10
Milyen a minőségük?
  • rolcsi01
    Ja. Teszteltem a Samsung DVD-ROM-ot. CD olvasása gyors, noname cd-ket is simán olvassa. Az írott DVD olvasásánál az a helyzet mint az ASUS DRW0402P/D írómnál, hogy 2800-3000 KB-on kezd, aztán másodpercenként 6-8 KB-al növ. a sebesség. Van viszont olyan is hogy 7000 KB-al kezd, de az első 1 gigás file bemásolása után visszaesik a sebesség. De szerintem ez mindegyik olvasónál így van. Vagy nem?
  • rolcsi01
    Hát én azé megpróbálnék egy format c:-t
    Aztán meg egy firmware updatet.
  • Laalee
    irány szerviz
  • attip
    Sziasztok!!:))

Van 1, 2 hetes Samsung SH-W08A dvd iróm ,hipi-hop nem látja a dvdket,a cd-ket igen,azok irhatok is vele,dvd semmi!!:((

Mi lehet a gond,irány vissza a szervizbe,vagy valami 1szerü gond??

Köszi!!
  • Narancs
    nekem samsung floppy olvasóm volt, 4 hónapig bírta, kb 5X volt használva...:(
  • Borg
    Nekem is samsung ramjaim vannak, és előtte is azok voltak. Semmi gond nincs velük...
  • EOX
    mi a baj a ramokkal?nekem az egyik modul samsung, simán megy dualban, semmi gond nincs vele
  • Taranov
    Hát közepesek. Van jobb is, de nem kimondottan selejt. mondjuk egyedül a RAM-juk iszonyat, de az optikai meghajtókkal saját tapasztalatom nincsen.
  • blackgamer
    ezért kár volt új témát nyitni

nekem Samsung van és jól müxik

kérd egy moderátortól, hogy töröljék a topic-ot!
  • rolcsi01
    Jók ezek a meghajtók? Eddig TEAC-om, meg ASUS volt (a TEAC író 1.5 évesen elromlott - nagyot csalódtam). Jóval olcsóbbak mint a többi "márkásabb" meghajtó, de vajon ez a minőségében is megmutatkozik? Leginkább a DVD-ROM-ról és a CD-RW-ről várnék tapasztalatokat.
    Ha olyan jók mint a HDD-k akkor OK