTERFÉSZT, egy szubrutinnal hatástalanítom a VÉDELMI FÉRGET, és tessék, csináltam egy szoftveres kamerát a drogbáró kertje fölött végtelen zoommal" 😄

Riszpekk

FREAK
ACAPULCO AKCIÓCSOPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riszpekk

Loál János
Jó szoftvereik vannak ezek korrigálására.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

RelakS
tegnam szkáli ügynök arczát nagyították egy kb 8x8 pixeles részbõl kb 256x256-osra 😊 és tûéles lett a kép 😊

Jó a rendõrség videókamerája 😄

Marcell
De pixelesedik, csak aztan 2 masodperc utan a joisten elesse varazsolja a kepet. 😊

Z
Ja! Tudom má', ez a veszteségmentes digitális zúm!

Z
És az nem zavar, amikor egy fényképrõl beszkennelt képet nagyítgatnak 50 milliószorosra, és még mindig nem pixelesedik? 😄DDDDDDD

Glpetyus
És közben 1x SEM néz a billre 😊

("mf88349" 😄DD)

Loál János
Engem az idegesít, hogy mindig milyen kurvagyorsan tudnak gépelni, továbbá, hogy mittomén a hekkertag betör a rendszerbe, és lekéri a "központi számítógéprõl" az épület alaprajzát. Ekkor megjelenik egy 3D-s animáció az épületrõl, és miközben körefordul az épület a képernyõn, még mindig veszettül gépel a csóka... #mf88349

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

A mátrix 2-ben jo volt a hekkelés, egy valódi UNIX bugot használtak ki